Τι δουλειά έχει ένα burger στα εκθέματα της CES 2019;

Impossible burger, Τι δουλειά έχει ένα burger στα εκθέματα της CES 2019;
Στην φετινή έκθεση CES είδαμε πολλά σύγχρονα τεχνολογικά εκθέματα. Ένα όμως ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστικό γιατί το μυστικό της πιθανής επιτυχίας του θα κριθεί στην γεύση. Ο λόγος για το νέο οικολογικό “Impossible Burger 2.0”.
Η Impossible Foods έκανε την έκπληξη στην έκθεση τεχνολογίας CES 2019, και μεταξύ laptops, smartphones, robots και αυτόνομων αυτοκινήτων εκείνη παρουσίασε το δικό της έκθεμα, το πιο πρόσφατο από την συλλογή της, οικολογικό προϊόν, το “Impossible Burger 2.0”. Όσο και να ακούγεται περίεργο πρόκειται για ένα τεχνολογικό επίτευγμα αφού στόχος της εταίριας παραμένει να “κατασκευάζει” οικολογικά προϊόντα διατροφής, χωρίς να περιλαμβάνουν κρέας αλλά να προσφέρουν όλες του τις ιδιότητες σε γεύση, θρεπτικά συστατικά και μαγειρική συμπεριφορά.
Impossible burger, Τι δουλειά έχει ένα burger στα εκθέματα της CES 2019;
Οι εντυπώσεις που άφησε το συγκεκριμένο burger στον κόσμο που το δοκίμασε ήταν ιδιαίτερα θετικές και τα σχόλια κολακευτικά ακόμη και από τους λάτρεις του κρέατος. Το προϊόν ουσιαστικά αποτελείται από σόγια, καρυκεύματα και η μοριακή του σύσταση, η οποία είναι πλούσια σε σίδηρο και πρωτείνες, επιτρέπει στο υλικό να συμπεριφέρεται σαν βόειος κιμάς, ακόμη και στο ψήσιμο σε bbq, κάτι που η προηγούμενη έκδοση (Impossible Burger 1.0) δεν είχε καταφέρει και διαλυόταν. Αν δεν ήξερε κάποιος πως πρόκειται για φυτικό προϊόν, θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να καταλάβει πως δεν αποτελείται από κρέας, ακόμη και όταν δοκιμάστηκε ωμό ως βάση ταρτάρ.
Η Impossible Foods έχει ξεκινήσει ήδη συνεργασία με την αλυσίδα εστιατορίων “Beyond Burger”, και στη συνέχεια αναμένεται να ρίξει τα δίχτυα της και σε άλλες κατηγορίες εστιατορίων, με στόχο να αντικαταστήσουν την χρήση βόειου κρέατος με το προϊόν που έχουν εφεύρει εκείνοι. Έχουν ξεκινήσει οι δοκιμές του “Ιmpossible burger 2.0” από περιορισμένο τμήμα καταναλωτών οι οποίοι παίρνουν το υλικό (σε μορφή τούβλου) και το δοκιμάζουν, μαγειρεύοντας διάφορες συνταγές.
Μόλις οι δοκιμές ολοκληρωθούν αναμένεται να βγεί κανονικά στην αγορά. Σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις πάντως οι θετικές κριτικές είναι διπλάσιες, σύμφωνα με την εταιρία.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Θα πω το εξής απλά για να μην πιάσουμε 500 σχόλια… Παλαιά Διαθήκη: Καιν- γεωργός, Άβελ βοσκός. Θυσία Κάιν χόρτα – δεκτή από το Θεό. Θυσία Άβελ πρόβατα – μη δεκτή από το Θεό. Το λέω απλώς να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σε όποιον διαβάσει το σχόλιο μου… Τπτ περισσότερο…. ΚώσταςD.

Γιώργος

Συγνώμη αλλά εγώ θέλω να τρώω κανονικό κρέας. Αν και καλή ιδέα δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να το αντικαθιστά από το κανονικό κρέας.

navarxos

τι σχεση εχει ο καιν και ο αβελ με το να τρωμε υγιεινό κρεας απο το ζωακι.

ΚώσταςD.

@navarxos και οι άνθρωποι τι είμαστε ζώα δεν είμαστε; Μάλιστα έχουμε το πιο υγιεινό κρέας και οι κανίβαλοι το προτιμουσαν (αν υπάρχουν τπτ φυλές ακόμη δεν ξέρω) λόγω της γεύσης του που ξεπερνά κάθε κρέας οποιουδήποτε άλλου ζώου… Εγκυκλοπαιδικά το λέω, τπτ περισσότερο…

Παναής

Κιμάς σόγιας υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, απλά τώρα βελτιώσανε τη σύστασή του.
Αλλά τα αγοράκια με μέτρο τη σόγια γιατί είναι πολύ πλούσια σε οιστρογόνα, και μετά το κάτω εργαλείο πάει διακοπές

navarxos

και μαλιστα εκανες ενα λαθος. Ο θεος επιδοκιμασε την θυσια του Αβελ με το ζωο. αρα κανεις και κακη προπαγανδα

TeoN

@ΚωσταςD
Οι εκγυκλοπαιδικές σου γνώσεις είναι λανθασμένες. Προφανώς και το ανθρώπινο κρέας δεν είναι το πιο υγιεινό. Ελπίζω να μην πρόλαβες και έφαγες κανέναν!
Η συλλογιστική σου όμως είναι επικίνδυνη. Το να φτάσεις από ένα άρθρο για μπιφτέκι σόγιας να μας εκθειάζεις τον κανιβαλισμό είναι μια ένδειξη ότι κάπου έχεις χάσει το μέτρο. Σύνελθε σε παρακαλώ.

ΚώσταςD.

@TeoN 😂😂😂😂😂😂😂

o.k.man

Φίλε ΚώσταςD εδώ έκανες κάποιο λάθος και τα έγραψες αντίθετα (εκτός και αν επίτηδες …τρολάρεις!) Την θυσία του Κάϊν δεν δέχθηκε ο Θεός επειδή και εγωιστική και με ίδιο όφελος ήταν και όχι καθαρή, ενώ του Άβελ η θυσία επειδή ήταν καθαρή και με όλη την καρδιά του το πρόσφερε στον Θεό και γι’αυτό και την δέχθηκε ο Θεός.

ΚώσταςD.

@o.k.man Σε παραδέχομαι με έπιασες!!! 😉😁😂

ΜakisReloaded

Ρε μν ειστε ΠΡΟΒΑΤΑ οπως λεει ο ΚΩΣΤΑΣΔ. Φατε κρεας να γουσταρετε! Αυτα ειναι σκοπιμες κινησεις προπαγανδας απο τους βεκαν και χορτοφαγους! Και για να σας προλαβω, ναι ειναι ξεχωριστο το βεκαν με το χορτοφαγος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business CES 2019 IBM

Η IBM παρουσίασε το Q System One, τον πρώτο κβαντικό υπολογιστή για εμπορική χρήση [CES 2019]

Η IBM, στα πλαίσια της CES 2019, παρουσίασε τον Q System One, τον πρώτο κβαντικό υπολογιστή για επιστημονική και εμπορική χρήση, ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη του prototype στη CES 2018.

Smartphones 5G CES 2019 Samsung

Το 5G prototype smartphone της Samsung εμφανίστηκε στη CES 2019

Το Galaxy S10 θα εμφανιστεί στις 20 Φεβρουαρίου αλλά η Samsung εμφάνισε ένα 5G prototype smartphone στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για τα δίκτυα πέμπτης γενιάς στην έκθεση CES 2019 .

Smartphones CES 2019

Motorola Moto Z3: Το πρώτο 5G smartphone με εξωτερικό module [CES 2019-Exclusive photos]

Στην έκθεση CES 2019, η Verizon (πάροχος υπηρεσιών επικοινωνίας στις ΗΠΑ) παρουσίασε το πρώτο της 5G smartphone. Στην πραγματικότητα όμως το τηλέφωνο της Motorola είναι μια 4G συσκευή, που με αντάπτορα μετατρέπεται σε 5G.

Gear CES 2019 htc vr

Το "Birdly" υπόσχεται την μέγιστη εμπειρία VR πτήσης [CES 2019]

Εάν το όνειρο σας ήταν μια μέρα να πετάξετε τότε μια εταιρία κατασκευής εξομοιωτών εικονικής πραγματικότητας μπορεί να κάνει το όνειρο σας πια, πραγματικότητα. Το “Birdly” υπόσχεται να σας κάνει να πιστέψετε πως πραγματικά πετάτε.