Samsung Galaxy S8 & S8+ ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε τα νέα Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+ στην Ελλάδα, ένα μήνα μετά την πρώτη μας επαφή με τα νέα Galaxy S8 από το Λονδίνο. Δείτε το unboxing και περιμένετε το επικό hands-on video αφού δοκιμάσουμε τις δυο συσκευές.

Τα νέα Galaxy S8 & S8+ ερχονται με επεξεργαστή Exynos 8895, μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB και θα τα βρείτε στην Ελλάδα με τιμή 829 ευρώ και 929 ευρώ αντίστοιχα.

, Samsung Galaxy S8 & S8+ ελληνικό unboxing video

, Samsung Galaxy S8 & S8+ ελληνικό unboxing video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Ευχαριστούμε για το όπως πάντα ωραίο unboxing K.Bλαχάκη 🙂

Τώρα για τη συσκευή η γνώμη μου είναι η εξής :

Θετικά :
+ Εκπληκτικά bezels και με πιο όμορφο design σε σχέση με αυτό του G6
+ Τρομερή οθόνη όπως πάντα στις ναυαρχίδες της Samsung
+ Πάρα πολύ καλή κάμερα ( η 2η καλύτερη μετά το Pixel )
+ Πολύ δυνατό chipset

Αρνητικά :
– Δύσχρηστη αναλογία οθόνης καθώς τα περισσότερα videos είναι 16:9
– Δύσχρηστα μεγέθη συσκευής για χρήση με το ένα χέρι. Θα βγαίνει η Παναγία στον αντίχειρα να φτάσει το notification panel. Άλλο πράγμα το κράτημα στο χέρι άλλο πράγμα η χρήση.
– Δύσχρηστη θέση του αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων.
– Κανείς δεν ζήτησε κουμπί Bixby χωρίς μάλιστα remapping
– Eλάχιστη πρόοδος στην κάμερα σε σχέση με το S7 ξανά κάδρο 4:3 ( βέβαια και 16:9 να έβαζε πάλι η φωτό δεν θα κάλυπτε όλη την οθόνη αφού η αναλογία της άλλαξε)
– Αρχική τιμή κυκλοφορίας σε σχέση με πέρυσι : Τα ελάχιστα bezels δεν δικαιολογούν κατά τη γνώμη μου αλλαγή στην πολιτική τιμολόγησης.

Δεν ξέρω, δεν απαντώ : Μπαταρία.

dionyshs

Το πιο ολοκληρομενο smartphone για το 2017 μεχρι στιγμης και ποιοτητα κ ομορφια.τα λεφτα σιγουρα ειναι πολλα αλλα δ τους απασχολει οταν βλεπουν τετοιες πωλήσεις.Οσοι δ μπορουν να το αποκτήσουν τωρα ας κανουν λιγη υπομονη μεχρι να πέσει η τιμη του

John Mpougias

Ωραιο unboxing οπως παντα ο Κωστας ειναι ο καλυτερος.Απεκτησα το s8+.Η οθονη του note 4 που εχω επισης, πλεον μου φαινεται ελαφρως θολη και οχι τοσο φωτισμενη σε σχεση με το s8.Το υψος της οθονης του s8 επιτρεπει να εχεις ανοικτο το εικονικο πληκτρολογιο για να πληκτολογεις και να βλεπεις καλυτερα πανω απο αυτο.Ειναι πανεμορφο,η μπαταρια ειναι πολυ καλη,τα 20 ευρω που ζητανε το μηνα για να αποκτησεις κατι τοσο μοντερνο κ ποιοτικο ευκολα τα κοβεις απο καπου αλλου,το 18:9 δεν ενοχλει.Αλλωστε ολοες οι ταινιες των videoclub και nova-ote tv ειναι σε 18:9.τοσα χρονια δεν μας ενοχλουν οι μαυρες γραμμες πανω κ κατω στις tv που ειναι 16:9???

nikos2017

Την μακροστενιά τους ρε παίδες πως την ξεπερνάτε ????

Σας universal remote controls είναι μπροστά στo S7 Edge……

Ιωάννης jb

Εχω δουλέψει smartphone της Samsung όπως j5, a5, s6 edge+…
Θα μιλήσω για το s6 edge+ που είναι ότι πιο κοντινό σε αυτό που βλέπω!!!
Καλό χρυσό! Αλλά πολύ άβολο στη καθημερινότητα!!!
Εντάξει θα μου πεις έχεις ισως τη καλύτερη κάμερα εκεί έξω αλλά εγώ δεν..

S8 κ s8+
Λογικά θα είναι η πιο άβολη συσκευή που υπάρχει εκεί έξω..
Πολλά τα θετικά του αλλά ξεχνάμε την ουσία!!
Κινητό είναι!!! Θα πρέπει να σου κάνει την ζωή εύκολη κ όχι το αντίθετο!
Περιμένω Τιαμάτ να κραξει για το βάρος 173 γραμμάρια είναι αυτά!
Κώστα περιμένω να ανέβει το σχόλιο… Αλλιώς να μη σχολιαζουμε καν

The Phantom of the Opera

Άς είμαστε λίγο αντικειμενικοί…πέραν μίας μέτριας και άνω οθόνης δεν νομίζω να υπάρχει τίποτε ουσιαστικό. Προσωπικά η οθόνη είναι πολύ μακρόστενη, και στα βίντεο, εφαρμογές κλπ η οθόνη ΔΕΝ εκμεταλλέυεται…αφήνει πολύ περιθώριο. Κάτι που δεν σας το λέει η samsung.

Εγώ εκείνο που είδα στο βίντεο είναι αρκετή η προσπάθεια να φτάσει κάποιος στο άνω όριο της οθόνης. Πόσο μάλλον δέ για το Plus. Καλή προσπάθεια απο την samsung αλλά 830 και 930…πεταμένα την παρούσα στιγμή. Του χρόνου ή τα χριστούγεννα στα 500 κάτι γίνεται. Εκτός και άν κάποιος έχει ένα παμπάλαιο κινητό και οπωσδήποτε ήταν να τα δώσει.

VasiliS7edge

Θα το χτυπήσω το S8 σίγουρα αλλά επειδή έχω δει τα μοιρια βίντεο να πω ότι η συσκευή θέλει κάποια updates για να στρώσει καθώς ενσωνατωνει DeX & Bixby. Όταν βλέπεις το S7 να είναι πιο γρήγορο καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν θεματάκια optimization. Επίσης να επισημάνω την απίστευτη ταχύτητα που είδα σε web browsing στο Sony XZ.

Φωτης

Παρα πολυ καλο αλλα τα galaxy για μενα ειναι λιγο υπερτιμημένα..Το άβολο συμφωνω κ μπορω να πω οτι το mate 9 ακομα ειναι πιο βολικό στην χρήση..Η οθονη αν κ εντυπωσιακή δεν μου αρέσουν τα cartoon χρωματα κ δεν μπορεις να πεις οτι ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορεί..Ειναι θέμα γουστου..

χρηστος

Κατοχος του S7 Edge. Πηγα χθες και επιασα τα Galaxy S8 θεωρωντας οτι δεν χρειαζεται αναβαθμιση. Ε, λοιπον, αν ειχα τα λεφτα, σιγουρα θα τα επαιρνα. Η συσκευη ειναι ενα κοσμημα, δεν εχω ξαναδει τοσο ομορφη και premium κατασκευη, ανετη στο χερι και οθονη απολαυστικη. Το δε S8 ειναι πιο βολικο στο χερι απο το S7 Edge μου, κι ας εχει μεγαλυτερη οθονη!
Περα απο τα παραπανω, σε δοκιμες με την καμερα, βελτιωσε αισθητα τις selfies ενω ειδα και στην κυρια καμερα βελτιωση στην ποιοτητα των φωτο, χωρις βεβαια τρελες αλλαγες.
Εντυπωσιαστηκα και δεν το περιμενα.

GEO

Καλησπερα σε ολους.Θα σας μιλησω αντικειμενικα μιας και ειμαι στην ευχαριστη θεση να ειμαι κατοχος και των 2 συσκευων αρκετες μερες πριν την κυκλοφορια τους.Ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει και εχω δουλεψει στα χερια μου και πσιτεψτε με εχουν περασει απο τα χερια μου παρα πολλα κινητα.Τιποτα αρνητικο δεν βρηκα σε αυτες τις συσκευες.Το δαχτυλικο αποτυπωμα που βρισκεται πλεον πισω δουλευει και βολευει αψογα στο χερι.Το δαχτυλο παει αυτοματα εκει.Το ξεκλειδωμα με την ιριδα ειναι επισης απιστευτο και ενα μεγαλο ατου ειναι οτι ξεκλειδωνει και με γυαλια Ηλιου!!!Ναι καλα αδιαβασατε ακομα και οταν φοραω τα σκουρα γυαλια ηλιου ξεκλειδωνει και μαλιστα πολυ αμεσα,πολλες φορες δεν προλαβαινει καν να ανοιξει η καμερα στην οθονη και το τηλεφωνο εχει ξεκλειδωσει.Το S8 εχει τελειο μεγεθος στο χερι και ειναι απιστευτα ευχρηστο.Το S8+ το λατρεψα ακομα περισσοτερο μιας και προτιμω τα μεγαλα κινητα!!!Δεν ειναι ομως αυτο που διαβασα παραπανω δλδ μακροστενο και τα σχετικα.Μια βολτα στα μαγαζια να το δειτε και να το πιασετε απο κοντα θα σας πεισει.Τελος η καμερα ειναι εκπληκτικη και πολυ καλυτερη και απο το S7.

Georgio

Έχω το S8+ σε μαύρο. Τι να πω.. Τέλειο. Όποιος το πάρει δεν θα το μετανιώσεις.

Kostasktm

@jonnwave
https://youtu.be/ifRvpCd7AjY
Του κουμπί από το Bixby αλλαζει.
Έχει καλύτερη κάμερα από το pixel.οσο τώρα για τη θέση από το δακτυλικό αποτύπωμα και για τα χρήματα θα συμφωνήσω μαζί σου.εχω το s8+ και πραγματικά είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ

JohnWave

@Kostasktm αν θυμάμαι καλά βρέθηκε τρόπος να γίνεται remapping αλλά μετά από λίγες μέρες έδωσε ένα update η Samsung και το κλείδωσε. Δεν ξέρω αν στη συνέχεια ξαναβρέθηκε νέος τρόπος.

Όσο για την κάμερα τουλάχιστον στο παρακάτω blind test προτιμώ του pixel ( του S8 τη διάλεξα ως 2η καλύτερη ) :
https://www.youtube.com/watch?v=DtmGMcMeEJE

enki

Τι αλλο θα ακουσουμε ..απο που και ως που του pixel ειναι καλυτερη;να σου ποσταρω 50 video να δεις.ακομα και το s7 edge εχει καλυτερη καμερα απο το pixel.στο s8 ακομα ποιο καλυτερη ειδικα στην διαφορα χρωματων.ισως λιγο το g6 να ειναι λιγο καλυτερο.απλα περιμενω να δεω τους αισθητητες sony imx333 vs iaocell 2

JohnWave

@enki ναι πόσταρε τα 50 video. Ξεκίνα. Όχι 49, 50 είπαμε. Πάμε.

Vendeta

Παρακολουθώ τα σχόλια μερικών sites και έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα. Όσοι μπαίνουν και βλέπουν το s8+ από μία οθόνη υποστηρίζουν ό,τι είναι πολύ άβολο. Όσοι το έχουν ακουμπήσει (είτε σε έκθεση είτε μέσω αγοράς) λένε ότι είναι πολύ χρηστικό. Πάμε στα λογικά ενδεχόμενα σενάρια: 1. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, 2. Όντως η οθόνη δεν είναι χρηστική κ οι δεύτεροι το υποστηρίζουν για να δικαιολογήσουν την αποτυχημενή αγορά τους και να ικανοποιήσουν το εγώ τους, 3. Οι πρώτοι είναι οι λεγόμενοι “εμπειρογνώμονες οθόνης”. Η γνώση τους περιορίζεται στην κριτική η οποία απαιτεί 1-2 δευτερόλεπτα σκέψης. Συνήθως τους ξεφεύγουν εκφράσεις όπως “μακρόστενη οθόνη” για κινητά ή “εάν ήμουν εγώ μέσα στο γήπεδο θα το έβαζα το γκολ” για αγώνες (για τσόντες το αφήνω στη φαντασία σας). 4. Samsung haters vs samsung lovers, 5. Συνδυασμοί των ανωτέρω, 6, 7….εσείς τι λέτε?

Mike

Μου αρεσει που για το samsung galaxy s8 γραφεται τα καλυτερα λογια και για τα iphone οτι ειναι ακριβά ενω τα samsung ειναι παμφτινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Το Galaxy AI στα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5

Το Galaxy AI φέρνει νέες τεχνολογικές δυνατότητες στον χρήστη, με καινοτόμες λειτουργίες όπως διαδραστική αναζήτηση με το “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.