Η NVIDIA ανακοίνωσε επίσημα το reference tablet Tegra Note που πάνω σε αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες κατασκευαστές όπως οι ASUS, Toshiba, HP και XOLO τα δικά τους ξεχωριστά μοντέλα tablet. Πρόκειτα για tablet με οθόνη 7 ιντσών ανάλυσης 1280×800 pixels και τετραπύρηνο επεξεργαστή Tegra 4 με την πιο πρόσφατη έκδοση Android. Η […]
Η NVIDIA ανακοίνωσε επίσημα το reference tablet Tegra Note που πάνω σε αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες κατασκευαστές όπως οι ASUS, Toshiba, HP και XOLO τα δικά τους ξεχωριστά μοντέλα tablet. Πρόκειτα για tablet με οθόνη 7 ιντσών ανάλυσης 1280×800 pixels και τετραπύρηνο επεξεργαστή Tegra 4 με την πιο πρόσφατη έκδοση Android.
Η NVIDIA δήλωσε ότι τα πρώτα μοντέλα θα ξεκινούν από τιμή 199 δολάρια Αμερικής αναλόγος του εξοπλισμού και των υλικών κατασκευής και θα χρησιμοποιούν πενάκι δικής της τεχνολογίας DirectStylus.
Ο Daniel Vávra του Kingdom Come: Deliverance 2 υπερασπίζεται το Nvidia DLSS 5, παρά τις αντιδράσεις για τα αφύσικα πρόσωπα και το AI rendering στα games.
Η Google επιταχύνει τη μετάβαση σε νέα κρυπτογράφηση για το Android και τις υπηρεσίες της, με στόχο καλύτερη προστασία απέναντι στους μελλοντικούς quantum υπολογιστές.
Μια νέα λειτουργία που δοκιμάζεται στο Android 17 Beta 3 υπόσχεται πιο γρήγορη φόρτιση, περιορίζοντας διεργασίες στο παρασκήνιο όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος.
Η Android 17 Beta 3 φέρνει πίσω το “Hey Google” για το Gemini, ενεργοποιεί τα App Bubbles και διορθώνει προβλήματα σε ειδοποιήσεις, κάμερα και σύστημα στα Pixel.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου