Τι παραπάνω έχει το νέο iPad σε σχέση με το iPad 2 [κόντρα]

Το νέο iPad κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 23 Μαρτίου και περιμένουμε την μείωση της τιμής του iPad 2. Τι παραπάνω έχει το νέο iPad σε σχέση με το τωρινό μοντέλο iPad 2; Οι λεπτομέριες κρίνονται στα σημεία και κανουν το νέο iPad ασυναγώνιστο ή είναι απλά μια καλή ευκαιρία να τσιμπήσει κάποιος το iPad 2 πιο φτηνά;

, Τι παραπάνω έχει το νέο iPad σε σχέση με το iPad 2 [κόντρα]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tony Cool

Δε θα μπορουσαν να με ενδιαφερουν λιγοτερο οι κυκλοφοριες της apple αλλα αντικειμενικα φαινεται μια καλη ευκαιρια για να τσιμπησει καποιος το ipad 2.

Stefan

Απο διαφορες μηδεν για μενα. Απλα αλλη μια φορα η apple εβγαλε ενα μοντελο σχεδον ιδιο με το προηγουμενο και το βαπτιζει νεο…..

kostis

Εαν το ipad2 πεσει 100ευρωπουλα κατω, τοτε τα μεταχειρισμενα που θα πωλουνται θα αποτελουν χρυση ευκαιρια.

spyros

Stefan: το μονο ομοιο ειναι η εξωτερικη εμφανιση,οταν τα δεις πλαι πλαι θα καταλαβεις αλλα και παλυ δεν χρειαζοταν καινουργειο μοντελλο κατα τη γνωμη μ,αφου και το ipad 2 ειναι ασυναγωνιστο,τωρα που θα πεσει η τιμη του 2 δεν νομιζω να υπαρχει ατομο που να περνει αλλο tablet,

kats

Παιδια μην λεμε οτι θελουμε.μια χαρα ειναι το νεο ipad..

Νίκος

Πως φαίνεται οτι το καινούριο iPad είναι καταπληκτικο?Απο την τσαντίλα των apple hatters .Με το που βγήκε το καινούριο άρχισαν και λενε την να την κανείς την retina οθόνη,τη να την κάνεις την τετραπύρηνη GPU,τη να την κανείς την μεγαλύτερη RAM,τι να το κανείς το Bluetooth 4,που χρειάζεται η κάμερα ,ποιος θέλει καλύτερο βίντεο σε tablet.

sdaoulas

επρεπε να το ονομασουν iPad 2s, αφου το ιδιο εργο το ειδαμε και με το iPhone 4

GiannisMix

Ελα ρε Νικο.. γινε λιγο αντικειμενικος. σταματηστε να κοιτατε τι θα πει ο αλλος κ δημιουργηστε μια δικη σας οπτικη γωνια για καθε προιον που ζηταει τα χρηματα σας. Δεν ειμαι apple hater, ουτε android fan και μπορω να καταλαβω πως ειτε αξιζει ειτε οχι το ipad αυτη η εταιρεια ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ καθε χρονο τον κοσμο και πλουτιζει στις πλατες του..

γιωργος22

Χάος στην μετά Steve Jobs εποχή..

stavros

@GiannisMix: Πίεσε κανείς τον κόσμο να αγοράσει προιόντα της Apple? Τι θα πει ”ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ καθε χρονο τον κοσμο και πλουτιζει στις πλατες του..” Αυτό το κάνουν οι πολιτικοί μας φίλε μου, Η Apple είναι στην ελεύθερη αγορά και ο καθένας έχει το δικαίωμα να της ρίξει ΑΚΥΡΟ με το να μην αγοράζει τα προιόντα της. Κάτι που δε συμβαίνει βέβαια…

Ravisher34

Ενταξει μια χαρα ειναι το μοντελο…για αυτους που δεν αλλαξαν το ipad 1 οπως και εγω θα προχωρησουν στην αλλαγη…

teodore88

Λοιπον Κωστα, προσθεσε ενα ακομα χαρακτηριστικο! …το new iPad εχει 1GB ram 😉
…στο 54:15 του keynote αναφερεται οτι εχει περισσοτερη μνημη απο το PS3 και απο το XboX, οπου το καθενα εχει 256 και 512 MB αντιστοιχα.. το new iPad εχει περισσοτερη απο τα 512.. αρα παμε ειτε στα 768 ειτε στα 1024 😀

Λευτέρης

Έλεγα να προσανατολιστώ σε android tablet αλλά με την Υπερ-οθόνη που έχει το νέο ipad με κέρδισε!!!! Το καλό γίνεται ακόμα καλύτερο!!!

stavros

το μηχανημα τα σπαει κυριολεκτικα…το θεμα ομως ειναι οτι με την μειωση των τιμων στο ipad 2 θα πεσουν και τα μεταχειρισμενα ακομα περισσοτερο οποτε μονο και μονο απο αυτην την πλευρα αξιζει πολυ καλυτερα να πας σε ipad 2 .

Βασιλης

Μπραβο stavros τα ειπες ολα.ας παρουν οι αλλοι android tablets με 700 ευρω και σε ενα τριμηνο να πεσουν στα 350.χωρια οτι οι εφαρμογες και τα παιχνιδια που ειναι συμβατεσ και τρεχουν σε native ειναι μετρημενες στα δαχτυλα.

μαρκος xperia

τι το βαζουνε το bluetooth αφου δεν το χρησιμοποιει.

Alex

Εδω και 9 μηνες με το ipad 2 ζητημα να εχω βγαλει 10 φωτογραφιες και 2 βιντεο. Το bluetooth δεν χρησιμοποιησα ουτε μια φορα, τα παιχνιδακια που παιζω ειναι τοσο απλα σε γραφικα που και ενα κινητο του 2009 τα παιζει ανετα και μιας καλυτερης ποιοτητας οθονης δεν προκειται να με πεισει να αλλαξω το υπαρχον ipad 2 σε ipad 3,προτιμω πλεον να περιμενω τα windows tablets σαν καλο ms fanboy που ειμαι,χα,χα

Χρήστος

τo ipad 3 δεν εχει πολλές διαφορες απο το παλιο και ειναι ιδιο με το iphone 4s.τα android tablets(acer iconia A500,acer iconia W500,asus eepad transformers…) ειναι καλυτερα απο το ipad
επειδη εχουν καιι 3G και εχουν περισσοτερα GB

spyros

Οποιος ειδε την οθονη του νεου ipad καταλαβαινει για ποιο λογο ειναι διαφορετικο απο το ipad 1-2.Αριστο μηχανημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad: Οι αποστολές θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο

Τα νέα μοντέλα iPad Pro της Apple με οθόνες OLED πιθανότατα θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους πελάτες τον Απρίλιο.

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad έρχονται τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air «περίπου στα τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο», σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Smartphones Apple iPad iPhone

Apple: Νέα πατέντα για αναδιπλούμενη οθόνη χωρίς πτυχές για iPhone και iPad

H Apple κατέχει πλέον ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογία που εμποδίζει τις πτυχές στις οθόνες, κάτι που δείχνει ότι εξετάζει αναδιπλούμενα iPhone και iPad για το μέλλον.