Tablets

Xiaomi Mi Pad 4 Plus: Επίσημο με 10 ιντσών οθόνη, SD660 και μπαταρία 8620 mAh

Η Xiaomi παρουσίασε επίσημα τη μεγαλύτερη έκδοση του Mi Pad 4, το Xiaomi Mi Pad 4 Plus, το οποίο όπως μαρτυρά και η ονομασία του φέρει επιπρόσθετα μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας αλλά και τεράστια μπαταρία για να καλύψει στο έπακρο τις ενεργειακές απαιτήσεις των χρηστών του.

Το νέο tablet του Κινέζου κατασκευαστή Mi Pad 4 Plus ενσωματώνει οθόνη 10.1 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1200 pixel με αναλογία 16:10 και λεπτά bezels. Στον πυρήνα του εδρεύει το Snapdragon 660 chipset, όπως ακριβώς και το μικρότερο αδερφάκι του, ζευγαρωμένο με 4GB LPDDR4X RAM και επιλογές στο χώρο αποθήκευσης ανάμεσα στα 64GB ή στα 128GB.

Αναμφισβήτητα η τεράστια μπαταρία χωρητικότητας 8620 mAh είναι το highlight του νέου tablet της Xiaomi που σε αυτόν τουλάχιστον τον τομέα η εταιρεία δεν έκανε εκπτώσεις. Όσον αφορά τώρα στις imagine δυνατότητές του, το Mi Pad 4 Plus «δανείζεται» τις κάμερες του Mi Pad 4, μία κύρια κάμερα στο πίσω μέρος ανάλυσης 13MP με f/2.0 και μία selfie 5MP μπροστά με διάφραγμα f/2.0.

Το νέο tablet θα κυκλοφορήσει -προς το παρόν τουλάχιστον- μόνο σε WiFi + 4G LTE έκδοση και δύο χρωματικές επιλογές, μαύρο και χρυσό. Το Xiaomi Mi Pad 4 Plus 64GB κοστίζει CNY 1,899 (δηλαδή περίπου $276), ενώ η 128άρα έκδοση έρχεται στα CNY 2,099 (περίπου $305) με τις προ-παραγγελίες στην εγχώρια αγορά να έχουν ξεκινήσει.

Πηγή

Σχόλια

  • 276 δολάρια που στην Ευρώπη αν έρθει ποτέ μεταφράζεται σε 276 ευρώ, βάλε και τους φόρους και τα φτάσαμε τα 300 ευρώ και αυτή τη στιγμή βρίσκεις το ipad 2018 στα 330 ευρώ με τον Α10 μέσα και υποστήριξη σε πενάκι! χμμμ

  • Nickolas μια καλη τιμη οταν ερθει ειναι τα 260-270€ αν οντως ειναι στα 300€ η αγορα. το ipad για οποιονδηποτε ειναι μονοδρομος.

  • Πραγματικα επεσαν πολυ οι τιμες. Μονο τα μινι εχουν ξεμεινει πολυ ψηλα. Παντως εγω που εχω το 4 μινι σκεφτομαι να το αλλαξω γιατι με θα με βολεψει πιο πολυ το xiaomi. Προτεραιοτητες

  • Αν είχε καλύτερο επεξεργαστή, δε μιλάω για 845, απλά καλύτερο, τότε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα γιατί παίρνει SIM, έχει 4GB Ram και 64GB μνήμη.
    Η αλήθεια είναι ότι ψάχνονται για τάμπλετ αυτή την περίοδο και ήθελα android, αλλά δεν υπάρχει μέχρι 400 ευρώ κάτι που να με έχει κερδίσει, τουλάχιστον σε σχέση με αυτά που προσφέρει το νέο iPad.

  • οταν ερθει εδω πανω κατο θα ειναι καπου στα 300 ευρώ ίσος λίγο παραπάνω οσο κάνει το ipad 2018
    απο την στιγμη που και το android και το ios tablet εχει την ίδια χριση (mostly multimedia) μαντέψτε ποιο συμφέρει

  • @Darth
    Να φανταστώ όποιο έχει το μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο και την καλύτερη οθόνη; Αλλά από τη στιγμή που δεν έχουμε δει την οθόνη του Xiaomi από κοντά δε μπορούμε να γνωρίζουμε.

  • @Nickolas η οθόνη είναι το λιγότερο όταν για ανδροισ όλες η εφαρμογές είναι για κινιτα στα tablet υπάρχει ένα θέμα (και όχι χορός λόγο πλέον tablet πέρα από huawei και μερικά η Samsung) κάνεις δεν βγάζει με. Μηδενικές πωλήσεις η Samsung και λίγο ποιο ψιλά η huawei, έτσι app decelepming για android tablet είναι στον πάτο.. Από την άλλη στο ios επικρατεί άλλη εικόνα ότι αφορά τα tablet.

    Έτσι ναι αν το ipad ήταν στα 600 και αυτό στα 300 οκ ναι αλλά όταν στα ίδια παίρνεις έλα ολοκληρομενο οικοσύστημα για την συσκευή που αποκτάς δεν το σκέφτεσαι και πολύ.

    Δεν έχω tablet (μου έχει άχρηστα) αλλά έχω άμεση σχέση με app decelepming κλπ και βλέπω τι παίζει

  • @Darth
    Α οκ κατάλαβα, ναι έχεις δίκιο, απλά δε ξερω αν μου φτάνουν τα 32GB και για τα 128 ειναι μεγάλη η διαφορά και επίσης αυτό το "οικοσύστημα" φοβάμαι οτι θα μου κοστίσει πολλά στο μέλλον χαχα

  • @Nickolas ε ολα τα οικοσυστήματα κοστίζουν αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς σοβαρά με αυτά... λες και στα android λίγα έχω σκάσει αν μετρήσω της εφαρμογές που πλήρωσα τα 300 ευρω το εχω στο νερό....

  • @Darth
    Καλά ναι ισχύει αυτό που λες, αλλά φοβάμαι μην καταλήξω στο τέλος με iPhone, ρολόι και ακουστικά χαχα

  • Καλό φαίνεται αλλά ακριβό. Αν είχε μέχρι 250 ευρώ κάτι θα έκανε. Αν έχει γύρω στο 300 μάλλον θα πρέπει να κοιτάξουμε για κάποιο άλλο.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.