Samsung Galaxy View: Δεν είναι tablet ούτε τηλεόραση

Το Samsung Galaxy View ανακοινώθηκε με οθόνη 18.4 ιντσών και οι περισσότεροι συνηθίσαμε να το αποκαλούμε tablet, το οποίο όμως με το μέγεθός του δεν φάνηκε να ενθουσιάζει. H ίδια η Samsung το είχε χαρακτηρίσει ως την μεγαλύτερη mobile Android συσκευή στην αγορά, χωρίς να αναφέρει σε ποια κατηγορία υπάγεται.

Μέσα από το πρώτο promo video η Samsung φροντίζει να τονίσει ότι το Samsung Galaxy View δεν είναι τηλεόραση αλλά ούτε tablet. Η συσκευή εμφανίζεται να χρησιμοποιείται από διάφορους και το video καταλήγει ότι αυτό που κάνει το Galaxy View είναι να “επαναπροσδιορίζει την ψυχαγωγία”.

Το Samsung Galaxy View έχει τιμή 499 δολ. (599 δολ. για LTE έκδοση), έρχεται με οθόνη 18.4 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7580 1.6 GHz, μπροστά κάμερα 2.1 Megapixel, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, μπαταρία 5700mAh και Android 5.1 Lollipop.

samsung galaxy view, Samsung Galaxy View: Δεν είναι tablet ούτε τηλεόραση

samsung galaxy view, Samsung Galaxy View: Δεν είναι tablet ούτε τηλεόραση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Shagr

Ένα ακόμα κουζινικό; Έτσι το προμοτάρει; Απίστευτο!!!

Mary

It’s a bird, it’s a plane, it’s superman! Ούτε η ίδια εταιρεια δεν ξερει σε ποια κατηγορία ανήκει αυτο το πράγμα… Πάντως ουτε για ψυχαγωγία κανει με την μπαταρια που εχει… Αλλα ταμπλετ στις 10 ίντσες μάλιστα και εχουν μπαταρίες 10000+ mAh !

παπαροκάς tiamat

Δεν ειναι tablet ,ουτε τηλεοραση! Μια μ@λ@κια ειναι!

KN

Μια χαρά συσκευή για τα χρηματα της. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε πολλά από μικρή φορητή TV φορητό tablet, all one υπολογιστής με ένα πληκτρολογιο παιχνιδομηχανη κτλ. Αποτελεί κέντρο ψυχαγωγίας και εργασίας ανάλογα με τη χρήση….Και μάλιστα φορητό.
ελπίζω να έρθει σε τιμή 499 ευρώ στην Ελλάδα και θα βρεθούν πολλοί να το αγοράσουν

Panos7GR

Έβγαλε η Apple 12ιντσο tablet (12.9 για την ακρίβεια) κι επειδή είχε ήδη ένα (Galaxy Tab Pro 12.2) και δεν σάλεψε, σου λέει τι να κάνω για να τραβηξω την προσοχή; Θα μεγαλώσω κι άλλο την οθόνη. Γνωστή τακτική και έπιασε στην κατηγορία των smartphone.

Τώρα όμως εδώ δεν… Τελείως άχρηστο μοιάζει. Ουσιαστικά είναι tablet αλλά για σπίτι. Δεν είναι tablet που θα το έχεις μαζί σου on-the-go και ούτε προορίζεται για κάτι υβριδικό, όπως μας δείχνει στο σποτάκι της. Οπότε τι; Ένα κοιχρηστο οικογενειακό “σταθερό” tablet για διασκέδαση μόνο; Γιατί όχι μια τηλεορασαρα με Chromecast τότε;

Αλέξανδρος

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο κακιά. Το μόνο λάθος είναι η μικρή μπαταρία ( και ίσως ακόμη 1gb ram ).
Από εκεί και πέρα σας χαλάει να το παίρνετε μαζί σας για camping ή ακόμη και σε ταξίδια ( αν εκεί που πάτε δεν έχει καλή τηλεόραση-monitor αυτο είναι μια λύση και δυστυχώς σε pansion συνήθως έχει παλιές τηλεοράσεις ).

Ακόμη και για επαγγελματική χρήση είναι καλή ιδέα, από το να δείξεις ένα σχέδιο μέχρι να κάνεις μία παρουσίαση.
Μη κολλάτε μόνο στις ανάγκες σας αλλά να έχετε πιο ανοιχτό μυαλό. Οι πολλές επιλογές μόνο καλό κάνουν και από εκεί και πέρα περί ορέξεως.

ΓιώργοςMclaren

@Panos7GR πριν πεταξεις την βλακεια σκεψου λιγο τι λες και ενημερωσου…ακουμε για αυτο το “tablet” μισο χρόνο τωρα και παραπανω!

Στο θεμα μας, με την μπαταρία που εχει βαλει δεν θα κραταει ουτε 3 ωρες SOT, με την ram και την διαχειρηση της ουτε 4 εφαρμογες ανοιχτες δεν θα μπορουμε να εχουμε…και επεξεργαστη θα επρεπε να εχει καλυτερο. γενικα τα χαρακτηριστικα θα επρεπε να ηταν πολυ καλυτερα για να ειχε ελπιδες. (οπως ειχε κανει και με τα note και πετυχαν). τωρα οι λογοι για να το αγορασει καποιος ειναι περιορισμενοι.

Panos7GR

Δηλαδή λιγότερο από της φήμες περί iPad Pro και iPad Plus ενίοτε, που ακούμε 2 χρόνια περίπου. Μόνο και μόνο το παλαιότερο άρθρο εδώ στο Techblog να δεις πάλι πιο παλιά είναι που δεν είναι και το πρώτο site που θα δεις για φήμες. 😉

Πάντως το tablet παιδιά όταν το έδειξα στον μπάρμπα μου που έχει ταβερνουλα ενθουσιάστηκε γιατί έψαχνε για hi-tech δίσκο σερβιρίσματος να δώσει στα γκαρσονια του. Θα δώσει άλλο στυλ στο μαγαζί…

Γεώργιος

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tablets Apple iPad Pro

Apple: Ετοιμάζει iPad Pro με τσιπ M2 για το φθινόπωρο;

Κάπου μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου θα έχουμε ένα iPad Pro με τσιπ Μ2 από την Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Tablets Samsung Samsung Galaxy Tab S8

Samsung Galaxy Tab S8: Εμφανίστηκε για λίγο στο Amazon Italy και μάθαμε τα πάντα

Η σειρά Galaxy Tab S8 της Samsung αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στην Ευρώπη αρκετά σύντομα.

Tablets Samsung Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Galaxy Tab S8 Ultra: Διέρρευσε εικόνα στη σελίδα υποστήριξης της Samsung

Η Samsung προχώρησε και δημοσίευσε μια επίσημη εικόνα του επερχόμενου Galaxy Tab S8 Ultra στη σελίδα υποστήριξης στις ΗΠΑ

Tablets Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Tab S8

Διέρρευσε το νέο Galaxy Tab S8 – Δεν θα έχει φορτιστή;

Τα Galaxy Tab S8 και Galaxy Tab S8 Ultra αποτελούν τα πολυαναμενόμενα tablet κορυφαίας κατηγορίας που, αναμένεται, σύμφωνα με τις φήμες, να κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2022.