Samsung Galaxy Tab S3 ελληνικό unboxing video

Samsung Galaxy Tab S3 ελληνικό unboxing video, Samsung Galaxy Tab S3 ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Αυτό είναι το ολόφρεσκο Samsung Galaxy Tab S3 και το έχουμε στα χέρια μας! Έρχεται με οθόνη αφής 9.7 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση 2048×1536 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB και πενάκι S-Pen.

Το Galaxy Tab S3 ενσωματώνει μνήμη 32GB και υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD (έως 256GB), 4 ηχεία με τις ευλογίες της AKG, κάμερα 13 Megapixel με auto-focus και LED flash, μπροστινή κάμερα 5 Megapixel και μπαταρία με χωρητικότητα 6000 mAh με γρήγορη φόρτιση.

Δείτε το unboxing video και προετοιμαστείτε για το full hands-on review!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γεωργιος

Καλησπέρα ωραίο βίντεο…παρεπιπτόντως το Galaxy tab s3 έχει σκάνερ ίριδας ?

alien

Κωστα μια ιδεα, θα μπορουσες να κανεις τεστ μεταξυ κινητων καμερα, ταχυτητα, οθονη κλπ. τωρα που βγηκανε τα τουμπανα g6 ,s8, z5 θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον.Αγαπαμε techblog

Asos206

Tablet άρα, είχα το s2 για λίγους μήνες και πραγματικά ήταν απίθανο. Ούτε κολλήματα, γρήγορο και φοβερή οθόνη. Τώρα με αυτό πρέπει να είναι μι σκάλα πάνω.

morris

πως γινεται να χαλασεις ενα κοπιδι και να το μπαλωσεις ακομα κι αν ειναι 10 χρονων;

Alpha Kernel

Πότε θα κυκλοφορήσει σε 8 Inches????

Bloodmaster

Εχω το tab 4 εδω και 2,5 χρονια. Πραγματικα θηριο. Μια μπαταρια χρειαστηκε στα 2 χρονια αφου το ειχα λιωσει. Και παλι σαν καινουργιο. Δυστηχως ομως δεν υπαρχουν τοσο ποιοτικα ταμπλετ στα λεφτα του. Η αγορα στραφηκε στα phablets δυστηχως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Samsung Samsung Android Tablets

Galaxy Tab S9 series: Premium εμπειρία tablet κάθε στιγμή

Η Samsung φέρνει τη νέα σειρά Galaxy Tab S9 series, που αποτελείται από τρεις διαφορετικές εκδόσεις με σχεδιασμό που τις κάνει ξεχωριστές, μαζί με επιδόσεις και δυνατότητες εντυπωσιακές.

Gear Samsung Samsung Android Tablets

Μάθε τα πάντα για το νέο Samsung Galaxy Tab S9

Η σειρά Galaxy Tab S9 έρχεται με καθηλωτική οθόνη, βελτιωμένη απόδοση, το χαρακτηριστικό S Pen, καθώς και προστασία IP68 και για το Galaxy Tab και για το S Pen.

Reviews vivo Hands-on Unboxing

vivo X Fold+ Hands-on & Unboxing: Μεγαλύτερο και πιο χορταστικό

Η vivo είναι ένας από τους κατασκευαστές που αναπτύσσει και διαθέτει foldables με το X Fold+ να είναι ένα από αυτά.

Reviews vivo X90 Pro Unboxing

vivo X90 Pro: Unboxing στο ZEISS Phone

Αυτό είναι το Zeiss Phone! Μια δυνατή φωτογραφική συνεργασία μεταξύ των vivo και της γερμανικής ZEISS και αποτέλεσμα το vivo X90 Pro.