Sony Xperia Tablet Z2 , Διαρροές λίγο πριν το MWC 2014

Άλλη μία ημέρα, άλλη μία διαρροή για τον γνωστό πλέον @evleaks, ο οποίος μετά τη διαρροή των τεχνικών χαρακτηριστικών της νέα ταμπλέτας Sony Xperia Tablet Z2, διέρρευσε και μία εικόνα από το υλικό marketing για την συγκεκριμένη συσκευή. Αργότερα περισσότερες εικόνες έκαναν την εμφάνιση τους από ένα άλλο λογαριασμό Twitter με την ονομασία @gadgetleaks.

Όσο πιο πολύ πλησιάζουμε στην μεγαλύτερη έκθεση για κινητά και παρεμφερής συσκευές στο κόσμο, το MWC 2014 της Βαρκελώνης, τόσες περισσότερες διαρροές και ανακοινώσεις συσκευών θα βλέπουμε καθημερινά. Η σημερινή διαρροή έρχεται από τον @evleaks και από τον λογαριασμό @gadgetlekas.

Για τον @evleaks δεν μπορούμε να πούμε πολλά, αφού έχει στο ιστορικό του αναρίθμητες αληθής διαρροές, όσον αφορά όμως τον λογαριασμό @gadgetleaks κρατάμε μία επιφύλαξη αφού είναι νέος λογαριασμός, αν και οι εικόνες που έδωσε στην δημοσιότητα μοιάζουν με αυτή του @evleaks.

Sony Xperia Z2 Tablet, Sony Xperia Tablet Z2 , Διαρροές λίγο πριν το MWC 2014

Σήμερα ο @evleaks διέρρευσε πρώτα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xperia Z2 Tablet, που περιλαμβάνουν Android 4.4 KitKat, 10.1 ίντσες οθόνη τεχνολογίας Triluminos με ανάλυση 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 χρονισμένο στα 2.3 GHz, 3 GB μνήμης RAM, 8 Megapixel κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής, 2 Megapixel μπροστά, 16 GB εσωτερικής μνήμης για αρχεία, με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD και τέλος 6.000 mAh μπαταρία.

Ο λογαριασμός Twitter @gadgetleaks ανέφερε πως επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του @evleaks και προσθέτει ότι το βάρος για την έκδοση WiFi θα είναι 426 γραμμάρια και 439 για την έκδοση LTE, ενώ το μέγεθος του θα είναι 266 x 172 x 6.4 χιλιοστά. Από το υλικό marketing που διέρρευσε ο εν λόγω λογαριασμός, βγαίνει το συμπέρασμα ότι το tablet θα είναι και αδιάβροχο.

Το Xperia Z2 Tablet, αναμένεται να ανακοινωθεί μαζί με το Xperia Z2 σε event της Sony, στο MWC της Βαρκελώνης, σε λίγες ημέρες.

Sony Xperia Z2 Tablet, Sony Xperia Tablet Z2 , Διαρροές λίγο πριν το MWC 2014

Sony Xperia Z2 Tablet, Sony Xperia Tablet Z2 , Διαρροές λίγο πριν το MWC 2014

Sony Xperia Z2 Tablet, Sony Xperia Tablet Z2 , Διαρροές λίγο πριν το MWC 2014

Sony Xperia Z2 Tablet, Sony Xperia Tablet Z2 , Διαρροές λίγο πριν το MWC 2014

Sony Xperia Z2 Tablet, Sony Xperia Tablet Z2 , Διαρροές λίγο πριν το MWC 2014

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Grigsgr

Η Sony το έχει σκεφτεί μήπως να βγάλει μια συσκευή που θα λειτουργεί δεν ξέρω με ποιόν τρόπο αλλά θα έχει μόνο μπεζελ, όχι οθόνη; Φαίνεται ότι λατρεύει το να τα κάνει όλο και μεγαλύτερα ή να τα διατηρεί αρκετά μεγάλα στις συσκευές τις!!!

Μάκης Α.

Αγόρασε το δούλεψε το και έλα να μου πεις για τα bezels… Αν δεν τα είχε θα πάλευες να βρεις από που να το πιάσεις! Άσε που φαίνεται ωραίο ακόμη και έτσι..

makismali7

Ωραιο ειναι αλλα ιδιο εμφανισικα με το πρωτο…ελαχιστες διαφορες ..δηλαδη μονο ο sd 800 κ 1 giga ram παραπανω εχει…κ μαλιστα ιδια μπαταρια…αν αυτο ισχυει, απαραδεxto γτ οι απαιτησειςγια ενεργεια θα ειναι μεγαλυτερες και η μπαταρια θα πεφτει σχετικα γρηγορα!!!! εχω ηδη το xperia tablet z κ σκεφτομουνα αργοτερα να παω στο z2 αλλα αν ισχυουν τα παραπανω δεν νομιζω οτι χρειαζεται!!

Μιχαλης

6000mah μπαταρία μόνο ; Οι άλλοι καταφέρνουν και χωράνε 3000-4000 σε 5-6 ίντσες κινητά και στις διπλάσιες ίντσες με τόσο μεγάλα μπεζελ μόνο αυτήν κατάφεραν να χωρέσουν . ΕΛΕΟΣ

Μάκης Α.

Δεν πιστεύω πως υπάρχει λόγος μετάβασης από το Ζ στο Ζ2. Μόνο η υποστήριξη (μελλοντικές αναβαθμίσεις)

seme

Λοιπόν είμαι φανατικός κατ’αρχάς οπαδός της ελαχιστοποίησης των bezel, όμως θα έπρεπε να ξέρετε ο,τι εάν χρησιμοποιείς τάμπλετ, τότε δεν έχεις απο που να το κρατήσεις, οπότε τα περιθώρια γύρω απο το τάμπλετ εδώ είναι μια χαρά.

Antonis

Μου θυμίζει photo frame!

MANOS

Τραγική μπαταρία…

Johnny

Επειδή το δουλεψα για λίγο το Xperia tablet Z και μου άφησε πολύ καλή εντύπωση δεν νομίζω κάποιος που το έχει ήδη να χρειάζεται το z2 μια και δεν είναι μεγάλες οι διαφορές μεταξύ των δύο.
Όσο για τα bezels που παραπονιέστε μερικοί,εγώ έχω να πω πως δεν είναι μεγάλο πρόβλημα στα tablets όσο είναι στα smartphones.Μην σας πω δηλαδή ότι είναι και χρήσιμα.Όσοι χρησιμοποιουν μεγάλο tablet χρειάζεται να το κρατάνε από τα bezels όπως είπε και ο @seme πιο πάνω

makismali7

οντως ετσι ειναι..στα μεγαλα ταμπλετ τα bezel ειναι απαραιτητα!!!! δεν ειναι τα bezel του ομως το θεμα…ειναι η μπαταρια..και το οτι δεν προσφερει κ καμια τρομερη διαφορα σε σχεση με το πρωτο για να κανεις τη μεταβαση σε αυτο…ακομα κ καποιος π θα θελει να αγορασει sony tablet θα προτιμησει το πρωτο λογω κ της τιμη; που λογικα θα πεσει και αλλο

Ιωάννης

Αυτο το πραγμα με τα μπεζελς έχει παραγίνει!!
έχουν μάθει όλοι και λένε μεγάλα μπεζελ. Ποιός σας τα έμαθε αυτά ρε άσχετοι άντε απο κει μας πρίξατε όλοι με τα μπεζελ, μπαζελ και όπως αλλιώς τα λέτε.
Ρε μάνο γιατί τραγική μπαταρία????????????
Η παραπάνω ραμ κάνει το ταμπλετ να λειτουργεί ομαλότερα
Ο καλύτερος επεξεργαστής κάνει το ταμπλετ να λειτουργεί γρηγορότερα (ναι μεν καταναλώνει λίγο παραπάνω ενέργεια αλλα στο σερφαρισμα που είναι η κυριότερη λειτουργεία των ταμπλετς θα πάει πιο γρήγορα και όχι μόνο)
Ο επεξεργαστής γραφικών θα είναι καλύτερος λογικά ο 330 ο οποίος (για σενα μάνο) έχει μικρότερη κατανάλωση ενέργειας
Η κάμερα χώρις να το γράφει πουθενα πιστεύω θα είναι καλύτερη απο το 1
Συμπέρασμα μια πλήρως αναβαθμισμένη έκδοση
Αν μου περισσευαν 500 ευρουλάκια μπορεί και να το έπαιρνα

Takis

To tablet z2 είναι τέλειο
Ανυπομονώ να το δω απο κοντά

@Ιωάννης +1

Sot11

Ωραίο ειναι αλλα κατα την γνώμη μου δεν χρειάζεται τόσο μια καλή κάμερα σε ένα ταμπλετ. Υπερβολή τα 8 mp, πιστεύω θα ήταν καλύτερο να εστιάσουν στην μπαταρία που χρειάζετε σίγουρα περισσότερο σε ένα ταμπλετ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.

Smartphones Sony

Κάμερες smartphone: Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε

Η τεχνολογία πίσω από τις σύγχρονες κάμερες smartphone είναι τόσο προηγμένη, από τους αισθητήρες έως όλους τους αλγόριθμους λογισμικού.