Samsung Galaxy TabPro S: Επίσημα το πρώτο Galaxy με Windows 10 [CES 2016]

H Samsung βρίσκεται στην CES 2016 όπου έκανε τις δικές της ανακοινώσεις, μια από αυτές είναι το Samsung Galaxy TabPro S. Είναι η πρώτη Galaxy συσκευή που κυκλοφορεί με Windows, όλα τα υπόλοιπα βασίζονταν σε Android. Φαίνεται ότι η Samsung ήθελε να δώσει τη δική της απάντηση στα Microsoft Surface Pro και το iPad Pro της Apple.

Το Samsung Galaxy TabPro S έχει διαστάσεις 290.3×198.8×6.3 χλστ., ζυγίζει 693 γρ., είναι 2-in1 tablet με οθόνη 12 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης 2160×1440 pixels. Το Surface Pro 4 έχει 2736×1824 pixels και η ανάλυση του iPad Pro είναι 2732×2048 pixels.

Ενσωματώνει 6ης γενιάς dual-core Intel Core M επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.2GHz, μπορεί να προσφέρει full PC λειτουργία χάρη στα Windows 10 και τα συναφή features όπως Microsoft Office, OneDrive, Cortana και τον ολοκαίνουριο Microsoft Edge browser.

Έχει μνήμη RAM 4GB, μπαταρία 5200mAh που διαρκεί έως και 10.5 ώρες και φορτίζει πλήρως σε 2.5 ώρες. Η κάμερα είναι στα 5 Megapixel και η εμπρόσθια κάμερα επίσης 5 Megapixel.

Η Samsung δεν ανακοίνωσε πόσο θα κοστίζει, αλλά τα καλά νέα είναι ότι το αποσπώμενο πληκτρολόγιο που βλέπετε στις εικόνες θα συμπεριλαμβάνεται στο κουτί του tablet. To Bluetooth Pen και multi-port adapter (HDMI, USB Type A & C) θα πωλούνται ξεχωριστά.

Μπορεί η Samsung να ανταγωνιστεί Microsoft και Apple στον συγκεκριμένο τομέα;

Διαβάστε όλα τα νέα από την CES 2016 εδώ

samsung galaxy tabpro s windows 10, Samsung Galaxy TabPro S: Επίσημα το πρώτο Galaxy με Windows 10 [CES 2016]

samsung galaxy tabpro s windows 10, Samsung Galaxy TabPro S: Επίσημα το πρώτο Galaxy με Windows 10 [CES 2016]

samsung galaxy tabpro s windows 10, Samsung Galaxy TabPro S: Επίσημα το πρώτο Galaxy με Windows 10 [CES 2016]

samsung galaxy tabpro s windows 10, Samsung Galaxy TabPro S: Επίσημα το πρώτο Galaxy με Windows 10 [CES 2016]

samsung galaxy tabpro s windows 10, Samsung Galaxy TabPro S: Επίσημα το πρώτο Galaxy με Windows 10 [CES 2016]

samsung galaxy tabpro s windows 10, Samsung Galaxy TabPro S: Επίσημα το πρώτο Galaxy με Windows 10 [CES 2016]

samsung galaxy tabpro s windows 10, Samsung Galaxy TabPro S: Επίσημα το πρώτο Galaxy με Windows 10 [CES 2016]
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Θύρα/ες USB δεν βλέπω… και καλά το iPad αλλά συσκευή με Windows χωρίς USB… λίγο δύσκολο… και η οθόνη θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερη αλλά και το πληκτρολόγιο θα μπορούσε να είναι πιο ευμετάβλητο… Αυτά στα μείον, στα συν ότι τα τάμπλετ που μπορούν να αντικαταστήσουν τα Laptop αυξάνονται και πληθύνονται, με την συνδρομή μεγάλων ονομάτων όπως της Samsung… να δούμε και πόσο ανταγωνιστική θα ‘ναι και η τιμή ή αν θα ‘ναι στο θεό!

VasilisA3

Δημήτρη θα μπορείς να βάλεις το adapter που δεν περιλαμβάνεται στην συσκευασία όπως λέει το άρθρο και θα έχεις USB (HDMI, USB Type A & C).

παπαροκάς tiamat

Για πεταμα!

Το 2 ετιας….note pro 12,2 εχει καλυτερη οθονη με καλυτερη αναλυση ,8ΜP CAMERA ,μπαταρια 9500 mah και πενακι ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ!

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ APPLE !?

Γιώργος

Χωρίς ενσωματωμένο usb και η Samsung (σοβαρό αρνητικό) , τουλάχιστον έχει windows οπότε σίγουρα είναι καλύτερο από το ταμπλετ για νουμπάδες που έβγαλε η Apple και τρέχει IOS.

gericho

Τρέχει Windows και όχι κάποιο mobile λειτουργικό
κι αυτό από μόνο του τοποθετεί τη συσκευή σε άλλη κατηγορία.

Επίσης τα Windows 10 tablets/hybrds μπαίνουν ολοένα πιο γερά στην αγορά με sobar;ew προτάσεις.

Προφανώς η Samsung θα εκμεταλλευτεί το hype του tablet της με Windows
και τις όποιες παιδικές ασθένειες θα τις διορθώσει σε βάθος χρόνου στα μελλοντικά μοντέλα.

ΥΓ: Η σύγκριση με mobile OS tablet εκτός τόπου και χρόνου.

sotos

Ωραιο! ο επεξερφαστη λιγο με χαλασε οπως και η μπαταρια. Οι 10 ωρες ειναι μουφα! Το vero w10i exei 7000mah και αν το χρησιμοποιεις χωρις σταμτιμο αμφιβολο αν θα σου βγαλει τη μερα. Τελος παντων ωραιο ειναι και αν βγει σε μια λογικη τιμη. και το πληκτρολογιο φενεται πολυ βολικο στη χρηση και ευτυχος δεν κανει 100 ευρο οπως τα αλλα. Review!

Λευτέρης

Τι ανάλυση είναι αυτή ρε? αντιγράφει που αντιγράφει ας τον κάνει σωστα

Darth

amoled σε pc? οχαχαχα0χα0χ0αχ

θα γελάσουν και η κότες

Agnostos13

Παλι καλα που υπαρχει η Apple και ξερουμε πως θα μοιαζουν τα επομενα προιοντα της Samsung…

TouchWizard

Αλλη μια πρωτοπορια απο την samsung

ChrisG

επεξεργαστής(Intel Core M),κάμερα(5,5),ανάλυση(Super AMOLED ανάλυσης 2160×1440 pixels),λειτουργικό WP,design(κλασικό της samsung),μπαταρία(5200)…τι ακριβώς αντιγράφει και ποιόν ακόμη δεν κατάλαβα.άν αντέγραφε οι φανατοψημένοι θα μιλούσαν για αντιγραφή δεν αντιγράφει…αντέγραψε σωστά σου λέει ο άλλος.για τα πανηγύρια…
είναι μια λύση,πρόταση όπως και άλλων.ε και;απαγορεύεται;έχει κανείς αποκλειστικότητα στα 2in1 ταμπλέτες;όχι.η γκρίνια που κολλάει;2κ ανάλυση σε 12 ίντσες.τι καλύτερο;ισορροπία στους πόρους γραφικών του M core ο οποίος είναι καινούριος και ότι καλύτερο.πολύ κλάψα ρε φίλε…λές και σας το δώσανε με το ζόρι.εδώ ο άλλος ακόμη έχει ανάλυση 720p σε κινητό 1000 ευρώ και χαίρεται και ούτε διανοείται να το σχολιάσει.
εκείνο που θα κρίνει αν το πάρει κανείς είναι η τιμή καθαρά.εάν έχει τα ίδια χρήματα με SP4 πάει σε αυτό.εάν είναι φθηνότερο πάει στο tabpros.λογική ονομάζεται αυτό.για ipad pro ΟΥΤΕ κατά διάνοια όταν υπάρχει το SP4.τουλάχιστον το πληκτρολόγιο παρέχεται με την συσκευασία και όχι κομμάτι κομμάτι και η τιμή στο Θεό.αλλά ξέχασα…αν δεν πληρώσεις 1200+ ευρώ για ταμπλέτα και να έχει το μήλο logo δεν αξίζει.;ότι να΄ναι…μα ότι να΄ναι…
κλάψα κλάψα κλάψα…

Agnostos13

Μιας και αναφερθηκε…τελικα η αναλυση qhd (ή 2k) που για ορισμένους είναι οριακά ικανοποιητική στις 6″ (καποιοι ζητανε και 4k) τωρα στις 12″ ειναι εξισου ικανοποιημενοι;

ΥΓ. Μονο σανο…

ChrisG

δηλαδή στις 12 μερικοί θέλουν 4k αν έχουν αντίθετη γνώμη του 2κ;ούτε η οθόνη του desktop μου δεν έχει 4κ και οι τηλεοράσεις 40 και άνω ιντσών.άλλο κινητό άλλο ταμπλέτα άλλο desktop άλλο tv.
και στο κάτω κάτω όλα έχουν να κάνουν με την δοκιμή και την τιμή.όταν πληρώνω κινητο ΟΣΟ μία TV θέλω 2κ.άν είχε 250 ευρώ ας βάλουν και 1280*800.
τα pixels στα κινητά φαίνονται εντόνως όταν βλέπεις ταινία και γενικά ασχολείσαι με με Mutlimedia.το κινητό το έχεις σχεδόν στην μάπα σου όταν βλέπεις ταινία.την TV την έχεις πάνω απο τα 3 μέτρα και αναλόγως των ιντσών.τι δεν καταλαβαίνουν μερικοί ακόμη αναρωτιέμαι…αναλόγως της συσκευής και των ιντσών έχεις και την ανάλογη απόσταση και το ανάλογο αποτέλεσμα.
ΥΓ:Μόνο σανό…

giannis

Θα ηθελα spen…. εστω ως accessory.
Αν η τιμη του είναι η πρεπουσα τοτε βρηκα τι δωρο θα μου κανω στα γενεθλια μου.

james

Τι ακριβως δε σας αρεσει σε αυτο το μηχανημα; Ειναι ακριβως αυτο που ευχονταν ολοι να ειναι το ipad pro, οταν ειχαν βγει οι πρωτες φημες για την κυκλοφορια του.

Το θεωρω ως το πρωτο σοβαρο μηχανημα που βγαζει η samsung, μονο και μονο επειδη δεν εχει βαλει χερι στο software. (Δεν εχω αγορασει ποτε samsung)

Agnostos13

@ChrisG
Τι ταινιες βλεπεις στο qhd smartphone σου γιατι η συντριπτικη πλειοψηφια των ταινιων ειναι μέχρι fhd!
Επισης το κανεις και Google Glass (επειδη έγραψες οτι το έχεις μεσα στη μουρη σου)?

MANOS

Πάμε ξανά…

Αυτό το παραμύθι με τις Amoled και τα υπερκορεσμένα χρώματα πρέπει κάποτε να το κόψετε μερικοί γιατί καταντάτε γραφικοί.
Ήταν κάποτε αλλά σταμάτησε στο S5. Από το Note4 και έπειτα οι Amoled έχουν την ίδια και καλύτερη ακρίβεια χρωμάτων από οποιαδήποτε LCD IPS φοριέται σε smartphone.
Ακόμη και από iPhone που φημίζονται σε αυτόν τον τομέα.

Έναν εσείς οι παντογνώστες μετράτε καλύτερα την πιστότητα Adobe RGB απ’ότι τα εξειδικευμένα μηχανήματα μάλλον πρέπει να το κοιτάξετε.

ChrisG

ρε @Agnostos13 όταν(κι αν όπως καταλαβαίνω)βλέπεις ταινία στο κινητό σε τι απόσταση το κρατάς;εγώ π.χ 30-40 εκατοστά στο κρεβάτι.την ταμπλέτα την έχεις στα γόνατα ναι ή όχι(πάνω απο μέτρο);την τηλεόραση απο τα 3 μέτρα και άνω;κάνεις λες και δεν καταλαβαίνεις ή μάλλον δεν θέλεις γιατί δεν σε συμφέρει.τις ταινίες που ριπάρω της ριπάρω στην αναλυση του κινητού.έχεις δεί διαφορά 720p απο 1080p και 2k ή μας τσάμπα μας την λές;βάλε να δείς ταινία στο 6s plus και στο Note 4 δίπλα δίπλα στις 2 αναλύσεις και μετά πές μας τι δεν καταλαβαίνεις.
ακόμη έχεις ιδέα απο gear vr;τα χρειάζεσαι τα 2κ ή όχι;είπα…κάθε συσκευή και διαφορετικά.τι δεν θέλεις να καταλάβεις προβλημά σου…
οι super amoled όπως είπε και ο MANOS απο το note 4 είναι οι καλύτερες σε σχέση με τον ανταγωνισμό σε όλα.όλα τα άλλα είναι παραμύθια παλαιοτέρων ετών.πηγαίνετε να ρίξετε μια ματιά σε S6 EDGE+ οθόνη και σε iphone.η apple το έχει καταλάβει σε όλα τα επίπεδα.μερικοί απαρχαιωμένοι στην ιδέα προ ετών δεν λένε ακόμη να το καταλάβουν.

Agnostos13

Για να δω ταινια και την ταμπλετα (qhd) και το κινητο (hd) το εχω στα 40-50 cm…
Τον υπολογιστη στο 1 μετρο(fhd) και την οθονη της τηλεορασης (fhd) στα 2 μετρα!
Ολα με καλυπτουν πληρως αναλογικα με την αποσταση.
Τις ταινιες που κυκλοφορουν σε fullhd (bluray) πως τις ripαρεις σε 2k (για να εχεις οφελος απο τη μεγαλυτερη αναλυση-εφοσον τη διακρινεις); Μαλλον εννοεις οτι κανεις upscale. Εκει ομως δεν εχεις οφλεος στην εικονα σε σχεση με τη native αναλυση!

ΥΓ. Μονο στο VR υπαρχει χρηστικοτητα τοσο μεγαλης αναλυσης αλλα ειναι ακομα πολυ πρωιμη η αγορα για να ασχοληθεις (το εχω ψαξει) κατα την αποψη μου…

ChrisG

Τις περισσότερες ταινίες τις έχω αγορασμένες.οπότε επωφελούμε πλήρως.είμαι κάργα ταινιόφιλος και φυσικά μιλάω για ταινίες που θα τις ξαναδώ πολλές φορές.για τις αποστάσεις που αναφέρεις και συμφωνείς μαζί μου εγώ βλέπω τεράστια διαφορά.ίσως να μην “κοβει”πολύ το μάτι σου για να καταλάβεις διαφορά.το δικό μου έμαθε να είναι απαιτητικό.χαχα…την led tv την δική μου την έχω στα 3 και κάτι μέτρα.για το vr έχω διαφορετική άποψη και εμπειρία.αυτά.

Bratsos

Εάν η τάση με Windows 10 ταμπλετ επικρατήσει θα πετάξει, έξω από την αγορά τα οικονομικά λαπτοπ.
Μέχρι στιγμής δεν το έχει καταφέρει διότι το σημαντικοτερο μειονέκτημα τους, είναι η πολύ μικρή οθόνη.
Βέβαια τα μίνι λαπτοπ και μίνι ultra λαπτοπ τα εξωστρακισε όλα.
Ίσως ακόμη δεν βγάζουν οικονομικά μοντέλα με οθόνες 14″ ή 15,6 διότι ούτε οι εταιρείες που θα τα παράγουν, δεν ξέρουν τι ανακατάταξεις θα προκαλέσει στη παγκόσμια αγορά λαπτοπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.