devolo Mesh WiFi 2 review: Κόκκινη κάρτα στο αδύναμο WiFi

, devolo Mesh WiFi 2 review: Κόκκινη κάρτα στο αδύναμο WiFi

Βγάλτε κόκκινη κάρτα στο αδύναμο WiFi με τα νέα devolo Mesh WiFi 2 που ενσωματώνουν state of the art τεχνολογία WiFi και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως η ραχοκοκαλιά του δικτύου σας για να μεταφέρουν το ασύρματο αλλά και το ενσύρματο ίντερνετ παντού μέσα στο χώρο σας χωρίς οι τοίχοι και τα ταβάνια να αποτελέσουν εμπόδιο.

Η devolo δεν χρειάζεται συστάσεις, εδώ χρόνια αναπτύσσει και εξελίσσει τεχνολογίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την ταχύτητα του ίντερνετ μέσα στο χώρο μας τόσο ενσύρματα όσο και ασύρματα.

Τα νέα devolo Mesh WiFi 2 έρχονται για να προσφέρουν άριστο WiFi σε κάθε δωμάτιο χάρη σε λειτουργίες όπως multi-user MIMO, Access Point Steering, Beamforming αλλά και Band Steering.

, devolo Mesh WiFi 2 review: Κόκκινη κάρτα στο αδύναμο WiFi

Δεν σταματούν όμως εδώ, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Powerline αξιοποιούν την υπάρχουσα καλωδίωση ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού μας μεταφέροντας το σήμα ίντερνετ εκτός από ασύρματα και ενσύρματα σε κάθε δωμάτιο χωρίς παρεμβολές, χάρη στις θύρες Gigabit Ethernet.

Τα νέα devolo Mesh WiFi 2 διατίθενται σε Kit με δύο ή τρεις προσαρμογείς mesh WiFi και παρέχουν ολοκληρωμένη κάλυψη δικτύου για όλο το σπίτι. Οι προσαρμογείς συνδέονται αυτόματα ο ένας στον άλλο και δημιουργούν το δικό τους ασφαλές δίκτυο γρήγορα και απλά.

Δεν χρειάζεται πλέον να βασίζεσαι στο WiFi του router σου ιδιαίτερα αν είναι παλιό. Εδώ έχεις όλες τις τελευταίες λειτουργίες του mesh WiFi για απρόσκοπτο ασύρματο δίκτυο σε όλα τα δωμάτια.

Με την ανανεωμένη τεχνολογία Multi-User MIMO οι χρήστες απολαμβάνουν τη μέγιστη απόδοση και ταχύτητα, σε πολλαπλές συσκευές, ταυτόχρονα συνδεδεμένες στο ασύρματο δίκτυο Mesh WiFi της devolo. Οι συνδέσεις προστατεύονται με τα πρωτόκολλα ασφάλειας WPA 2 και WPA 3.

, devolo Mesh WiFi 2 review: Κόκκινη κάρτα στο αδύναμο WiFi

Με τη λειτουργία Access Point Steering όταν μετακινούμαστε από δωμάτιο σε δωμάτιο η συσκευή μας συνδέεται αυτόματα στον προσαρμογέα που βρίσκεται ποιο κοντά σε αυτή προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία γρήγορου ίντερνετ χωρίς διακοπές.

Με τη τεχνολογία beam forming τα σημεία πρόσβασης της devolo μπορούν να μεταφέρουν τα δεδομένα στις τελικές συσκευές με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της σύνδεσης.

Με τη λειτουργία Band Steering οι προσαρμογείς επιλέγουν για εμάς την καλύτερη ζώνη συχνοτήτων ανάμεσα σε 2.4 GHz και 5GHz, χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε κάτι.

Τα νέα devolo Mesh WiFi 2 εγγυόνται ότι όλες οι συσκευές μας θα μπαίνουν αυτόματα στο δίκτυο με κορυφαία ταχύτητα είτε ασύρματα είτε με καλώδιο. Ξεχάστε τα νεκρά σημεία και απολαύστε την καλύτερη κάλυψη δικτύου.

, devolo Mesh WiFi 2 review: Κόκκινη κάρτα στο αδύναμο WiFi

Το devolo Mesh WiFi 2 είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα με τιμή 249,90 ευρώ για το Starter Kit με δυο προσαρμογείς και τιμή 369,90 ευρώ για την έκδοση Multiroom Kit που έχουμε στα χέρια μας με 3 προσαρμογείς ικανούς να καλύψουν ακόμα μεγαλύτερους χώρους.

Οι συσκευές είναι πλήρως συμβατές με όλη τη σειρά devolo Magic και όλα τα router και έρχονται με εγγύηση 3 ετών αλλά και τεχνική υποστήριξη στα ελληνικά με χρέωση αστικής κλήσης από σταθερό τηλέφωνο.

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να έχετε ένα τέλειο οικιακό δίκτυο, επισκεφθείτε το www.devolo.gr

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.

Reviews featured Hands-on Samsung

Samsung Galaxy S24 Ultra: Ελληνικό unboxing και hands-on video

Το Samsung Galaxy S24 Ultra φέρνει την φωτογραφική εμπειρία σε νέα επίπεδα με τον καινοτόμο ProVisual Engine. Μάθε τα πάντα μέσα από το video του Techblog.

Reviews Suunto Hands-on

Suunto Race review: Κορυφαίο αθλητικό ρολόι GPS

Το Suunto Race αναδεικνύεται ως ένα από τα κορυφαία αθλητικά ρολόγια GPS σήμερα. Κατασκευασμένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και μια εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη AMOLED 1.43” υψηλής ανάλυσης.