Samsung Galaxy Tab S 8.4, διέρρευσαν press renders

Μόλις εχθές είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες του Samsung Galaxy Tab S 10.5 και σήμερα ρίχνουμε μια ματιά και στο Samsung Galaxy Tab S 8.4 χάρη σε νέα renders που κυκλοφόρησε ο @evleaks. Όπως περιμέναμε το Samsung Galaxy Tab S 8.5 μοιάζει με το Tab S 10.5 μόνο που είναι πιο μικρό και έχει 8.4 ιντσών οθόνη αντί για 10.5.

Όπως και η οθόνη του Samsung Galaxy Tab S 10.5 και η οθόνη του Tab S 8.4 περιμένουμε να είναι AMOLED με 1,600 x 2,560 pixels, 359 ppi. Το νέο tablet της Samsung θα τρέχει με Android 4.4 KitKat, θα έχει octa-core Exynos 5420 chipset, 3GB RAM και θα δέχεται κάρτα microSD. Το Samsung Galaxy Tab S 8.4 θα βγει σε LTE (SM-T705) και Wi-Fi-only (SM-T700). Ωστόσο παραμένει άγνωστο τι είναι τα δυο κυκλικά στο πίσω μέρος, θα μάθουμε όμως πολύ σύντομα αφού θα παρουσιαστούν στις 12 Ιουνίου επίσημα.

Τα Tab S 10.5 και Tab S 8.4 θα είναι το πέμπτο και έκτο high-end tablet της Samsung για το 2014 μετά τα Samsung Galaxy Tab Pro 8.4, Samsung Galaxy Tab Pro 10.1, Samsung Galaxy Tab Pro 12.2 και Samsung Galaxy Note Pro.

, Samsung Galaxy Tab S 8.4, διέρρευσαν press renders

, Samsung Galaxy Tab S 8.4, διέρρευσαν press renders

, Samsung Galaxy Tab S 8.4, διέρρευσαν press renders

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Θα γούσταρα πολύ να είναι άλλα 2 ηχεία. Σύνολο 4. Τρελό surround! Λέτε;

Μιχάλης362

Μπορεί να είναι τίποτα μαγνητάκια για πληκτρολόγιο!

Antreas

Αφου μεσα στα renders δεν φενονται αλλα ηχεια αρα λογικα τα ηχεια του ειναι.. ωραιαο φενεται παντως. Ωραια η σαμμη που βγαζει ταβλετ με καλα σπεκσ ομως νομιζω θα επερνα κατι σε asus η lg..

prideous

Αν προσέξετε καλύτερα στις φωτογραφίες φαίνονται τα ηχεία…..

KostasB

Φαινονται ηδη 2 ηχεια. Ενα στο πανω μερος και ενα στο κατω. Τα 2 στρόγγυλα η ειναι ηχεια (λιγο δυσκολο βεβαια) η οπως και προειπαν κατι για να κουμπωνει πληκτρολογιο η βαση. Τεσπα κοντα ειναι η παρουσιαση θα μαθουμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.