devolo Magic 2 WiFi next: Γρήγορο και σταθερό ίντερνετ σε ολόκληρο το σπίτι

, devolo Magic 2 WiFi next: Γρήγορο και σταθερό ίντερνετ σε ολόκληρο το σπίτι

Το streaming από το Netflix κολλάει, το download εκείνου του παιχνιδιού καθυστερεί, προσπαθείς να δουλέψεις με το laptop στο υπνοδωμάτιο και δεν μπορείς. Χαμός! Τι συμβαίνει; Λογικά το σήμα WiFi του router σου είναι πολύ αδύναμο για να εξυπηρετήσει ολόκληρο το σπίτι με γρήγορο και σταθερό Internet. Τι κάνεις; Τσεκάρεις τη λύση της devolo με το Magic 2 WiFi Next Starter KIT.

Οι συσκευές τεχνολογίας powerline αξιοποιούν την υπάρχουσα καλωδίωση ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού μας μεταφέροντας το σήμα ίντερνετ σε κάθε δωμάτιο χωρίς παρεμβολές. Το νέο devolo Magic 2 WiFi next συνδυάζει τεχνολογίες mesh και Powerline μετατρέποντας κάθε πρίζα σε hotspot και έτσι οι τοίχοι και τα ταβάνια δεν σταματούν και δεν αποδυναμώνουν το σήμα του WiFi.

, devolo Magic 2 WiFi next: Γρήγορο και σταθερό ίντερνετ σε ολόκληρο το σπίτι

Η σειρά προϊόντων Magic προσφέρουν περισσότερη ταχύτητα, μεγαλύτερο εύρος κάλυψης- έως 500 μέτρα μέσα από την ηλεκτρική καλωδίωση – και σταθερότητα για ταχύτερο WiFi σε όλο το σπίτι χάρη στην τεχνολογία G.hn με έως και 2400 Mbit/ s. Με την ανανεωμένη τεχνολογία Multi-User MIMO είναι εύκολο να απολαμβάνουν τη μέγιστη απόδοση, πολλαπλές συσκευές, ταυτόχρονα συνδεδεμένες στο νέο σας ασύρματο δίκτυο.

Με την λειτουργία Access Point Steering όταν μετακινήστε από δωμάτιο σε δωμάτιο η συσκευή σας, smartphone – tablet – laptop συνδέεται αυτόματα στον προσαρμογέα που βρίσκεται ποιο κοντά σε εσας προσφέροντας εμπειρία γρήγορου ίντερνετ χωρίς διακοπές. Σημαντικό είναι ότι οι προσαρμογείς έχουν θύρες Ethernet, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε απευθείας συσκευές όπως Smart TV, κονσόλα gaming ή υπολογιστή χωρίς τρέχουν καλώδια σε όλο το σπίτι.

, devolo Magic 2 WiFi next: Γρήγορο και σταθερό ίντερνετ σε ολόκληρο το σπίτι

Η εγκατάσταση του devolo Magic είναι ιδιαίτερα εύκολη. Τοποθετούμε τον βασικό προσαρμογέα δίπλα στο router και τον συνδέουμε με καλώδιο. Μετά τοποθετούμε τους υπόλοιπους προσαρμογείς στα δωμάτια ή τον χώρο που θέλουμε καλύτερη κάλυψη WiFi αλλά και θύρες Ethernet. Οι συσκευές συνδέονται αυτόματα η μια στην άλλη και δημιουργούν ένα δικό τους, ασφαλές, δίκτυο εύκολα και απλά.

Μέσα από το devolo Home Network app για Android και iOS, μπορείτε να ελέγξετε το δίκτυό σας ανά πάσα στιγμή. Όλες οι αλλαγές και οι προσαρμογές μπορούν να γίνουν εύκολα και απλά. Το λογισμικό του devolo Cockpit για Windows, Mac και Linux αλλά και η διαδικτυακή πλατφόρμα είναι επίσης πάντα διαθέσιμα για χρήση.

, devolo Magic 2 WiFi next: Γρήγορο και σταθερό ίντερνετ σε ολόκληρο το σπίτι

Για να ξεκινήσετε από την αρχή το πρώτο δίκτυο Magic στο σπίτι σας, το devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit κοστίζει 199,99 ευρώ με προσαρμογέα για ένα δωμάτιο. Υπάρχει και το Multiroom Kit με 2 προσαρμογείς εκτός από τον βασικό που θα καλύψει μεγαλύτερους χώρους ή περισσότερα δωμάτια και τιμή 299,99 ευρω. Αν θέλετε να επεκτείνετε το ήδη υπάρχον δίκτυο Magic με περισσότερους προσαρμογείς, πωλούνται και μεμονομένα με τιμή 129,99 ευρώ ο κάθε ένας.

Όλα τα προϊόντα devolo παρέχουν εγγύηση τριών ετών.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ανδρέας

Κώστα συγχαρητήρια για το βίντεο! Να σε ρωτήσω, εγώ που έχω ήδη τα Magic 2 Wifi (Multiroom Kit), αξίζει να πάω στα Next?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.

Reviews featured Hands-on Samsung

Samsung Galaxy S24 Ultra: Ελληνικό unboxing και hands-on video

Το Samsung Galaxy S24 Ultra φέρνει την φωτογραφική εμπειρία σε νέα επίπεδα με τον καινοτόμο ProVisual Engine. Μάθε τα πάντα μέσα από το video του Techblog.

Reviews Suunto Hands-on

Suunto Race review: Κορυφαίο αθλητικό ρολόι GPS

Το Suunto Race αναδεικνύεται ως ένα από τα κορυφαία αθλητικά ρολόγια GPS σήμερα. Κατασκευασμένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και μια εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη AMOLED 1.43” υψηλής ανάλυσης.