Samsung Galaxy Tab 4 8.0 με Snapdragon 400 CPU;

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι οποίες αναφέρουν ότι το επερχόμενο Samsung Galaxy Tab 4 8.0 θα περιέχει έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή ισχύος 1.2 GHz. Σήμερα, ένα benchmark test φαίνεται να επιβεβαιώνει αυτές τις πληροφορίες, αποκαλύπτοντας μας παράλληλα το μοντέλο του επεξεργαστή, έναν Qualcomm Snapdragon 400 MSM- 8926 με Adreno 305 GPU, ίδιο με του Motorola’s Moto G.

Το τεστ το οποίο βρέθηκε στο GFXBench, έγινε πάνω στο Samsung SM-T335 το οποίο αναμένεται να αποτελέσει την LTE έκδοση του tab. Όπως γνωρίζουμε όμως θα υπάρξουν άλλες δύο εκδόσεις του tablet, το Galaxy Tab 4 7.0 και το Galaxy Tab 4 10.1, και θα αποτελούνται και τα τρία από το ίδιο Snapdragon 400 chipset. Επίσης αποκαλύπτεται και μία τέταρτη έκδοση με κωδική ονομασία Samsung SM-T337V η οποία μάλλον θα αποτελέσει μία ειδική έκδοση για την Verizon, σύμφωνα με αντίστοιχες ονομασίες των μοντέλων της στο παρελθόν.

Η Samsung αναμένεται να κάνει την επίσημη ανακοίνωση του tablet στα πλαίσια του MWC 2014 της Βαρκελώνης, μαζί με το Galaxy S5 και το Galaxy Gear 2.

, Samsung Galaxy Tab 4 8.0 με Snapdragon 400 CPU;, Samsung Galaxy Tab 4 8.0 με Snapdragon 400 CPU;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MANOS

Με 100€ κάτι μπορεί να κάνει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.