Vero Tablet A82i: Έτοιμο να πάρει Android 6.0 Marshmallow

Το Vero Tablet A82i διαθέτει πρώτο στην ελληνική αγορά την αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow. To μοντέλο Α82i με τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom Z3735F μέχρι 1.83GHz αποτελεί μια καινοτόμα & έξυπνα σχεδιασμένη λύση στο οικοσύστημα του λειτουργικού Android.

Ενσωματώνει Google εφαρμογές όπως Google Play, Google Maps, Youtube και άλλες και υποστηρίζει software updates για διάρκεια έως δύο έτη.

Mε διάσταση οθόνης στις 8 ίντσες τεχνολογίας LCD IPS και ανάλυση 1280×800 pixels, το VeroTab A82i προσφέρει επεξεργαστική ισχύ και επιδόσεις στον τομέα των γραφικών απογειώνοντας την εμπειρία του surfing, του video και του gaming.

Οι φίλοι της φωτογραφίας θα εκμεταλλευθούν τις δύο κάμερες, μία στην όψη της συσκευής ανάλυσης 2 Megapixel, ιδανική για ποιοτικές βιντεοκλήσεις και μία στην πίσω πλευρά ανάλυσης επίσης 2 Megapixel.

Διαθέτει 1GB μνήμη RAM και 16 GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί με κάρτα Micro SD για επιπλέον 32GB. To VeroTab A82i υποστηρίζει Bluetooth, Wi-Fi, HDMI καθώς και Wireless Display για να προβάλλεται το περιεχόμενο της οθόνης σε τηλεόραση ή μεγαλύτερη οθόνη.

Ανήκει στην κατηγορία των Slim Tablets με πάχος 8.9 χλστ και σε συνδυασμό με τα 370 γρ. βάρος προσφέρει ευκολία μεταφοράς.

Kαλύπτεται από διετή εγγύηση και έχει τιμή 119 ευρώ.

, Vero Tablet A82i: Έτοιμο να πάρει Android 6.0 Marshmallow

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panos.last

Στα android tablet η vero ΣΠΕΡΝΕΙ για την τιμή τους είναι αξιοπρεπεστατα και κάνουν τη δουλειά τούς εξαιρετικά, ενα 8860 (αν το θυμάμαι σωστά) μετά απο 3 χρόνια είναι σκυλί ακόμα.

Αν μπορεί όμως να τοποθετηθεί κάποιος σχετικά με το forum τούς.

χρηστος

είχα ένα g8i για τη τιμή καλό ήταν βέβαια μετα απο 3-4 μήνες σταμάτησε να ανοίγει καθώς έμενε στην αρχική εικόνα VERO. Ο μόνος τρόπος να ξανά ανοίξει ήταν εργοστασιακές ρυθμίσεις της οποίες επέτρεπε να επαναφέρω μάθε 2 μέρες συν ότι το αλουμίνιο πίσω δεν είχε κουμπώσει σωστά και δεν κούμπωσε και ποτε άλλωστε όποτε μακριά απο αυτη τη μάρκα και ας εχει καλή τιμή (εντελη μου έσπασε τα νεύρα και του έκανα ένα bend test xD)

kostas

Δεν συμφωνω με αυτα που λεει ο φιλος ο χρηστος εγω αν και ειμαι φαν των samsung mobile & tablets, εχω αγορασει και απο την vero tablets και δεν ειχα ποτε προβλημα,και οχι να τα δουλευω για 1 ωρα απλα τα ξεσκιζα.Επισης ειναι μια αψογη εταιρια που μολις τους παρεις τηλ.για οποιο προβλημα υπαρχει αμεσως σε καλυπτουν σε ολα.Ισως μια απο της καλυτερες στην Ελλαδα και ποιο τιμιες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Android Android Tablets Samsung

Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Η Samsung έφερε το ανθεκτικό Galaxy Tab Active4 Pro το οποίο ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του, που μαρτυρά πως είναι έτοιμο για δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Reviews TCL Hands-on

TCL Tab Max 10 4G review: Με NXT Vision και ηχεία Stereo

Με έμφαση στις τεχνολογίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία θέασης και χρήσης έρχεται το TCL Tab Max 10 4G με τιμή 299 ευρώ.

Reviews TCL Android Tablets Hands-on

TCL Tab 10s WiFi review: Για τηλεκπαίδευση και διασκέδαση

Ψάχνεις τίμιο 10ιντσο tablet που συμμετέχει και στο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα; Το TCL Tab 10s WiFi είναι εδώ. Πάμε να το γνωρίσουμε μαζί.

Software Google Android Tablets

H Google φέρνει το Entertainment Space στα Android tablets

Το Entertainment Space είναι ένας κοινός χώρος για όλες τις δυνατότητες ψυχαγωγίας σε ένα Android tablet.