D-Link COVR-1102 hands-on: Αγκαλιάζει το σπίτι με WiFi

, D-Link COVR-1102 hands-on: Αγκαλιάζει το σπίτι με WiFi

Οι απαιτήσεις για καλό σήμα WiFi είναι αυξημένες όσο καθόμαστε όλοι μέσα. Καλύψτε ολόκληρο το σπίτι σας δημιουργώντας ένα σταθερό, αποτελεσματικό και πραγματικά απρόσκοπτο γρήγορο δίκτυο Mesh Wi-Fi ac με το D-Link COVR-1102. Η D-Link ιδρύθηκε το 1986 και είναι η πρώτη επιλογή για διαδικτυακά προϊόντα εκατομμυρίων καταναλωτών σε ολόκληρο τον κόσμο. Με πάνω από 30 χρόνια στον χώρο, η D-Link διαθέτει την τεχνογνωσία που απαιτείται για να πρωτοπορήσει στις τεχνολογικές τάσεις των ρούτερ, smart camera και WiFi extenders.

, D-Link COVR-1102 hands-on: Αγκαλιάζει το σπίτι με WiFi

Η διαδικασία εγκατάστασης και λειτουργίας του συστήματος COVR-1102 για να αυξήσετε την εμβέλεια του σήματος WiFi στον χώρο σας είναι ιδιαίτερα εύκολη και δεν απαιτεί να είστε guru της τεχνολογίας. Συνδέετε την πρώτη συσκευή στο ρεύμα και με το παρεχόμενο καλώδιο Ethernet απευθείας πάνω στο modem router σας και την δεύτερη συσκευή στο ρεύμα και στο σημείο που θέλετε να αποκτήσετε καλύτερο WiFi.

Μετά, μέσα από τη δωρεάν εφαρμογή D-Link WiFi για Android και iOS συσκευές προχωράτε βήμα-βήμα στην ολοκλήρωση της εγκατάστασης του σταθερού ασύρματου δικτύου Wi-Fi που θα έχετε με το σύστημα COVR-1102 της D-Link.

, D-Link COVR-1102 hands-on: Αγκαλιάζει το σπίτι με WiFi

Πρόκειται για μια από τις πρώτες υλοποιήσεις με πιστοποίηση EasyMesh που υπόσχεται δίκτυα WiFi με πολλαπλά σημεία πρόσβασης να συνεργάζονται ιδανικά για να σχηματίσουν ένα ενοποιημένο δίκτυο που παρέχει έξυπνο, αποδοτικό Wi-Fi σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η τεχνολογία Smart Roaming δρομολογεί την κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο WiFi δίκτυο στο καλύτερο από τα access point για να απολαμβάνετε γρήγορες ταχύτητες χωρίς αποσυνδέσεις.

Με την τεχνολογία MU-MIMO το COVR-1102 μπορεί να διαχειριστεί ταυτόχρονα πολλές συνδεδεμένες συσκευές προσφέροντας γρήγορη και σταθερή σύνδεση στο Internet με ασφάλεια χάρη στα πρωτόκολλα WPA 2 αλλά και WPA 3. Με την λειτουργία band steering να λειτουργεί στο background, διασφαλίζεται η αδιάκοπη σύνδεση των ασύρματων συσκευών μας μέσα από την αυτόματη εναλλαγή συχνοτήτων 2.4 και 5GHz.

, D-Link COVR-1102 hands-on: Αγκαλιάζει το σπίτι με WiFi

Το πακέτο COVR-1102 με τις δύο μονάδες access points μπορεί να καλύψει μια επιφάνεια έως και 325 τ.μ. αυτό βέβαια εξαρτάται από την διαρρύθμιση του χώρου αλλά και τους τοίχους ή τα πατώματα που πρέπει να περάσει το σήμα. Μπορείτε όμως να προσθέσετε επιπλέον μονάδες στο σύστημα και να αυξήσετε την καλυπτικότητα σε έκταση αλλά και την ένταση του σήματος στον χώρο που θέλετε να έχετε καλύτερο WiFi.

Είναι συμβατό με Google Assistant και Alexa και περιλαμβάνει λειτουργίες γονικού ελέγχου αλλά και την επιλογή δημιουργίας δικτύου Guest. Αν θέλετε να συνδέσετε κάτι ενσύρματα μπορείτε να το κάνετε αξιοποιώντας την υποδοχή σύνδεσης Ethernet Gigabit.

, D-Link COVR-1102 hands-on: Αγκαλιάζει το σπίτι με WiFi

Το D-Link COVR-1102 θα το βρείτε στις μεγαλύάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών με τιμή 102,99 ευρώΤιμή Black Friday 69,99 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε εδώ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.