Και επίσημα η ύπαρξη του Samsung Galaxy Note 8.0

Μπορεί πριν λίγες ώρες η ύπαρξη του Samsung Galaxy Note 8.0 να ήταν απλές φήμες, όμως η επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει. Ο επικεφαλής της Samsung Mobile κ. JK Shin γνωστοποίησε πως το εν λόγω tablet είναι όντως υπαρκτό και θα ανακοινωθεί στην έκθεση MWC 2013 στη Βαρκελώνη (το Techblog θα είναι εκεί!) με το Samsung Galaxy S IV να αναμένεται σε ένα ξεχωριστό event αργότερα μέσα στο έτος.

Samsung Galaxy Note 8, Και επίσημα η ύπαρξη του Samsung Galaxy Note 8.0

Ο Shin δεν αποκάλυψε περαιτέρω πληροφορίες για το tablet, με τις έως τώρα φήμες να κάνουν λόγο για οθόνη διαγωνίου 8 ιντσών ανάλυσης 1280×800 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Samsung Exynos χρονισμένο στο 1.6GHz, 2GB μνήμη RAM, κάμερα 5 Megapixel και δεύτερη μπροστινή 1.3 Megapixels, μπαταρία 4.600 mAh, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD και εκδόσεις με χωρητικότητα 16GB και 32GB.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SammyJim

….μπρααααααβο, και μετα μιλανε για τους αλλους….Ολοκαινουργιο πραμα με ΓΕΛΙΑ μπαταρια?????να δω τι τετραπυρινο και τι 8ρα θα κρατησει με κατω απο 5000 miliaber….μετα το 7.7 μονο Απογοητευση τα ταμπλετ της….κριμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.