OnePlus Z: Budget smartphone με τετραπλή κάμερα

, OnePlus Z: Budget smartphone με τετραπλή κάμερα

Η OnePlus κυκλοφόρησε τον Απρίλιο τα OnePlus 8 και 8 Pro δύο κορυφαία flagship smartphone ωστόσο, μαζί με την κυκλοφορία τους υπήρχαν φήμες και για ακόμη ένα smartphone το οποίο είχε την ονομασία OnePlus Nord, OnePlus 8 Lite ή OnePlus Z. Αρχικά, οι πληροφορίες έδειχναν ότι το smartphone θα έχει διπλή κάμερα, λίγο αργότερα ακούστηκαν κάποιες φήμες για τριπλή διάταξη και τώρα η τελευταία αναφορά δείχνει κάμερα τετραπλής διάταξης.

Παρόλο που υπάρχουν πληροφορίες για την διάταξη της κάμερας δεν γνωρίζουμε τίποτα για τους αισθητήρες που θα ενσωματωθούν στο budget smartphone της OnePlus. Η OnePlus θα μπορούσε όμως να ενσωματώσει έναν αισθητήρα στα 48MP ως κύριο, μία 16MP ultrawide, 2MP macro καθώς και έναν depth sensor.

Εσωτερικά αναμένεται να κρύβεται ο Snapdragon 765 που θα υποστηρίζει 5G, 8GB μνήμη RAM και αποθηκευτικός χώρος των 128GB. Η οθόνη του ίσως έχει μέγεθος 6.4 ίντσες, θα είναι τύπου OLED, θα έχει ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Τέλος, η μπαταρία φημολογείται ότι θα έχει χωρητικότητα 4.000mAh.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.