Project Tango Tablet, με Tegra K1 στα $1024 για developers

Τέλη Μαίου πρωτοείδαμε το tablet της Google το οποίο θα μπορεί να καταγράφει τον περιβάλλοντα χώρο με ειδικούς σαρωτές και κάμερες που θα δημιουργήσουν τρισδιάστατες απεικονίσεις. Οι 3D απεικονίσεις δημιουργούνται μέσω κάμερας 4MP, μιας fish-eye κάμερας που καλύπτει 180 μοίρες, μιας εμπρόσθιας κάμερας με οπτικό πεδίο 180 μοίρες και αισθητήρας βάθους 320 x 180.

Το tablet της Google το οποίο συνδέεται με το Project Tango, είναι διαθέσιμο για developers έναντι $1,024, έχει NVIDIA Tegra K1 επεξεργαστή με 4GB RAM, 128GB ενσωματωμένη μνήμη και 7 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1080 x 1920. Το Stock Android 4.4 είναι προεγκατεστημένο, έχει Wi-Fi, Bluetooth LE και 4G LTE συνδεσιμότητα.

Να πούμε ότι η έκδοση αυτή δεν απευθύνεται στο ευρύ κοινό αλλά μόνο 200 Project Tango συσκευές θα διατεθούν σε επιλεγμένους developers προς τα τέλη Ιουνίου.


, Project Tango Tablet, με Tegra K1 στα $1024 για developers

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Εστί θέλω να είναι το επόμενο nexus 7 ζητάω πολλά;

Αντρέας

Η εμπρόσθια κάμερα δε λέει ότι είναι 120μοιρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.