Xtek My Tablet, 7ιντσο tablet με Android Ice Cream Sandwich και 150 δολάρια Αμερικής

Το Xtek My tablet έρχεται με οθόνη 7 ιντσών 800×480 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz, μνήμη RAM 1GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB. Ενσωματώνει κάμερα 2 Megapixel, έξοδο micro HDMI, υποδοχή micro USB και υποδοχή για κάρτες SIM (ταχύτητα ίντερνετ 2G/ GPRS). Το Xtek My tablet τρέχει Android Ice Cream Sandwich και κοστίζει 150 δολάρια Αμερικής.

, Xtek My Tablet, 7ιντσο tablet με Android Ice Cream Sandwich και 150 δολάρια Αμερικής

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αγγελος

Μια καλη περιπτωση αντι να μοιραζουν στα σχολεια netbooks που ειναι πιο ακριβα να δωσουν αυτα τα tabletακια…

Solon

Το 2g/GPRS τι το θέλουν; Για να σέρνεται με τα 5klbps

makis88

@Αγγελος με αυτή την κατάσταση που έχει η χώρα ας μη μοιραστούν ούτε netbooks ούτε tablets στα σχολεία!!:P Όποιος θέλει netbook και tablet και μπορεί ας το αγοράσει μόνος του!! Στα σχολεία και σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα το μόνο που χρειάζεται και δεν γίνεται είναι να μοιράζονται βιβλία στην ώρα τους! Πάντως συνέχεια διαβάζουμε για tablets με 150δολάρια με 100 δολάρια και πάει λέγοντας (που κατα τη γνώμη μου τόσο θα έπρεπε να κοστίζουν και όχι 500+) αλλά με μια βόλτα στα μαγαζιά εδώ στην Ελλάδα μόνο τέτεοιες τιμές δεν συνηθίζει να βλέπει κανείς! Εχουν καταντήσει τα tablets πιο ακριβά απο τα notebooks!

Solon

@makis88 για όνομα του Θεού! Υπάρχουν και τα Eshops πλέον. Και κάποια ελληνικά είναι από τα φθηνότερα στον κόσμο.

makis88

@Solon το ξέρω οτι υπάρχουν και τα eshops! Αλλά αν δεν δοκιμάσεις κάτι στην πράξη έστω και σε δείγμα πως θα το παραγγείλεις/αγοράσεις? Δεν ξέρω κανέναν να έχει “Xtek My Tablet”:/

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

παιδια εχει wifi το Χτεκ????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.