ViewSonic ViewPad 7x, To πρώτο 7άρι tablet με Android Honeycomb

Από το HTC Flyer το περιμέναμε από αλλού μας ήρθε. Η Viewsonic είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στην αγορά το νέο της tablet 7 ιντσών, το πρώτο που θα ενσωματώνει Android Honeycomb. Το Viewsonic ViewPad 7x δεν θα αντικαταστήσει το ViewPad 7, αλλά θα αποτελέσει την πρόταση της εταιρίας στη hign-end κατηγορία, κάνοντας χρήση του γνωστού NVIDIA Tegra 2 επεξεργαστή σε συνδυασμό με ιδιαίτερο design.

, ViewSonic ViewPad 7x, To πρώτο 7άρι tablet με Android Honeycomb

Το Viewsonic ViewPad 7x, που δεν θα αντικαταστήσει το προγενέστερο ViewPad 7, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, προσφέροντας κορυφαία χαρακτηριστικά, όπως και ιδιαίτερο design. Η συσκευή θα είναι πλήρης, αφού εκτός από τον dual-core NVIDIA Tegra 2 θα ενσωματώνει κάμερες μπροστά και πίσω (με φλας), HSPA+, DLNA, HDMI, αλλά και λειτουργικό σύστημα Android Honeycomb.

Εμφανισιακά θα προσφέρεται με ένα funky design στο πίσω μέρος σε μορφή τριγώνων, ενώ τρίγωνο σχήμα θα έχει και η πίσω κάμερα και το φλας. Το βάρος του είναι εντυπωσιακά μικρό, αφού φτάνει μόλις τα 380 γραμμάρια.

Περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και το αν θα έρθει με Android Honeycomb 3.0 ή 3.1 θα μάθουμε στην έκθεση Computex στα τέλη Μαΐου. Με ανταγωνιστική τιμή και άμεση κυκλοφορία φαίνεται ότι μπορεί να προβληματίσει τον άμεσο αντίπαλο του το HTC Flyer, όσο αυτό δεν αναβαθμίζεται στο Android Honeycomb.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos

3.0 σε 7αρα; Χωράνε;

teodore88

εδω χωρεσαν android στις 2.5 ιντσες sto xperia mini..

Nick

teodore88,
να σε συμπληρωσω,οχι απλα android,μεχρι και στο honeycomb φτασανε,αλλα οπως ειναι λογικο δεν παλευεται σε τετοια οθονη!και η 2.3 που εχουμε μας ειναι υπεραρκετη 😛

zak91

Εγώ γιατι νομίζω ότι δεν είναι το πρώτο? Η acer είχε βγάλει το iconia και σε 10′ και σε 7′ (a500 και a100 αντιστοιχα) και τα 2 με honeycomb.Απλά το μικρό νομίζω έχει μόνο 8gb μνήμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Viewsonic

ViewSonic X11-4K: Ένας short-throw προβολέας με πραγματική 4K ανάλυση

Ο ViewSonic X11-4K είναι ένας short-throw προβολέας που προσφέρει στους χρήστες πραγματική ανάλυση 4K. Νέος προβολέα home cinema για όλους!

Reviews Viewsonic Hands-on

Viewsonic VX2418C review: Κορυφαία ποιότητα εικόνας «on a budget»

Το gaming monitor VX2418C της ViewSonic έρχεται για να αποδείξει ότι στη χαμηλή κατηγορία τιμής υπάρχουν επιλογές για hi-end αποδόσεις εντός προϋπολογισμού!

Gear Viewsonic

ViewSonic M2e: Ένας προβολέας με μπαταρία για ατελείωτο streaming

Ο compact και πολύ ελαφρύς ViewSonic M2e είναι ένας smart LPD προβολέας με ανάλυση Full HD 1080p.

Gear Dell featured Gigabyte

Xmas Tech Guide: 5 προτάσεις για δώρο gaming monitor 1ms 144Hz

Ένα ακόμη Xmas Tech Guide από το Techblog σας δίνει 5 προτάσεις για δώρο monitor για αναβάθμιση της gaming εμπειρίας.