Samsung Galaxy Tab S, μπαίνει σε ταξί και εντυπωσιάζει

Η Samsung λάνσαρε τα Samsung Galaxy Tab Galaxy Tab S 8.4 και Samsung Galaxy Tab S 10.5 τον προηγούμενο μήνα με οθόνες 8.4 ίντσες και 10.5 ίντσες αντίστοιχα, τεχνολογίας Super AMOLED με υψηλή ανάλυση 2560×1600 pixels.

Eίναι προφανές ότι είναι οι φετινές ναυαρχίδες της όσον αφορά στα tablets και είναι τα πιο λεπτά και ελαφριά tablets της Samsung.

Η Samsung έβαλε το νέο της tablet σε ένα ταξί στη Νέα Υόρκη δίπλα σε 3 άλλα tablets, τα οποία αυτή τη φορά δεν τα ονομάζει, και θέλησε να πραγματοποιήσει ένα πείραμα με απλούς καθημερινούς ανθρώπους. Τους έβαλε να διαλέξουν ανάμεσα στα 4. Οι 17 στους 20 διάλεξαν το Samsung Galaxy Tab S με την Super AMOLED οθόνη και ας μην ήξεραν τι εστί AMOLED τεχνολογία.

Samsung Galaxy Tab S, Samsung Galaxy Tab S, μπαίνει σε ταξί και εντυπωσιάζει

Samsung Galaxy Tab S, Samsung Galaxy Tab S, μπαίνει σε ταξί και εντυπωσιάζει

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
killbillgr

Να φανταστώ ότι έβαλε τα δικά τις τα παλιά ταμπλετ όπως μας είπε να αφήσουμε το S3 για S5.Απλά τώρα χρησιμοποιεί κάτι παλιά τις ταμπλετ για να κάνει την διαφημίσει. Τελευταίο το έχουν χάσει τι μυαλό τους εκεί στην Samsung

Alexis

Εμένα προσωπικά μου άρεσε η διαφήμιση! Σήμερα είδα στα public το tab s και έπαθα καραπλακαρα! Απίθανη οθόνη και με αυτήν την ανάλυση πραγματικά ειναι το κατι αλλο! Γενικα μου αρεσει η super amoled τεχνολογία!

Theodore.

Αλεξη,δεν πας ξανα να κανεις μια συγκριση με κανα iPad Air,να δουμε τι διαφορες υπαρχουν;

George

@theodore τι να συγκρίνει δλδ ένα tablet που δεν εξυπηρετεί πουθενά απλά το όνομα Apple. Είχαμε στην εταιρία ipad τρομερή πατάτα δεν μπορούσες να κάνεις τπτ επαγγελματικο απο βασικά πράματα meeting μεχρι multitasking. Για youtube καλό είναι για επαγγελματιες – επιχειρηματιες ούτε λόγος.

i love rihanna

Δηλαδη αν οι 17 στους 20 διαλεξαν το samsung galaxy tab s οι υπολυποι τι διαλεξαν?! Ποσο ασχετοι θα ηταν για να μην το διαλεξουν… @theodore το ipad δεν εχει την παραμηκρι ελπιδα να πλησιασει το tab s

ΜΑΝΟΣ

Μας εχετε φλομωσει με το iPad Air! Δεν ειναι ο,τι καλυτερο υπαρχει που λετε και ξαναλετε! Τα Android και Windows(ειδικα τα Windows) tablets ειναι μακραν καλυτερα! Επισης, +1 στον George.

Theodore.

Ρε σεις,εγω κινητο,το Note 3 εχω,αφου τα πηρα σβαρνα S3,Note2,Note3.Aλλα για ταμπλετ,πηρα απο την αρχη το iPad 3,και μετα το αλλαξα σε 4,και τωρα εχω παρει το Air,και μαλιστα τη δευτερη μερα που βγηκε.
Γι αυτο ρωταω,επειδη διαολιζομαι οταν παω να γραψω κατι με το Σαφαρι και μου τα μπερδευει,μπας και το δωσω και παρω και παλι Samsung.

Emmanuel

Εγώ πήγα και το είδα στην Samsung και δεν πίστευα στα ματιά μου… Τα ΣΠΑΕΙ! Πήρα το LTE με £479 και άντε γεια!

ΜΑΝΟΣ

Theodore, Samsung με χιλια!

konstantine73

@ΜΑΝΟΣ συμφωνω απολυτα για τα windows tablets (οχι με τα RT φυσικα)….είναι σε άλλο επιπεδο, desktop OS – το πληρεστερο multitasking και φυσικα τα παντα πανε σφαιρα….αγνωστη λεξη τα lags που βασανιζουν τις android ταμπλετες και περισσοτερο αυτές της Sammy. Εχω το asus t100 και ότι ηθελα από touch apps ευτυχως τις βρηκα στο windows store. Για internet browsing να μην μιλησω….ακομη και το ipad air ωχρια μπροστα στα win tablets τα οποια τρεχουν και full flash υλικο…..πολύ καλος ο metro i.e.11 και φυσικα απειρες Χ86 εφαρμογες….

Theodore.

Ποια windows tablets λες;Βαλτα σε μια σειρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.