Επισκεφτήκαμε το Dell Exclusive Store στην Αθήνα [VLOG]

Επισκεφτήκαμε το Dell Exclusive Store στην Αθήνα [VLOG], Επισκεφτήκαμε το Dell Exclusive Store στην Αθήνα [VLOG]

Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκαμε στο κατάστημα Dell Exclusive Store που φιλοξενείται εδώ και δύο χρόνια στο 3ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens στο Μαρούσι. Σε ένα χώρο μοναδικής αισθητικής βρίσκονται συγκεντρωμένα όλα τα μοντέλα της Dell που είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από τον επίσημο διανομένα της εταιρείας στην Ελλάδα, την Oktabit.

Μέσα από ένα VLOG διάρκειας 28 λεπτών ανακαλύπτουμε τα προϊόντα της Dell που φιλοξενούνται στο Dell Exclusive Store και κάνουμε hands-on με την βοήθεια του διευθυντή του καταστήματος. Ξεχωρίσαμε τα laptop Latitude 7490, Latitude 5490, Precision 5530 και Vostro 5471, τα 2 in 1 Inspirion 7386 και Inspiron 5482 αλλά και το tower Precision 3630.

Δείτε το VLOG σε full version διάρκειας 28 λεπτών.

Ακολουθεί μια ακόμα version “social media friendly” διάρκειας 6:30 λεπτών.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Έχει πολύ καλά προϊόντα η Dell, εγγύηση!!!

dialteo

Η Dell έχει όντως πολύ καλό όνομα και ειδικά στην Ελλάδα που το service της είναι υποδειγματικό (από προσωπική εμπειρία σε 2 λαπτοπ).
Παρόλ’ αυτά να σημειώσω πως η ποιότητα κατασκευής της σε κάποιες σειρές λαπτοπ της έχει μειωθεί δραματικά. Π.χ. εγώ έχω τη σειρά 5000 του 2013 με 4ης γενιάς cpu (900€ μηχάνημα τότε) με απίστευτη στιβαρότητα και αίσθηση ποιότητας συν του ότι έχει μεταλλικά μέρη. Η τωρινή σειρά 5000 με 8ης γενιάς cpu (προσωπική εμπειρία από μηχάνημα 1200€) είναι μια πλαστικατζούρα με τραγική συναρμογή.

Τακης

Βγαλε το beauty mode λες και εχεις βαλει ενα κιλο make up χαχαχα

nikos

Τη σειρά xps δεν την έχει και δεν κάνουν τις μαθητικές/φοιτητικές προσφορές που κάνουν οι άλλες ευρωπαικές αντιπροσωπείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.