devolo Magic 2 WiFi 6 hands-on: Η απόλυτη αναβάθμιση

, devolo Magic 2 WiFi 6 hands-on: Η απόλυτη αναβάθμιση

https://youtu.be/x-vSrTDBelE

Οι νέες διαδικτυακές εφαρμογές ήχου, εικόνας και βίντεο έχουν σήμερα ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις από τα οικιακά μας δίκτυα. Για παράδειγμα, η τηλεδιάσκεψη και η τηλεκπαίδευση από το σπίτι, θα πρέπει να ρολάρουν ομαλά ακόμα και όταν στο σαλόνι γίνεται ταυτόχρονα video streaming ή σε κάποιο άλλο δωμάτιο παίζεται o τελικός σε online video game.

Οι νέοι προσαρμογείς devolo Magic 2 WiFi 6 διαχειρίζονται αυτές τις προκλήσεις bandwidth με ευκολία προσφέροντας έως και 50% υψηλότερες ταχύτητες WiFi σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, για να δημιουργήσετε το δικό σας super οικιακό δίκτυο!

Το νέο devolo Magic 2 WiFi 6 είναι το πρώτο powerline adapter στον κόσμο με WiFi 6 και έρχεται να αποδείξει πόσο εύκολα μπορεί να στηθεί ένα γρήγορο και ασφαλές οικιακό δίκτυο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες πολλών χρηστών ταυτόχρονα.

Τα devolo τεχνολογίας Powerline συνδέονται στις πρίζες του σπιτιού μας και αξιοποιούν το υπάρχον δίκτυο ηλεκτρικής καλωδίωσης για να στείλουν το σήμα του ίντερνετ σε οποιοδήποτε δωμάτιο το χρειαζόμαστε.

, devolo Magic 2 WiFi 6 hands-on: Η απόλυτη αναβάθμιση

Το πλεονέκτημα της συγκεκριμένης τεχνολογίας είναι ότι καταφέρνει και ξεπερνά σημαντικά εμπόδια, όπως οροφές, τοίχους και έπιπλα τα οποία έχουν την τάση να μειώνουν ή ακόμα και να μπλοκάρουν το σήμα WiFi.

Χάρη στη μέγιστη ταχύτητα Powerline έως και 2.400 Mbps και την απόδοση του WiFi έως και 1.800 Mbps, το Magic 2 WiFi 6 απογειώνει το οικιακό μας δίκτυο παρέχοντας σε όλους τους χώρους του σπιτιού σταθερό, μεγάλης εμβέλειας, γρήγορο mesh WiFi και όχι μόνο.

Κατά την ανάπτυξη του WiFi 6, δόθηκε ιδιαίτερη σημασία όχι μόνο στη βελτίωση της ζώνης των 5GHz, αλλά και σε νέες τεχνικές εξελίξεις της ζώνης των 2.4GHz, την οποία και εξακολουθούν να χρησιμοποιούν πολλές από τις οικιακές μας συσκευές.

Χάρη στην τεχνολογία Target Wake Time, το WiFi 6 ελέγχει αποτελεσματικά την κίνηση στο δίκτυο και θέτει σε αδράνεια, συσκευές που δε χρειάζονται εκείνη τη δεδομένη στιγμή συνεχή σύνδεση.

, devolo Magic 2 WiFi 6 hands-on: Η απόλυτη αναβάθμιση

Οι γνωστές τεχνολογίες του mesh WiFi όπως Access Point Steering, Band Steering, Beam Forming και Multi-User MIMO που έχουμε αναλύσει σε άλλα βίντεο της devolo είναι εδώ για να δημιουργήσουν το κατάλληλο mesh WiFi δίκτυο για τον χώρο σας με ασφάλεια χάρη στο πρότυπο WPA3.

Οι προσαρμογείς που ανήκουν στη σειρά προϊόντων devolo Magic 2 WiFi 6, προσφέρουν όλα όσα χρειάζεται, για να διασφαλίσουν ότι κάθε μέρα τα πάντα λειτουργούν πιο ομαλά στο οικιακό σας δίκτυο.

Η εγκατάσταση του συστήματος είναι plug n play και γίνεται παιχνιδάκι. Απλώς συνδέστε έναν από τους προσαρμογείς στο router σας με καλώδιο και τους υπόλοιπους στα δωμάτια που θέλετε να έχετε ασύρματο mesh WiFi συμβατό με WiFi 6 αλλά και ενσύρματο δίκτυο από τις θύρες Gigabit. Το devolo Magic τώρα είναι έτοιμο.

Εάν χρειαστεί, υπάρχει και η δωρεάν εφαρμογή devolo Home Network app για να σας σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα στη διαδικασία εγκατάστασης αλλά και για να κάνετε firmware update στους προσαρμογείς.

, devolo Magic 2 WiFi 6 hands-on: Η απόλυτη αναβάθμιση

Το Starter Kit αποτελείται από δύο προσαρμογείς και είναι διαθέσιμο στην αγορά με τιμή 239,90€. Για μεγαλύτερους χώρους, προτείνεται το Multiroom Kit, το οποίο διαθέτει τρεις προσαρμογείς και έχει τιμή 399,90€.

Αν θέλετε αργότερα να επεκτείνετε το δίκτυο σας, μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστά έναν προσαρμογέα επέκτασης Add on με τιμή 179,90€.

Όλα τα προϊόντα devolo παρέχουν εγγύηση τριών ετών. Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να έχετε ένα τέλειο οικιακό δίκτυο, θα βρείτε στο www.devolo.gr

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.

Reviews featured Hands-on Samsung

Samsung Galaxy S24 Ultra: Ελληνικό unboxing και hands-on video

Το Samsung Galaxy S24 Ultra φέρνει την φωτογραφική εμπειρία σε νέα επίπεδα με τον καινοτόμο ProVisual Engine. Μάθε τα πάντα μέσα από το video του Techblog.

Reviews Suunto Hands-on

Suunto Race review: Κορυφαίο αθλητικό ρολόι GPS

Το Suunto Race αναδεικνύεται ως ένα από τα κορυφαία αθλητικά ρολόγια GPS σήμερα. Κατασκευασμένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και μια εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη AMOLED 1.43” υψηλής ανάλυσης.