Το iPad Pro 2018 12,9’’ με λεπτά bezels διαρρέει για πρώτη φορά σε φωτογραφία μέσα σε θήκη

iPad Pro 2018, Το iPad Pro 2018 12,9’’ με λεπτά bezels διαρρέει για πρώτη φορά σε φωτογραφία μέσα σε θήκη

Η Apple στο μεγάλο event του Σεπτεμβρίου που παρουσίασε την τριπλέτα των νέων iPhone δεν ανακοίνωσε κανένα νέο iPad Pro, γεγονός που μας επιφυλάσσει σύμφωνα με τις φήμες και τις διαρροές τον μήνα που ακολουθεί.

Φωτογραφία του επερχόμενου iPad Pro 2018 12,9’’ μέσα σε θήκη της Urban Armor Gear (UAG) διέρρευσε στο διαδίκτυο αποκαλύπτοντας τα πολύ λεπτά bezels, τους αισθητήρες της True Depth κάμερας στην πρόσθια όψη και συγκεκριμένα στο πάνω bezel για τη λειτουργία Face ID, καθώς επίσης και την απουσία του Home button που είχαν αποκαλύψει και τα CAD renders της επερχόμενης συσκευής.

Ένα μικρότερο σε μέγεθος iPad Pro από την Apple κατά πάσα πιθανότητα με διαγώνιο οθόνης στις 10.5 ίντσες αναμένεται να παρουσιαστεί μαζί με το iPad Pro 2018 12,9’’. Και τα δύο μοντέλα θα υποστηρίζουν τη χρήση του Apple Pencil, ενώ μαζί με το home button σύμφωνα με τις διαρροές θα απουσιάζει και η υποδοχή ακουστικών 3.5mm.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε τον τελικό σχεδιασμό των νέων iPad Pro που δείχνουν να διαφέρουν για πρώτη φορά αρκετά από τους προκατόχους τους αρχής γενομένης από τα λεπτά περιθώρια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Ωραία στο μάτι…να δούμε πως θα τα κρατάμε τώρα!

Flagship killer

9.7 είναι το καλύτερο στον τομέα μεταφοράς κρατηματος! Τα 12αρα είναι καθαρά
Επιτραπέζια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουν λόγω ύπαρξης μιας κι εγώ για παράδειγμα τα προτιμώ από laptop για το γραφείο! Στο 9.7 που έχω οποια σελίδα ζητάει να την ανοίξω σε desktop γιατί δεν την υποστηρίζει το κινητό, την ανοίγω στο iPad και τρέχει νερό! Με λίγα λόγια είναι καθαρά θέμα επιλογής ανάμεσα σε laptop μέχρι 4gb και καλό tablet! αυτός δηλαδή που αγοράζει ένα laptop με 2gb ή 4gb δεν έχει κάνει καλύτερη αγορά από ένα iPad η ένα surface . Τώρα κάτι θεριά laptop και desktop για παιχνίδι ή πολύ βαριά προγράμματα είναι άλλη κατηγορία εντελώς!

nikos2018

Άμα φτάσουμε σε τόσες ίντσες… καλύτερα να κρατάμε εφημερίδα…

Κατά τη γνώμη μου, 10 – 10,5 είναι υπέρ-αρκετά για τάμπλετ, το συγκεκριμένο είναι καθαρά laptop replacement και μόνο για επιτραπέζιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.