Samsung Galaxy Tab Active Pro: Rugged tablet με SD 710 και τιμή 600€ [IFA 2019]

Samsung Galaxy Tab Active Pro IFA 2019, Samsung Galaxy Tab Active Pro: Rugged tablet με SD 710 και τιμή 600€ [IFA 2019]

Η Samsung είναι μία από τις μόνες εταιρείες που συνεχίζουν να προσφέρουν καινοτόμα Android tablets και να ηγούνται στην αγορά. Σήμερα στην IFA 2019 η εταιρεία παρουσίασε ένα rugged tablet, το Samsung Galaxy Tab Active Pro.

Αρχικά, το Samsung Galaxy Tab Active Pro έχει πιστοποίηση IP68 και έρχεται με μία προστατευτική θήκη η οποία αντέχει πτώσεις από έως 1,2 μέτρα. Η οθόνη της συσκευής είναι 10 ιντσών με ανάλυση 1.920×1.200 pixels, αναλογία 16:10, 550 nits φωτεινότητα και λειτουργία touch με βρεγμένα χέρια ή γάντια.

Samsung Galaxy Tab Active Pro IFA 2019, Samsung Galaxy Tab Active Pro: Rugged tablet με SD 710 και τιμή 600€ [IFA 2019]

Στο εσωτερικό του Samsung Galaxy Tab Active Pro θα βρούμε τον Snapdragon 710 της Qualcomm, 4GB μνήμη RAM και 64GB επεκτάσιμο μέσω microSD χώρο αποθήκευσης. Το rugged tablet έχει μία πίσω κάμερα στα 13MP και η selfie κάμερα έχει αισθητήρα 8MP.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Tab Active Pro, το rugged tablet έχει αποσπώμενη μπαταρία με χωρητικότητα 7.600mAh, S Pen και τρέχει One UI βασισμένο σε Android 9 Pie. Η εταιρεία υπόσχεται ότι η συσκευή θα παίρνει αναβαθμίσεις για τα επόμενα 4 χρόνια.

Samsung Galaxy Tab Active Pro IFA 2019, Samsung Galaxy Tab Active Pro: Rugged tablet με SD 710 και τιμή 600€ [IFA 2019]

Το Samsung Galaxy Tab Active Pro θα γίνει διαθέσιμο τον επόμενο μήνα στην Γερμανία με τιμή στα 600€ για την στάνταρ έκδοση και 670€ για την έκδοση με υποστήριξη LTE. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν, πότε και με τι τιμές θα κυκλοφορήσει στις υπόλοιπες αγορές.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.