Samsung Galaxy Tab S8: Εμφανίστηκαν live εικόνες – Κοντά η κυκλοφορία

Samsung, Samsung Galaxy Tab S8: Εμφανίστηκαν live εικόνες – Κοντά η κυκλοφορία

Samsung, Samsung Galaxy Tab S8: Εμφανίστηκαν live εικόνες – Κοντά η κυκλοφορία

Μέχρι στιγμής, η Samsung δεν έχει ορίσει ημερομηνία ανακοίνωσης για τη σειρά Galaxy Tab S8, ωστόσο έκαναν την εμφάνισή τους live φωτογραφίες. Οι εικόνες αυτές διέρρευσαν από κανονιστικά έγγραφα και δείχνουν ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας πλησιάζει.

Στις εικόνες απεικονίζονται και οι τρεις συσκευές – Galaxy Tab S8, S8+ και S8 Ultra. Αν και δεν αποκαλύπτονται πολλά, μπορούμε να δούμε τις διαστάσεις τους.

Samsung, Samsung Galaxy Tab S8: Εμφανίστηκαν live εικόνες – Κοντά η κυκλοφορία Samsung, Samsung Galaxy Tab S8: Εμφανίστηκαν live εικόνες – Κοντά η κυκλοφορία Samsung, Samsung Galaxy Tab S8: Εμφανίστηκαν live εικόνες – Κοντά η κυκλοφορία

Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι λίγη υπομονή. Αφού βρίσκονται στη διαδικασία πιστοποίησης, η κυκλοφορία τους πρέπει να είναι αρκετά κοντά.

Παράλληλα, λέγεται πως η σειρά S8 θα έρθει με το S-Pen που είναι συμβατό με την προηγούμενη γενιά Galaxy S7 της Samsung. Αυτό γιατί η γραφίδα με το ίδιο FCC ID πέρασε από τη ρυθμιστική διαδικασία του Galaxy S8.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.