Ο A12X Bionic του iPad Pro δείχνει τα “δόντια” του στο AnTuTu

a12x bionic ipad pro antutu, Ο A12X Bionic του iPad Pro δείχνει τα “δόντια” του στο AnTuTu

Μετά τα πρώτα benchmarks του A12X Bionic του iPad Pro στο Geekbench, ήρθε η στιγμή να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο AnTuTu, με τα αποτελέσματα να εντυπωσιάζουν.

Το AnTuTu αποκάλυψε τους βαθμούς που σκόραρε το νέο tablet της Apple και επιβεβαιώνει την ανωτερότητα του chipset που “φορά” η συσκευή. Το iPad Pro πέτυχε 557.679 πόντους στο AnTuTu, δηλαδή κατά 50% υψηλότερο από τα iPhone XS και iPhone XS Max που μετρήθηκαν πριν από περίπου ένα μήνα.

Το αποτέλεσμα μπορεί να αναλυθεί σε τέσσερις κατηγορίες: CPU, GPU, UX και τη διαχείριση της μνήμης. Αρχικά, η CPU σημείωσε μικρή βελτίωση κι από 131.895 ανέβηκε στους 159.136 βαθμούς. Όσον αφορά στο UX και τη διαχείριση μνήμης τα πράγματα είναι πάνω κάτω τα ίδια με την CPU αλλά στο θέμα της GPU ο A12X δείχνει τις δυνάμεις του.

Ο A12 Bionic που φορά το iPhone XS Max σκόραρε λίγο παραπάνω από 153.000 πόντους ενώ ο A12X σχεδόν διπλασίασε το αποτέλεσμα αυτό σκοράροντας 315.108 βαθμούς, κάτι που οφείλεται στην καλύτερη βελτιστοποίηση που έχει γίνει, με τη GPU να δείχνει πολύ βελτιωμένη, με την Apple παραδοσιακά να πετυχαίνει υψηλές επιδόσεις στον τομέα των γραφικών.

Παρά το ότι οι επιδόσεις παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση σε σύγκριση με τον A12 Bionic που βρίσκουμε στα iPhone Xs, Xs Max και XR, η Apple έχει υποσχεθεί πως δε θα επηρεαστεί η αυτονομία του iPad Pro παρά το ότι υπάρχει ξεχωριστή NPU για τις AI λειτουργίες και περισσότερα τρανζίστορ από τον προηγούμενο επεξεργαστή.

a12x bionic ipad pro antutu, Ο A12X Bionic του iPad Pro δείχνει τα “δόντια” του στο AnTuTu

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

και την ιδια στιγμη η samsung κυκλοφορει τη ναυαρχίδα της με τον 835…. ενω μηνες κυκλοφορεί ο snap845

και λιγα το κοστολογει στα 2000, δεδομενης της παντελής ελλειψης ανταγωνισμού

VasilisN9

@Παπαροκας tiamat αφού δουλέυει άψογα με τον 835 το Tab S4, γιατί να βάλει 845 και να το κοστολογήσει παραπάνω? Τα 605€ για αυτά που προσφέρει μια χαρά είναι. Τώρα το iOS είναι άλλο level, ποιο προσεγμένο και με τρομερή υποστίρηξη που αυτό πληρώνεις. Η Samsung ότι και να κάνει δεν μπορεί να κάνει το Android iOS.

VasilisN9

*Edit 550€ έχει το S4, το LTE έχει 605€, ακόμα καλύτερα!

Flagship killer

Έχω πει πολλές φορές και το λέω για να μη φανώ fan κανενός. Έχω Samsung note 8 κινητό και iPad pro 9.7 του 2016…
Απλά ασύγκριτα μεταξύ τους σε ταχύτητα και smooth. Το άτιμο το iOS κακα τα ψέματα δίνει μαθήματα για το πώς πρέπει να λειτουργεί ένα λογισμικό.
Δίπλα, δίπλα το pro του 16 με note 9 του 18 στο pro είχα αρχίσει να παίζω nitro nation και το note ακόμα φόρτωνε…
Επίσης για κάποιο λογο η εφαρμογή pexels κρασάρει τρελά μολις φτάσεις στην 4η 5η σελίδα στο note 8 ενώ τρέχει νερό στο iPad…

Greece Mobile

Τέλειο είναι μιλάμε για επιδόσεις gpu λίγο κάτω απο gtx 1050 και cpu λίγο κάτω από τα νέα 6core laptop. Για android από snapdragon 875 θα φτάσουμε τοις ίδιες επιδόσεις!
Υ.Γ. Μόλις πέσει κάτω από 800€ το έχω πάρει.

ilias

Υπέροχο. Έβαλαν και USB Type-C τρομάρα τους. Χωρίς να λειτουργούν εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα.

Nickolas

Είναι όντως πολύ ισχυρά μηχανήματα, αλλά δυστυχώς το iOS έχει μείνει στάσιμο, εντάξει από το iPhone δεν περιμένω και τρελά πράγματα, από το iPad όμως που το πλασάρουν και σαν πλήρη υπολογιστή και δικαίως με τόση ισχύ, απογοητεύτηκα.
Έβαλαν το USB C και δε μπορεί να διαβάσει εξωτερικούς σκληρούς και φλασάκια, απευθείας έξοδος σε οθόνη TypeC-Hdmi δεν υποστηρίζεται θέλει αντάπτορα και πάλι όμως κάνει μόνο mirroring και αυτό με μπάρες δεξιά αριστερά.
Δυστυχώς είναι ακόμη πολύ “κλειστό” λειτουργικό για να μπορέσει κάποιος να κάνει εύκολα δουλειά. Μακάρι σε επόμενες αναβαθμίσεις να δώσει πράγματα γιατί το μηχάνημα είναι οτι καλύτερο υπάρχει με διαφορά.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

visilis note 9 δε περιμενα ποτε εσυ οτι θα πετάξεις τετοια κοτσανα! ειδικα εσυ που παιρνεις ολο ναυραχηδες! ειναι σαν να λες το note που εχεις καλυτερα να ηταν με προπερσινο επεξεργαστη για να το παιρνες φθηνοτερα .

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

ηδη κινουμαστε σε ρυθμους BLACK FRIDAY !!!!!

forneverarrow

Δυστυχώς το iPad Pro φέτος με απογοήτευσε. Όχι λόγω hardware αλλα software! iOS?? είμαστε σοβαροί;; Πρέπει επιτέλους στο Pro μοντέλο να μπει Mac OS και πλήρης υποστήριξη Type-c. Διαφορετικά δεν βλέπω κανένα λόγο να το επιλέξω έναντι του iPad των 399€… μόνο και μόνο για να λέω οτι κάνω τις δουλειές μου 10 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα! Άρχισα να πιστεύω οτι το νέο MacBook Air είναι πολύ καλύτερη επιλογή.

Nwntas

Tiamat paparokas 2000 ευρω και λιγα ειναι ε?Για ποιον ρε για παιδι σειχη!!!???Οτι να ναι..Σας αφηνω να βελαξετε με την ησυχια σας,τετοιες τιμες σας αξιζουν και οταν φτασει 2500-3000 ευρω μη παραπονεθειτε ομως,βελαξτε…ο νοων νοειτω..

Agnostos13

Πες τα ρε Νώντα…πάνε και δίνουν ένα κάρο λεφτά και με το ChuWi του 50αρικου κάνεις ίδια δουλειά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.