Samsung Galaxy Tab S, Παρακολουθήστε την παρουσίαση του μέσω live streaming

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Samsung πριν από λίγες ώρες, το Galaxy Tab S event το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου στην Νέα Υόρκη θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε και μέσω live streaming από το YouTube. Κατά την διάρκεια του event, η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει μία νέα σειρά high-end Android tablets, και ειδικότερα τα Samsung Galaxy Tab S 10.5 και Samsung Galaxy Tab S 8.4.

Χθές πήραμε μία πρώτη γεύση για το τι θα πρέπει να περιμένουμε, μέσω των φωτογραφιών που μας παρουσίασαν το Samsung Galaxy Tab S 10.5 με το flip cover.

Τέλος, ας υπενθυμίσουμε ότι τα νέα tablet θα έχουν 1,600 x 2,560 pixels AMOLED οθόνες, Samsung Exynos 5 Octa 5420 επεξεργαστή, fingerprint sensors, 3GB RAM, 8MP εξωτερική κάμερα και Android 4.4 KitKat με το τελευταίο Magazine UX, ενώ αναμένεται να βγουν στην αγορά μέσα στον Ιούνιο.

, Samsung Galaxy Tab S, Παρακολουθήστε την παρουσίαση του μέσω live streaming

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.