BlackBerry PlayBook tablet βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το 7ιντσο tablet BlackBerry PlayBook με την απίθανη οθόνη ανάλυσης 1024×600 pixels και το μοναδικό UI (user interface) του λειτουργικού συστήματος BlackBerry Tablet OS. Έλεγα ότι το HTC Flyer έχει το πιο όμορφο UI τώρα όμως με το PlayBook δεν μπορώ να διαλέξω. Δείτε το βίντεο.

BlackBerry PlayBook
Λειτουργικό σύστημα: BlackBerry Tablet OS
Επεξεργαστής: 1GHz Dual Core
Μνήμη RAM: 1GB
Οθόνη: 7 ιντσών, LCD, 1024×600 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel και 3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB/ 64GB
Κάρτα μνήμης: ?
Wi-Fi n, Bluetooth 2.1, HTML 5, micro USB, HDMI
Μπαταρία: ?
Διαστάσεις: 130x194x10 χλστ.
Βάρος: 425 γρ.

, BlackBerry PlayBook tablet βίντεο παρουσίαση
, BlackBerry PlayBook tablet βίντεο παρουσίαση
, BlackBerry PlayBook tablet βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonis

Πολυ ωραιο και πολυ εξυπνο το UI.

Nik0s

εργαλειο..

djore

Ο λόγος που μεταφέρθηκες σε άλλη εφαρμογή όταν έβλεπες τις φωτογραφίες είναι γιατί στο QNX OS υπάρχουν οι 4 κινήσεις των χεριών έξω από την οθόνη στο screen bezel … Απο δεξια ή αριστερά όταν είσαι σε full screen εναλλάσσονται οι εφαρμογές … Από πάνω προς τα κάτω μπαίνεις στα settings της κάθε εφαρμογής και από κάτω προς τα πάνω βγαίνεις και πας στην κύρια οθόνη.

Dami

Πολύ ωραίο και έξυπνο UI αλλά μου φαίνεται πολύ βαρετό,στην ουσία έχει μονο 3 interface…1) half screen menu – half screen application 2) full screen menu και 3) full screen application,άμα βάλουμε και την οθόνη ρυθμίσεων 4.Δεν λέω από θέμα χρηστικότητας και ευκολίας μετάβασης απο app σε app σκίζει αλλά αν δεν μας πεδέψει και λίγο,πως θα μας κρατήσει το ενδιαφέρον?

Γιώργος Τσ.

iPad και πάλι iPad…μετά HTC Flyer..

manos panathas

Εξαιρετικό το BlackBerry Tablet OS,όμορφο και πολύ λειτουργικό αλλά θα ήθελα να το δώ σε ένα tablet με 10 ίντσες.

DarkPain

@manos panathas
Ακούστηκε ότι θα γίνει και αυτό σύντομα:)

Ωραίο το Playbook και αρκετά δελεαστική η τιμή του.

pandelis

Κώστα ,είναι συμβατό με andoid εφαρμογές??γνωρίζω ότι έχουν διαφορετικά OS αλλά κάτι τέτοιο είχα διαβάσει…

DarkPain

@pandelis
Στο μέλλον θα βγάλουν ένα πρόγραμμα-emulator που θα μπορείς να τρέχεις και android εφαρμογές. Ρίξε μια ματιά εδώ https://youtu.be/XRriABMed7M

alex

Χαλαρά καλύτερο από andoid ειδικά στο smoothness! (=ομαλότητα για να μην ξεχνάμε και τα Ελληνικά μας). Αν κυκλοφορήσει σε 10άρι τότε να ένας άξιος αντίπαλος της Apple γιατί τα Android με τον Tegra 2 κάηκαν..

kostas_falcon

Πολυ ωραιο και το κυριοτερο ευχρηστο UI. Ομαλο χωρις τις καθυστερησεις των tegra 2 tablets. Το ζητημα ειναι να πιασει στην αγορα – κατι πολυ δυσκολο…..

lefteris

το ονομα της blackberry ειναι γνωστο για τις επαγγελματικες σθσκευες της και αυτο το ταμπλετ αν και πολυ ομορφο και ευχρηστο, νομιζω οτι δεν κολλαει στον ως τωρα χαρακτηρα που εχει επιδειξει η εταιρια. me android apps θα ειναι ακομα καλυτερο, αφου θα εχει στη διαθεση του πολλα παιχνιδια κ εφαρμογες. εγω προσωπικα θα ημουν σε διλημμα μετξυ αυτου και του xoom.. τα αλλα android tablets δυστυχως εχουν μεινει πολυ πισω.

Alessio

Δεν το’χω ποιάσει στα χέρια μου.. αλλά απο φίλο μου USA έμαθα ότι αν κ 7ιντσες ΔΕΝ παρουσιάζει “lag” k’to U.I Interface του κλπ είναι Τ.Ρ.Ο.Μ.Ε.Ρ.Ο κ’ εξαιρετικό+στα χέρια design!
Άντε να δούμε ,το expansys.com.gr λέει αναμένεται σε 3 μέρες … στο “Τσακ” είμαι λέμεεε!;)

Υ.Σ Πάντως ειλικρινά δεν με “χαλάει” ΜΑ καθόλου που’ναι 7ιντσες ..προσδίδει κ δικό του”non-iPad” χαρακτήρα στα ΄όλα του ,βεβαια είναι κ θέμα επιλογής/γούστου αλλά γίνομαι κατανοητός πιστέυω τι εννοώ λέγοντας.. “non-iPad” χαρακτήρα/style κλπ

Marios

«non-iPad» χαρακτήρα/style , θα συμφωνησω , αν και οσοι εχουμε ipad και mac θα δουμε οτι συνδυαζει με ενα εξυπνο τροπο αυτα τα δυο .. (εικονιδια, email κλπ ) εμενα ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που μου αρεσει , μετα το ipad φυσικα !!!

eject

Κώστα διάβασα σε κάποιο site τα ακόλουθα για την απουσία mail εφαρμογής αντίσοιχης με τα ipad, android etc:

The PlayBook only offers email via a BlackBerry phone connected over Bluetooth. That keeps your email secure but means that, if you don’t have a BlackBerry or it’s not nearby, you can’t see your messages at all. You can check webmail in the browser, but that won’t work offline.

Επιπλέον σε κάποιο άλλο site είδα πως έχει μακράν το κορυφαίο flash support σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο tablet αυτή τη στιγμή. Ισχύει?

Alessio

Απιστευτο tablet hardware+U.I+browser : AWESOME!!!! Likeeee++++ 😉

Alessio

Καλησπερα! Λοιπόν λίγα λόγια & λιτά για το ανωτερο tablet το οποίο έχω την τιμή να κρατάω/είμαι κάτοχος του κοντά 1.5 βδομάδα σχεδόν 2 +/-.Λοιπόν απο που να πρωτ’αρχίσω Κώστα κλπ..; Σε κερδίζει καταρχας απο το Unboxing.Αριστα προσεγμενα μελετημένη δουλεια απο την RIM και σ’αυτό το κομμάτι για τον εκάστοτε υποψηφιο κ μη καταναλωτη του PlayBook με όλα τα παρελκόμενα κλπ να βρίσκονται σε αριστη διαταξη (*κοινώς όχι χυμαδιό!..) σε τετοιο σημείο που θες να την αφήσεις την συσκευασία ως έχει μα και που όταν την ανοιξεις (*σιγά μην αντέξει να μεινει αθικτη!) να μην περνάει απ’το μυαλό σου να ξαποστείλεις σε κάποιο κάδο ανακύκλωσης την συσκευασία & συγνώμη αν γίνομαι λίγο γραφικός αλλά ας αφησουμε αυτα.. και προχορώντας στην πρωτότυπα απο πολλές αποψεις καθαυτο συσκευη tablet των 7′ ιντών ξεκινάμε να τη παρατηρουμε με πρωτα & κυρια χαρακτηριστικά που σε εντυπωσιάζουν την στιβαρα δεμένη θα μου επιτρεψετε να πω multitouch συσκευη και με 1 υλικό στην πλάτη πραγματικά σαν γόμα όπως ορθά έθεσε στο απροσδόκητα ανωτέρω & πολλάκις ενδιαφέρον mini hands on review ο Κώστας και ναι πραγματικά γατζώνει στο χέρι έχοντας 1 ιδανική σχέση με τον χρήση ως προς τον χειρισμό της συσκευής.Τα ports micro US B &… Συνέχεια »

alejandro

https://www.multirama.gr/products/product?pid=0606772&catid=010900 eftase telika ellada sta 599 to 16ri !!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Σκεφτομαι να παρω το blackbery playbook αλλα ως κύρια χρηση για αναγνωση βιβλίων σερφάρισμα και καμια ταινία.. Ποιο πολύ όμως με ενδιαφέρει η αναγνωση βιβλίων..
Οι 7 ιντσες είναι λιγες ?
και πάνω απόλα ειναι η οθόνη καθαρή και ξεκούραστη για διαβασμα ?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Ευχαριστώ Κωστα. Δεν το ειχα δει το συγκεκριμενο review.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.