Η Nike θα κυκλοφορήσει sneakers που θα δένονται μόνα τους, μέσω smartphone


Η Nike αναμένεται να παρουσιάσει αύριο το πρωί ένα νέο είδος αθλητικών παπουτσιών. Πριν από το μεγάλο γεγονός, η εταιρεία δημοσίευσε ένα tweet (μέσω Engadget) που υποδηλώνει ότι τα smartphones θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δεθούν τα κορδόνια, μέσω εφαρμογής.
Το βίντεο δείχνει έναν αριθμό διαφορετικών αθλητών που δοκιμάζουν τα αθλητικά παπούτσια, και μερικοί από αυτούς χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους αμέσως αφότου τα φορέσουν.
Λίγο πριν τελειώσει το βίντεο-teaser, ένας από τους αθλητές ρωτάει: “Δηλαδή μπορώ να συνδέσω αυτό με το τηλέφωνό μου;” Στη συνέχεια, αγγίζει την οθόνη του κινητού του και αμέσως κοιτάζει τα πόδια του. “Αυτό είναι τρελό”, είναι τα τελευταία λόγια από το στόμα του πριν τελειώσει το βίντεο. Πρέπει να επισημάνουμε ότι το νέο προϊόν δεν εμφανίζεται σε κανένα σημείο του κλιπ.
nike HyperAdapt, Η Nike θα κυκλοφορήσει sneakers που θα δένονται μόνα τους,  μέσω smartphone
Εάν επιβεβαιωθεί ότι τα κορδόνια για τα νέα παπούτσια -με δυνατότητα αυτόματου δεσίματος- μπορούν να πάρουν εντολές από ένα smartphone, τότε θα μιλάμε για μια σημαντική αναβάθμιση από τα HyperAdapt 1.0 του 2016 (δείτε το σχετικό βίντεο στην αρχή του άρθρου). Τα πρώτα sneakers χρησιμοποιούν φυσικά κουμπιά για να σφίξουν ή να χαλαρώσουν τα κορδόνια. Επιπλέον, η τιμή των νέων αθλητικών παπουτσιών αναμένεται να είναι ελαφρώς μικρότερη από το μισό των 720 δολαρίων που κόστιζε η αρχική έκδοση.
nike HyperAdapt, Η Nike θα κυκλοφορήσει sneakers που θα δένονται μόνα τους,  μέσω smartphone
Η Nike προφανώς προσθέτει ένα εντελώς νέο προϊόν στην κατηγορία των υποδημάτων.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mech.al.

Χαχα είναι από τη ταινία back to the future 2 και επιτέλους γίνεται πραγματικότητα… 😃
https://youtu.be/28Wa5L-fkkM

Γιώργος Λ

Ξοδευτηκαν λεφτα και χρονος για ενα παπουτσι που δενεται μονο του … Δειτε που φτασαμε, λες και ειναι κατι πολυπλοκο και χρονοβορο το δεσιμο του παπουτσιου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Netflix Nike

Netflix: Λανσάρει πρόγραμμα γυμναστικής σε συνεργασία με το Nike Training Club

To Netflix λανσάρει μια σειρά από βίντεο προπόνησης από το Nike Training Club, που θα βρεθεί στην πλατφόρμα από τις 30 Δεκεμβρίου και θα αντικαθιστά την ώρα που ξοδεύετε στο γυμναστήριο.

Business featured Nike

Η Nike επέλεξε τιτάνα της τεχνολογίας για Διευθύνων Σύμβουλο

Η Nike επεκτείνεται στον χώρο του ψηφιακού εμπορίου και των έξυπνων προϊόντων. Οπότε, χρειάζεται στο τιμόνι κάποιον με την ανάλογη εμπειρία.

Gear Nike

Nike HyperAdapt 1.0: Έξυπνα παπούτσια με κορδόνια που σφίγγουν μόνα τους

Τον Οκτώβριο του 2015 η Nike παρουσίασε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που έκαναν τους fans του Back to the Future να αναθαρρήσουν καθώς θυμήθηκαν εκείνα που φορούσε ο Marty McFly και τα κορδόνια δένονταν μόνα τους.

Gear Nike

The 2015 NIKE MAG από το Back to the Future

Τα αθλητικά παπούτσια που δένονται μόνα τους και φορούσε ο Marty McFly είναι πραγματικότητα και τα παρουσίασε σήμερα η Nike! 30 χρόνια μετά και ο κολοσσός των αθλητικών ειδών δημιουργεί τα NIKE MAG με δυο κουμπιά για να δένει και να λύνει τα κορδόνια τους αυτός που τα φοράει.