Sony Xperia Z4 tablet με οθόνη 2K;

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης MWC 2015 η Sony θα παρουσιάσει το Xperia Z4 Tablet με οθόνη 2K όπως προέκυψε από πληροφορίες που δημοσιέυτηκαν κατά λάθος(;) στην εφαρμογή Xperia Lounge. Χωρίς να έχουμε περισσότερες πληροφορίες, 2K μπορεί να σημαίνει ανάλυση 1440×2560 pixel ή 1600×2560 pixel, πάντως από τα screenshots το tablet παρουσιάζεται εξαιρετικά λεπτό.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά που διέρρευσαν από το application θα πρεπει να μαντέψουμε τι σημαίνει “leading battery performance” και “the latest ultra fast processor”. Σίγουρα πάντως κάτι καλό φαίνεται ότι έχει ετοιμάσει για εμάς η Sony.

Sony Xperia Z4 tablet με οθόνη 2K, Sony Xperia Z4 tablet με οθόνη 2K;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστόλης Ρόδος

Πιθανότατα και το Ζ4 tablet, θα τα σπάει… έχω το Ζ2 tablet που είναι πραγματικά πολύ λεπτό ελαφρύ και εύχρηστο και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Πολύ καλή δουλειά στα tablet η SONY.

Θυμάμαι όταν το πρωτομόνταρα, το πήρα μπροστά στην κοπέλα μου, στην κουζίνα, το έβαλα κάτω από τη βρύση και σαπόυνισα την οθόνη του, με fairy ultra…. 😛 … Θα κλαίγατε με αναφιλητά, αν βλέπατε την φάτσα της… 😀 ;D

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.