Surface Pro 5: Σεπτέμβριο με οθόνη 4K UHD και επεξεργαστή Intel Kaby Lake;

Όσον αφορά στην ανακοίνωση των Surface, η Microsoft δεν έχει τηρήσει αυστηρό χρονοδιάγραμμα και οι νέες πληροφορίες λένε ότι το Microsoft Surface Pro 5 θα έρθει Σεπτέμβριο. Αυτή είναι και η περίοδος που περιμένουμε την διάθεση του Kaby Lake επεξεργαστή της Intel.

Οι επεξεργαστές Kaby Lake κατασκευάζονται με τη διαδικασία των 14nm, όμοια με το υπάρχον Skylake chip, αλλά θα είναι πιο ισχυροί. Η μαζική παραγωγή τους θα ξεκινήσει μέσα στο τρίμηνο που διανύουμε.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Microsoft Surface Pro 5 φημολογείται με οθόνη 4K UHD, μεγαλύτερη μπαταρία, βελτιωμένο Surface Pen και θύρα USB Type-C. Η τιμή θα κυμαίνεται στα επίπεδα του Microsoft Surface Pro 4 και θα ξεκινά από 799 δολάρια φτάνοντας μέχρι 1799 δολάρια.

Αν και η αγορά των tablets δείχνει να χάνει έδαφος, τα detachables όπως τα Surface ή το iPad Pro της Apple με αξεσουάρ όπως τα QWERTY πληκτρολόγια και τα pen, ίσως βοηθήσουν στο να αντιστραφεί το κλίμα.

Surface Pro 4

surface pro 5, Surface Pro 5: Σεπτέμβριο με οθόνη 4K UHD και επεξεργαστή Intel Kaby Lake;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Microsoft Microsoft Surface Surface

Surface Pro 7+: Επίσημα η “νέα γενιά” με μεγαλύτερη μπαταρία, αποσπώμενο SSD και LTE

Αν και δεν είναι η νέα σειρά που περιμένουμε, η Microsoft ανακοίνωσε το αναβαθμισμένο Surface Pro 7+, για εταιρικούς πελάτες και εκπαιδευτικούς.

Smartphones Microsoft Microsoft Surface microsoft surface duo

Surface Duo: Η κάμερα του θα έχει τελικά φλας

Ο Frank X. Shaw μας δείχνει για ακόμα μία φορά τη συσκευή του, όμως αυτή τη φορά υπάρχει μία μεγάλη διαφορά.

Tablets Microsoft Microsoft Surface tablet Surface

Microsoft Surface Go: Επίσημο με 10’’ οθόνη και Intel Pentium Gold επεξεργαστή στα $399

Η Microsoft παρουσίασε, όπως φημολογούνταν εδώ και αρκετό καιρό, το πρώτο προσιτό tablet της γκάμας της, με επίσημη ονομασία Surface Go, με αρκετά ελκυστική τιμή, που δεν ξεπερνά τα $399, αλλά και εμφάνιση.

Tablets Microsoft Microsoft Surface Microsoft Surface tablet

Το προσιτό Surface tablet με 24W φορτιστή περνάει από το FCC

Έχουμε ήδη αναφέρει ότι η Microsoft εργάζεται επάνω σε ένα προσιτό Surface tablet με κόστος γύρω στα 400 δολάρια, το οποίο φαίνεται να πέρασε πολύ πρόσφατα από το Federal Communications Commission (FCC) με την κωδική ονομασία 1824.