Ρεκόρ επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα με τα αποτελέσματα των Βουλευτικών εκλογών

, Ρεκόρ επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα με τα αποτελέσματα των Βουλευτικών εκλογώνΜε απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η συγκέντρωση, επεξεργασία και μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων των Βουλευτικών εκλογών του 2007, που είχε αναλάβει η SingularLogic σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.

Η εταιρία ανέδειξε αποτελεσματικότερα από ποτέ τη μακρά παράδοση αξιοπιστίας, και εγκυρότητας που είχε επιτευχθεί στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Επενδύοντας σημαντικά σε νέο λογισμικό και τεχνολογικές υποδομές η SingularLogic εξασφάλισε ταχύτητα, ευελιξία και on-time ενημέρωση, επιβεβαιώνοντας έτσι, τις προβλέψεις της για σαφή συμπεράσματα στις 10.30 μμ και 11.30 μμ το βράδυ των εκλογών.

Συγκεκριμένα, η ταχύτητα συγκέντρωσης των αποτελεσμάτων αυξήθηκε κατά 30% σε σχέση με το 2004.

Όσον αφορά στη μετάδοση των αποτελεσμάτων μέσω Διαδικτύου πραγματοποιήθηκε ρεκόρ επισκεψιμότητας πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του site των εκλογών που αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από τη SingularLogic με τα πιο σύγχρονα εργαλεία, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες υποδομές και υπηρεσίες προώθησης περιεχομένου, δοκιμασμένες στην κάλυψη μεγάλων γεγονότων (Akamai), αντεπεξήλθε στις υψηλές απαιτήσεις του έργου και ανέδειξε για άλλη μια φορά τις σωστές τεχνολογικές επιλογές της εταιρίας.

Συγκεκριμένα, το site (δικτυακός τόπος) των αποτελεσμάτων των εκλογών, σε διάστημα 48 ωρών, δέχθηκε 369.559.080 hits (αριθμό αιτημάτων) από 1.297.277 μοναδικούς επισκέπτες απ΄ όλο τον κόσμο. Οι χρήστες του Internet ζήτησαν 51.467.785 σελίδες (κάρτες) με κατά μέσο όρο 39 σελίδες ανά επισκέπτη, αναδεικνύοντας έτσι την παροχή ουσιαστικής πληροφόρησης και την ευελιξία της εφαρμογής. Αξίζει να αναφερθεί ότι αντίστοιχα στις Εθνικές Εκλογές της Ισπανίας που διεξήχθησαν τον Μάιο του 2007 οι χρήστες του Internet ζήτησαν περισσότερες από 11.000.000 σελίδες την ημέρα.

Από πλευράς bandwidth (χωρητικότητα γραμμών Internet), η μέγιστη τιμή που παρατηρήθηκε ήταν 124 Mbits/sec και σημειώθηκε την επομένη των εκλογών (17/9) στις 10:30 πμ. Συνολικά διακινήθηκε πάνω από 1.1 Terra Byte πληροφοριών με ρυθμό που ήταν σταθερά πάνω από τα 100 Mbits/sec. τόσο την βραδιά των εκλογών, όσο και την επόμενη ημέρα.

Βίντεο με την παρουσίαση του έργου από τον κ. Γιάννη Καρακαδά, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο του Ομίλου SingularLogic, μπορείτε να βρείτε στο techblogTV.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet AI

Claude 3: Η Anthropic λέει ότι το νέο της ΑΙ chatbot ξεπερνά το GPT-4

Ολοένα και περισσότερες εταιρείες τεχνολογίας παρουσιάζουν τα ΑΙ chatbots τους και ανταγωνίζονται για το ποιο είναι το πιο ισχυρό μοντέλο.