Οι διαφημίσεις της Samsung που τα βάζουν με τo iPad

Ο «πόλεμος» μεταξύ της Apple και της Samsung εκτός από τα δικαστήρια όπου κάθε λίγο η μια κάνει αγωγή στην άλλη, απλώνεται και στις διαφημίσεις. Η Samsung είναι αυτή που ρίχνει λάδι στη φωτιά αυτή τη φορά μέσω των διαφημιστικών spot που κυκλοφόρησε για τα Samsung Galaxy Pro tablet. Αυτό που κάνει στα σποτάκια είναι ότι δείχνει την υπεροχή του δικού της tablet έναντι του iPad της Apple.

Στο πρώτο spot μας τονίζει την δυνατότητα πολλαπλών χρηστών στο Samsung Galaxy Pro, λειτουργία η οποία υπάρχει και σε άλλες συσκευές που λειτουργούν με Android ενώ αντιθέτως τα iOS δεν διαθέτουν κάποια ανάλογη τεχνολογία.

Στη συνέχεια μας υπενθυμίζει τις τρομερές οθόνες που έχουν τα Galaxy Pro ανάλυσης 2560 x 1600 σε αντίθεση με την 2048 x 1536 ανάλυση οθόνης του iPad.

Δεν θα μπορούσε όμως να μην μας υπενθυμίσει και το αδύναμο σημείο του iPad, που είναι το multitasking και μας δείχνει την ικανότητα του Samsung Galaxy Pro tablet να τρέχει πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα.

Ακόμη και το Kindle της Amazon μπαίνει στο στόχαστρο.

Η Samsung έχει συνηθίσει να κινείται με μια πιο επιθετική πολιτική όσον αφορά στην προώθηση των προϊόντων της και αυτό που μένει να δούμε είναι αν η προώθηση αυτή θα είναι επιτυχής.

, Οι διαφημίσεις της Samsung που τα βάζουν με τo iPad

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gang

Ahahahahaha γα..ει σαμσουνγκ

chris

Προσωπικά δεν μου αρέσει η άμεση σύγκριση των προιόντων που κάνει η Σάμσουγκ. Να δείχνεις τις αδυναμίες του αντίπαλου προιόντος και έτσι να αναδυκνύεις το δικό σου..όχι. Η μαγκιά είναι να μένεις σε χαμηλό προφίλ, να μην υπάρχουν εντυπωσιασμοί. Να κάνεις κάτι καλά και να μην το φωνάζεις.

dimitris

Το Samsung galaxy tab pro ειναι όντως καλύτερο αλλά δεν ειναι η σωστή διαφήμιση αυτη σωστό θα ηταν αν το διαφημιζαν μονο του το προϊόν

George

Ετσι την πατησα και εγω που ειπα να παρω Samsung Galaxy tab 8.0 και πηγα να κανω multitasking και lagare ολο το tablet διαρκεια μπαταριας μειωμενη μετα δεν το χρησιμοποιησα ποτε ξανα και μετα πηρα iPad Air για να κανω σωστα την δουλεια μου. Μετανειωσα τα 299 ευρω που εδωσα ενω θα ειχα παρει με 320 ενα iPad mini. Με λιγα λογια καλη η διαφημιση αλλα στην πραξη χαλαει το πραγμα. Ειχα iPad 2 και πηγαινε πολυ καλλιτερα. Αυτο που ειναι pro ισως ειναι πιο γρηγορο.

Techfan

Καλά κάνει…

Πονάει που η apple δεν βγάζει τα καλύτερα προ.ιόντα πλέον? Να μπουν μερικά πράγματα στην θέση τους. Συνέχισε έτσι samsung, χτύπα άμεσα μπας και προσφέρουν οι εταιρίες κάτι παραπάνω από ψίχουλα σε κάθε νέα έκδοση που βγάζουν στην αγορά.

kwstascifi

Ο άλλος συγκρίνει Tab 8 με iPad Air.
Μάντεψε πάντως George, το iPad Mini laggarei την ζωή του, οπότε είσαι τελείως άκυρος.
Επίσης είχες iPad 2 με iOS6. Δες με το 7 τα χάλια του.

Αυτή η ανοησία του “μισο-ξέρω” κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει.
Ό,τι είπες δεν έχει την παραμικρή ουσία. Είχες tab 8, αλλά η σύγκριση με το iPad Air είναι .. λάθος. Το ότι θα είχες πάρει ένα iPad Mini (το οποίο θα είχε ακριβώς τα ίδια προβλήματα -και πολλά ακόμα) με το tab 8, είναι επίσης άκυρο.
Το ότι είχες ένα iPad 2 (πάλι 10άρι, και με ioS 6) και δεν είχες προβλήματα είναι πάλι άσχετο.

JohnGR

@George Το Tab Pro σε σύγκριση με το Tab 8.0 είναι η μέρα με τη νύχτα. Το ένα έχει dual core Α9 στα 1.5GHz και το άλλο έχει quad core Krait (πειραγμένος Α15) στα 2.3GHz. Η διαφορά επιδόσεων μόνο από το CPU κομμάτι είναι περισσότερο από τετραπλάσια. Αν βάλεις στο λογαριασμό ram & gpu, άστο, το συνολικό αποτέλεσμα είναι σαν να συγκρίνεις μικρομεσαίο αυτοκίνητο με supercar.

Βασίλης Γ.

Έλεος, ντροπή. Ας αναδείξουν τις δυνατότητες των προϊόντων με άλλων τρόπο, όχι με άμεση σύγκριση και δείχνοντας και με τι ακριβώς! Εγώ θεωρώ πως και οι δύο έχουν κάνει απίστευτη δουλειά, όσον αφορά τα καλούδια που μας προσφέρουν τη σήμερον ημέρα. Ας μην φτάνουμε στο άλλο άκρο.

NtinosMD

Και πολυ καλα κανει γιατι πολυ απλα εχει δικιο. Νυν κατοχος note 10.1 2014, πρωην κατοχος ipad κ βρηκα την υγεια μου λεμε. Στον χωρο τ μαρκετινγκ δεν ισχυριστηκε αλλωστε κανεις πως δεν επιτρεπονται , κατα μερικους , ” βρωμικα χτυπηματα” – ποσο μαλλον οταν προκειται για την αληθεια . Να θυμησω τη διαφημιση της Apple για το iphone 5c που ελεγε ” ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ” ; 😉

σπυρος

@kwstascifi +1 σωστός!!!! Καταρχήν οι δυνατότητες που έχει το Samsung είναι κυρίως λόγω διαφοράς λογισμικού… καμία επαφή το ένα με το αλλο έχουν παμπολες διαφορες!!! Επίσης το iPad air συγκρίνεται κανονικά με το galaxy note 8.0… εκεί να δεις τις πραγματικές διαφορες….

Παναγιώτης

Και πολύ καλά κάνει !!! Μπράβο Samsung δώσε πόνο …

j

για αυτο το αιχος δερματινο-πλαστικο λεει; για την σκ@τουποστηριξη λεει; για την τεραστια διαφορα λεει; για το οτι εχουν μισο χρονο διαφορ, αρα πιο εξελιγμενη διαφορα λεει; για το lagaρισμα που θα τρωει με τον καιρο λεει; ό,τι να ναι samsung

j

*τεραστια διαφορα τιμης

Μιχαλης

@j τι μίσος ειναι αυτό ; Κρατά το πρώτα για καμία βδομάδα και μετά έλα δώ και πες τα αποτελέσματα σου

j

δν ειναι μισος, αλλα να μην λεμε και τη μιση αληθεια, οτι συμφερει την σαμ (να μου πεις δικια της διαφημιση ειναι) Λαθος στρατηγικη

George

Το ipad 2 το έχω ακόμα με iOS 7 φυσάει διπυρινο με 1gb ram. Έχω και το κινέζικο chuwi v88 που το αγόρασα με 120 ευρώ και το προτιμώ από το samsung. Εάν θέλω για να μπω στο Ίντερνετ και να τρέξω δυο εφαρμογές (οποίες με αφήνει η samsung δεν έχω επιλογή ποιες θέλω εγώ) θέλω 4πυρινο και 10 gb ram άποψη μου κάτι δεν παει καλά. Επίσης το iPad mini δεν lagarei με iOS 7 μάλλον όσοι γράφετε δεν έχετε πιάσει ποτέ ipad. Εγώ λέω απλώς ότι καλή η διαφήμιση αλλά στην πράξη τελικά αλλάζουν πολλά και με παρέσυρε σε μια περίοδο που ήθελα να την βγάλω με κάτι σχετικά πιο φτηνό και έφτασε να μου κόστισει ο κούκος αηδόνι αφού τελικά αν είχα πάρει κατευθείαν ipad θα είχα γλυτωσει τα λεφτά μου. Να πω ξανά και για την απαράδεκτη διάρκεια μπαταρίας. Τώρα αν το pro τα καταφέρνει καλλίτερα και κάνει 1000 ευρώ μπράβο του.

manolis

Συγκρίνουν δύο μηχανήματα που έχουν διαφορετικούς σκοπούς, το kindle είναι για να διαβάζεις βιβλία, τίποτα άλλο, και σε αυτό είναι το καλύτερο, όλα τα άλλα είναι συμβιβασμός. Η οθόνη του είναι η καλύτερη, η μπαταρία είναι η καλύτερη, όλα είναι σχεδιασμένα να διαβάζεις. Είναι σαν μου συγκρίνεις δύο μέσα μεταφοράς ένα μηχανάκι και ένα αυτοκίνητο, και να μου πεις πως το μηχανάκι δεν έχει οροφή και βρέχεσαι, χαίρω πολύ δεν θα πάρεις μηχανάκι για την οροφή του.

Άγγελος

Ρε παιδιά αυτές είναι παλιές διαφημίσεις, εγώ τις έχω δει πολύ καιρό και όλες σε ένα βίντεο συνεχόμενα.

Alexis

Αγγελος εχεις δικιο τις εχω δει και γω παλιοτερα.
παντως για μενα δεν είναι ο σωστός τροπος αυτός. Σίγουρα ομως θεωρω το pro κατα πολύ ανωτερα απο ipad. Βασικα δεν καταλαβαίνω γτι πρεπει καποιος να δωσει τοσα λεφτά για να μπαινει απλα στο ιντερνέτ. (ipad air)

Sot11

Μπράβο ωραια στρατηγική η samsung το να καλύπτει τα χάλια της κράζοντας τους άλλους!
Γιατι δεν κάνουν και ένα βιντεο με λίγη αυτοκριτική ;; Δεν τους παίρνει εννοείται..!!

Topdim

Μια χαρά τα λέει η Samsung… μπας και ξυπνήσουν κάποιοι και συνειδητοποιήσουν ότι η Apple τους πουλάει “ιστορία” και μόνο, με τα προϊόντα της.

Greg

Παίδες,μιλάμε για για δυο εταιρίες που σκοπό έχουν να μας τα αρπάξουν/ζουν χοντρά…η γνώμη μου ειναι πως ο καθένας παίρνει αυτο που τον βολεύει…αυτός που θέλει να κάνει δουλειά με τρελό λιώσιμο και άφθονες δυνατότητες θα πάρει το samsung.θα ξέρει όμως οτι κανά κόλλημα θα το εχει λόγο λογιςμικου.αυτος πάλι που θέλει να κανει κάτι πιο απλό με τον κλειδωμένο τροπο της apple παίρνει apple.το να τσακωνομαστε εμείς για το ποιο ειναι καλύτερο η να ασχολούμαστε με αυτές τις “μαλαγανιες” και τις διαφημίσεις ειναι σαν να τους λέμε: ναι,κάντε μας κι άλλο πληση εγκεφάλου.θελουμε κι άλλο…εγω προσωπικά χρησιμοποιώ και τα δυο λογισμικα(οχι στα έν λόγω μοντέλα που αναφέρθηκαν) το καθένα για αυτο που με εξυπηρετεί…Apple λόγο σταθερότητας κ πολυ ωραίου ui (εμένα προσωπικά μου αρέσει πολυ) Samsung (android) λόγο φοβερών δυνατοτήτων χωρίς δεσμεύσεις χρήματα και jailbreak…νομιζω ειναι επιλογή του καθενός το τι θα πάρει…το να φανατιζομαστε και κάποιοι ειδικά που δεν έχουν κ ιδέα απο τεχνολογία κ να κραζουμε κ ολο αυτο που γινεται λόγο της κόντρας των δυο εταιριών καταντάει γέλιο…το θέμα δεν ειναι να εχω αυτο που ειναι καλύτερο…το θέμα ειναι να εχω αυτο που με εξυπηρετεί…ας κάτσουν οι δυο εταιρίες να κοντραρονται…οχι εμείς…στη τελική σε δυο χεονια(μη… Συνέχεια »

πανοσ

Χαλαρώστε και οι 2 υποστηρικτές θα πάρεται καλό μέρισμα από τα υπερκέρδη τους!!!!

LeTak

Λοιπόν αφού βγαλατε το μένος σας για την apple όλοι και χαρήκατε που πείσατε ο ένας τον άλλο hater ότι είναι χειρότερο,δεν αξίζει τα λεφτά του κτλ, ήρθε η ώρα να μιλήσω κι εγώ που έχω το iPad air στα χέρια μου εδώ και ένα μήνα και δεν ήμουν ποτέ fan της apple. Τα αρνητικά του είναι τα εξής : έιναι ακριβο, δεν τρέχει windows και αρα δεν έχει πραγματικό multitasking όπως πχ ένα surface της Microsoft.αυτα. Τα θετικά του: είναι πιο ελαφρύ απο όλα τα tablet της χρονολογίας του στη high end κατηγορία, παρ όλο που ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ(τσούζει αυτο;) και έχει ίδιο πάχος με ένα iPhone 5 s…γεγονος που το κάνει νσ είναι πανέμορφο.το μόνο ταμπλετ που μπορεί να το ανταγωνιστεί σε ομορφιά και βαρος και δεν έχει κυκλοφορήσει ακομα αν δεν κάνω λάθος,είναι το xperia z2 tablet της Sony.το air μου έχει μπαταρία που μου βγαζει 12-15 ώρες χρήσης( ανοιχτή οθόνη) + μια μέρα χρόνο αναμονής (κλειστή οθόνη) ,(και πιστέψτε με ειμαι φοιτητής με αρκετά ελεύθερο χρόνο στα χέρια μου και είχα την ευκαιρία να το λιώσω), οι επιδόσεις του είναι εξαιρετικές ,κάτι που αν δεν το πιστεύετε δειτε λίγο τα benchmark tests που υπάρχουν… Συνέχεια »

leTak

Διόρθωση : δεν θα δείξω που ειναι χειρότερος ο άλλος αλλα που ειμαι καλύτερος εγω

Γιωργος

Εχω και εγω το ipad….πολλα πεταμενα λεφτα.
Αν δεν εχει multitasking το οποιοδιποτε tablet, ειναι απλα ΑΧΡΗΣΤΟ για ενα μεσο χρηστη με μεσες απαιτησεις. Πριν ειχα το galaxy tab, και το εδωσα μισοτιμης για να παρω το ipad. Τωρα θελω να το δωσω αλλα…..

Dimitrinho

@Γιωργος ενταξει το καταλαβαμε οτι εισαι μετοχος στην samsung δεν χρειαζοταν να μας το πεις

mixalis

Le tak” τα ειπες ολα φιλε μου. . . .Οποιος ειναι αντικειμενικος και θελει βλεπει την πραγματικοτητα και οχι οπως τον συμφερει απο εγωισμο η απο μη μπορωντας να το αποκτησει( IPAD )να βγαζει χολη για αυτο τον λογο….Οσο για την samsung μικραινει απο μονη της με αυτες τις διαφημισεις…

sparila

Λοιπον κυριοι fun apple οσο δεν εχεις break(και παλι με ενα σωρο περιορισμους και αλλα) τα παλιοiphone-ipad κλπ ειναι παντελως αχρηστα για καποιον που θελει να κανει σοβαρη δουλεια και οχι μοστρα , εφε,facebook, insta, webbing.

minas

Πολύ καλές διαφημίσεις, εκτιμώ την επιθετικότητα της samsung, η apple μου φαίνεται πως δεν έχει βρει το αντίδοτο! To μόνο που κάνει είναι να απαντάει με αγωγές για τις πατέντες. Είναι σαν να σε φτύνουν στα μούτρα και εσύ να λες διαμαρτύρομαι εντόνως!!! Οι πωλήσεις της samsung είναι πλέον μεγαλύτερες, το μέγεθος των εταιριών πλεόν ίδιο, ακόμα όμως τα κέρδη της apple διπλάσια! Μου αρέσει πολύ η στρατηγική της samsung, μαζί με την apple θα διδάσκεται στα σχολεία του management!
Θέλω όμως να δω και επιθετικές διαφημίσεις από την apple, για να ανεβαίνει το θερμόμετρο ρε παιδί μου!

Dimitris

Περί ορέξεως κολοκυθοπιτα! Ο καθένας όπως την βρίσκει ρε παίδες τι τρωγεστε? εγώ γουστάρω το Μήλο άλλος το ανδροειδες και άλλος τα παράθυρα. Και το παλιοgalaxy s5 και το παλιόiPhone και το παλιοlg g2 και και και… Όλα καλά ειναι αν αγαπάς την τεχνολογία. Το κάθε ένα έχει την χάρη του. Εξ αλλού πλέον τι άλλο να βγάλουν,
Η μάχη θα δίνεται στα περιττά specs που θα ανανεώνονται σε κάθε νέα συσκευή και στο default software που θα προσφέρει η κάθε εταιρεία! Ότι και να πούμε πάντως το android ειναι βαρύ και το playstore δεν συγκρίνεται στην ποιότητα των εφαρμογών με το App Store της apple η οποία βέβαια έχει φοβερά API για τους developers. Κι όσο για το multitasking δεν νομίζω ότι ειναι τόσο απαραίτητο σαν λειτουργία σε ένα tablet. Έλεος πια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.