Εικόνα στο Twitter δείχνει το Microsoft Surface Pro 8
Σάββατο, 28/11/2020 · Νίκος Καϊμακάμης
To Microsoft Surface Pro 8 θα είναι το νέο premium tablet της εταιρείας, το οποίο έκανε την εμφάνισή του στον λογαριασμό Twitter του χρήστη @cozyplanes.
Τετάρτη, 28/08/2013 · Νίκος Καϊμακάμης
Ένα λεξικό της Οξφόρδης έχει τη φήμη ότι είναι πάντοτε ενημερωμένο σύμφωνα με τις τάσεις και τις κοινωνικές εξελίξεις. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μέσα στο πλήθος λέξεων που προστέθηκαν είναι και η λέξη Phablet. Συγκεκριμένα, πολλές λέξεις που εκφράζουν τις σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις όπως αυτή προστέθηκαν στo oxforddictionaries.com.
Εκτός από τη λέξη Phablet, είναι πλέον επίσημη εγγραφή το Unlike στο Facebook, το Digital Detox, το Bitcoin, τo Internet of Things, το BYOD (Bring Your Own Device), το hackerspace και πολλές άλλες. Εμείς εδώ στο Techblog χρησιμοποιούμε τη λέξη “tabletόφωνο”, να ζητήσουμε να μπει στο λεξικό Μπαμπινιώτη;!
Σάββατο, 28/11/2020 · Νίκος Καϊμακάμης
To Microsoft Surface Pro 8 θα είναι το νέο premium tablet της εταιρείας, το οποίο έκανε την εμφάνισή του στον λογαριασμό Twitter του χρήστη @cozyplanes.
Δευτέρα, 02/11/2020 · Κώστας Λεοντιάδης
Μπορεί το Surface Pro 8 να μην έχει καν ανακοινωθεί ακόμα, όμως φαίνεται πως ένα engineer prototype πωλείται ήδη στο eBay.
Πέμπτη, 28/05/2020 · Χάρης Αναγνωστόπουλος
Τα επόμενα μοντέλα της εταιρείας αναμένεται να είναι τα Samsung Galaxy Tab S7 και Samsung Galaxy Tab S7+, για τα οποία έχουμε αρχίσει και μαθαίνουμε λεπτομέρειες.
Παρασκευή, 29/03/2019 · Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου
Η Samsung κυκλοφόρησε σχεδόν “αθόρυβα”, το νέο Samsung Galaxy Tab A 8.0 με Exynos 7904, 3GB RAM και S Pen.
Εννοείτε πάμε φουλ Για Μπαμπινιώτη 🙂
Θελω τη βοηθεια ενος συντακτη του site!
Ενδιαφερομαι να αγορασω το Galaxy Note 2 αλλα η τιμη του ειναι ακομα τσιμπημενη για τα δικα μου δεδομενα. (470 euros). Ποσο αναμενεται να πεσει η τιμη του note 2 οταν βγει το note 3?
Επισης, ενδεχεται να πεσει η τιμη του Galaxy S3, ή οχι?
@Johnny το note 2 κανει 395 ευρω τώρα (ριξε μια μάτια στο skrutz μάλλον καιρό εχεις να ενημερωθείς) όταν βγει το 3 λογικά θα κατέβει κανα 350 ποιο κάτω χλομό
s3 τώρα κοστίζει 300 ευρώ στην καλύτερη για κάποιο καιρό θα πέσει στα 300 και μετά αφού σταματήσει η παραγωγή του τελείως θα μείνει stock μονο στα ακριβά καταστήματα
Το τσεκαρω πολυ συχνα το Σκρουτζ. Αυτη τη στιγμη η χαμηλοτερη τιμη ειναι στα 390 ευρω. Μακαρι να παει 350 euros γενικοτερα μετα την κυκλοφορια του Note 3.