Sharp AQUOS Famiredo: Tablet με οθόνη 16 ιντσών και βάρος 2 κιλά!

Αν νομίζετε ότι το νέο iPad Pro είναι τεράστιο επειδή έχει οθόνη με διαγώνιο 12.9 ιντσών, ξανασκεφτείτε το… Η Sharp παρουσίασε το tablet AQUOS Famiredo με οθόνη 16 ιντσών ανάλυσης 1366×768 pixels και βάρος σχεδόν 2 κιλά! Είναι αδιάβροχο, ενσωματώνει kick-stand για να στέκεται όρθιο και τρέχει Android 4.4.4 KitKat.

Η τιμή του στην Ιαπωνία είναι 90.000 yen (περίπου 640 ευρώ) και θα ξεκινήσει να πωλείται από τις 15 Νοεμβρίου.

Sharp AQUOS Famiredo: Tablet με οθόνη 16 ιντσών και βάρος 2 κιλά!, Sharp AQUOS Famiredo: Tablet με οθόνη 16 ιντσών και βάρος 2 κιλά!

Sharp AQUOS Famiredo: Tablet με οθόνη 16 ιντσών και βάρος 2 κιλά!, Sharp AQUOS Famiredo: Tablet με οθόνη 16 ιντσών και βάρος 2 κιλά!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilist

Καλή υλοποίηση αλλά σε τόσες ίντσες θα προτιμούσα να έχει τα windows, πρόσφατα δούλεψα ένα lenovo tablet με full windows 8 και ήταν σαν να έχω pc στα χέρια μου.
Αρχίζω και σκέφτομαι σοβαρά τα tablet της microsoft η windows 10 phone.

Ιωάννης jb

hd ανάλυση!! και τέτοια τιμή?? μετά θέλουν να κάνουν πωλήσεις??
Πεταμένα λεφτά

NLS

Τι νόημα έχει αυτό;;;

DIREFEAR

Το κάνουν που το κάνουν σαν δίσκο εστιατορίου,δεν μπορούσαν να βάλουν Qhd ανάλυση;640 μούντζες θα εισπράξουν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Chip Japan USA

Ιαπωνία: Περιορισμός στις εξαγωγές εξοπλισμού για την κατασκευή chip

Η ιαπωνική κυβέρνηση ανακοίνωσε την πρόθεσή της να προχωρήσει στην επιβολή περιορισμών ως προς τις εξαγωγές εξοπλισμού για την κατασκευή chip.

Gear China Chip Japan

ΗΠΑ, Ολλανδία και Ιαπωνία ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά των κινέζικων τσιπ

Μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις στην βιομηχανία της τεχνολογίας, όπως οι ΗΠΑ, Ολλανδία και Ιαπωνία βάζουν περιορισμό των εξαγωγών ορισμένων προηγμένων μηχανημάτων κατασκευής τσιπ στην Κίνα.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.

Smartphones featured Sharp Sharp Android Smartphones

Sharp foldable smartphone με οθόνη AMOLED 6,18 ιντσών και αντοχή 300.000 αναδιπλώσεων [video]

Τα foldable smartphones χρησιμοποιούν ιδιαίτερα πρώιμες τεχνολογίες και για πολλούς δεν έχουν ακόμη κάποια ουσιώδη χρησιμότητα. Παρ’ όλα αυτά, όλες οι εταιρείες σχεδιάζουν από ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο.