Panasonic, Windows 8 tablet με οθόνη 20 ινστών ανάλυσης 3840×2560 pixels

H Panasonic παρουσίασε ένα Windows 8 tablet με οθόνη 20 ίντσες ανάλυσης 3840×2560 pixels (230 ppi) η οποία είναι διπλάσια από την ανάλυση Full HD. Tο tablet ενσωματώνει επεξεργαστή Intel Core i5 vPro 1.8GHz, κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce, 4GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο 128GB SSD.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του tablet είναι μόλις 2 ώρες (λογικό) και το βάρος του 2.4 κιλά.

update: Προστέθηκε βίντεο.

, Panasonic, Windows 8 tablet με οθόνη 20 ινστών ανάλυσης 3840×2560 pixels

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikmour

Άντε να βρεις τσάντα να την κουβαλήσεις. Στην κωλότσεπη χωράει?

Konstantinos

Γιατί και πως μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιήσει με αυτονομία 2 ώρες!!!

Panos7GR

Μάλλον για οθόνη σταθερού θα προορίζεται παρά για tablet…. Του καρφώνεις ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και έτοιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet 4K YouTube

Μείωση τιμής για το YouTube TV 4K Plus

Το YouTube μπορεί να ξεκίνησε ως μία δωρεάν πλατφόρμα μουσικής, όμως πλέον οι επιλογές για τους χρήστες είναι ατελείωτες, όπως το YouTube TV 4K Plus.

Home Cinema LG OLED 4K

Mε κάθε αγορά μιας LG OLED GX TV δώρο ένα GX Sound Bar

Απόλυτη οπτικοακουστική αρμονία στον χώρο σας με την OLED GX TV και το κορυφαίο GX Sound Bar της LG. Mε κάθε αγορά μιας OLED GX TV δώρο ένα GX Sound Bar.

Smartphones 4K Xiaomi Android smartphones Xiaomi Pocophone F1

4Κ ανάλυση στα 60fps για το Xiaomi Pocophone F1

Η ομάδα της Xiaomi ετοιμάζει πακέτο αναβάθμισης για το Pocophone F1, το οποίο αναμένεται να αναβαθμίσει σημαντικά την απόδοση της κάμερας καθώς και την κατανάλωση της μπαταρίας.

Internet 4K

AV1 Video Codec: Περισσότερο on-line 4K video με μικρότερη χρήση δεδομένων

Με την υποστήριξη εταιρειών-κολοσσών έγινε μια “συμμαχία” για την ανάπτυξη video codec, δηλαδή αλγόριθμος συμπίεσης video που μικραίνει τη χωρητικότητά του χωρίς να αλλοιώνεται η ποιότητα, έτσι ώστε όλο και περισσότεροι χρήστες να έχουν πρόσβαση σε 4Κ video στο διαδίκτυο για οποιαδήποτε χρήση, μιας και η τάση για υψηλότερης ποιότητας video streaming αυξάνεται ραγδαία.