Samsung Galaxy Tab A8: έλαβε πιστοποίηση Wifi

, Samsung Galaxy Tab A8: έλαβε πιστοποίηση Wifi

Το επερχόμενο Samsung Galaxy Tab A8 έλαβε σήμερα πιστοποίηση wi-fi. Αυτό είναι μία σημαντική προϋπόθεση για την επίσημη κυκλοφορία του, η οποία ελπίζουμε να έρθει σύντομα.

Το tablet εντοπίστηκε στο Wifi Alliance με αριθμό μοντέλου SMX205. Η καταχώρηση επιβεβαιώνει το όνομα, καθώς και το γεγονός ότι θα υποστηρίζει Wifi και 2,4 GHz και 5 GHz.

Προηγουμένως βρέθηκε στη βάση δεδομένων Geekbench και αυτή η λίστα αποκάλυψε ότι τροφοδοτείται από το chipset Unisoc T618. Η συσκευή θα τρέχει με Android 11 και One UI 3.0.

Σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές το Samsung Galaxy Tab A8 θα έχει οθόνη LCD 10,5 ιντσών 1920×12000 60 Hz, πίσω κάμερα 8 MP με φλας LED και μπροστινή κάμερα 5 MP. Οι εκδόσεις RAM/αποθηκευτικός χώρος θα είναι 3+32GB, 4+64GB και 4+128 GB. Το tablet διαθέτει μπαταρία 7.040 mAh και θα προσφέρεται σε χρυσό, γκρι και ασημί.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.