Honor View 20 ελληνικό hands-on video review

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Honor View 20 που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μέσα στο Φεβρουάριο με τιμή 669 ευρώ για την έκδοση 6GB/128GB και τιμή 759 ευρώ για την έκδοση 8GB/256GB.

Το Honor View 20 έρχεται με οθόνη 6.4 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS με ανάλυση 2310×1080 pixel, επεξεργαστή HiSilicon Kirin 980 (τον ίδιο με αυτό του Huawei Mate 20 Pro), ενσωματώνει selfie camera 25 Megapixel μέσα στην οθόνη, πάνω αριστερά και κεντρική κάμερα 48 Megapixel στο πίσω μέρος.

Το σασί του Honor View 20 είναι από αλουμίνιο και ενσωματώνει αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και face unlock μπροστά. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4000 mAh με δυνατότητα fast charge. Το πάχος της συσκευής είναι 8.1 χλστ. και το βάρος της 180 γρ. Δείτε το βίντεο.

Honor View 20 ελληνικό hands-on review, Honor View 20 ελληνικό hands-on video review

Honor View 20 ελληνικό hands-on review, Honor View 20 ελληνικό hands-on video review

Honor View 20 ελληνικό hands-on review, Honor View 20 ελληνικό hands-on video review

Honor View 20 ελληνικό hands-on review, Honor View 20 ελληνικό hands-on video review

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παντελης

Άπατο θα πάει με αυτή τη τιμή έως ότου πεσει σε λίγους μήνες…. 669 χωρίς ois και oled. Γελάει ο κόσμος

ΚώσταςD.

Ωραίο αυτό που έχουν κάνει και μαυρίζει η οθόνη στο πάνω μέρος που είναι η κάμερα! Μου φαίνεται πολύ καλύτερο του νότς τελικά η τρύπα… Τουλάχιστον από το βίντεο… Μένει από κοντά…

Vladimiros

Με λιγοτερα 💸 παίρνεις P20pro απλα εχεις κατωτερο επεξεργαστη κλαιν δηλαδη..αλλα εχεις καλυτερη καμερα και οθονη νομιζω καλυτερη..

Γιάννης

Μόνο και μόνο λόγω μέτριας ποιότητας οθόνης, μπροστινής καμερότρυπας που προσωπικά δεν μου αρέσει μέσα στην οθόνη, μέτριας κάμερας και κιτς εμφάνισης δεν αξίζει τα λεφτά του.
Επίσης αναβαθμίσεις λογισμικού θα παίρνει? Πόσες? Αναβάθμιση ασφάλειας θα παίρνει τακτικά?

Versavel

Καλύτερα notch που έχει επιλογή να φύγει παρά η τρύπα. Καλύτερα P20 PRO με λιγότερα λεφτά παρά αυτή η περιττή βλακεία με τα 150 μεγκαπίξελ αλλά με οθόνη IPS. Ψάχνουν για κορόιδα πλέον οι κινεζικές εταιρίες και βγάζουν κινητά έτσι για να περνάει η ώρα. Με τόσο γελοίους μισθούς που πληρώνουν τους υπαλλήλους τους δεν χάνουν και τίποτα.

Mike

Για τα λεφτα του και χωρις Amoled ειναι πολλά. Προσωπικα μου αρεσει οτιδηποτε γινεται καινοτομο και διαφορετικο απο την αγορα, οποτε τους δινω +1 για την νεα θεση της καμερας. Σε landscape mode το βιντεο φαινεται εξαιρετικο και δεν μου χτυπαει στο ματι η τρυπα.

George

Μου αρέσει σαν κινητό, άσχετα που δεν έχει amoled οθόνη ή κάποιοι άλλοι λένε ότι δεν τους αρέσει η κάμερα που είναι μέσα στην οθόνη. Το μόνο που δεν μου αρέσει καθόλου είναι η… τιμή!! Ειδικά η τιμή εδώ στην Ελλάδα. Εάν αγόραζα ΤΩΡΑ κινητό θα πήγαινα μάλλον προς το Xiaomi Redmi Note 7. Eνώ από ποιο οικονομική πρόταση της Honor μου αρέσει και το Honor 8X. Το σίγουρο πάντως είναι ότι στην μεσαία κατηγορία τιμής μπορείς πια σήμερα να αγοράσεις καταπληκτικό κινητό. Και αυτό χάρη στην Xiaomi κατά κύριο λόγο, και κατά δεύτερο λόγο στην Honor. Δεν βρίσκω κανένα λόγο να δώσω 1.000 ή 1.500 ευρώ για αγορά κινητού. Πιστεύω πληρώνεις 100% περισσότερα χρήματα για να έχεις ένα π.χ 10% καλύτερο κινητό.

KostasB

Κώστα ελπίζω μέχρι τώρα να έχεις βγάλει επιτέλους την ζελατίνα να μην γρατζουνάει..
Όσο για την τιμή ναι είναι πολλά. Ειδικά από την στιγμή που επίσημη Ευρωπαϊκή τιμή είναι τα 549€. 120€ πάνω επειδή είμαστε Ελλάδα..

Μ.Κ

Νομίζω πουθενα στον κοσμο δεν ειχε 700 ευρω. Μόνο σε εμάς. Με λιγότερα λεφτά αγοράζεις s10e. Ευτυχώς 2 μηνες μετά εχει πέσει στα 470. Σε reviews στο youtube το εχουν για καλυτερο απο oneplus 6t που ακομα έχει 600 ευρώ. Εχει απτις καλυτερες καμερες σε μέρα και σε night mode, καλη ips οθονη, μικρη οπη σαν τα s10. Τεραστια μπαταρια που σε βγαζει 2 μερες. Μπόλικη ram και πάει σφαίρα με τον Kirin 980. Απο το p20 pro ειναι πολυ πιο ωραίο και καλυτερη αγορα θα έλεγα. Ίσως και απο το oneplus. Το μονο μείον και ο μόνος λόγος που δε θα το έπαιρνα ειναι οτι για Κινέζικο B-brand, είναι ακόμα ακριβό. Δε θα εμπιστευόμουν τόσα λεφτά εφόσον δεν υπάρχει και αντιπροσωπία. Αν πέσει άλλα 100 ευρώ και πάει στα 370, μονόδρομος. Και επίσης η μεγαλύτερη ξενέρα έίναι πως δεν εχει μια δευτερευουσα wide angle camera που θεωρώ οτι ειναι πολύ χρησιμη…τουλάχιστον κατεμε. Αντι αυτου εχει μια άχρηστη Tof κάμερα. Για μένα καλύτερα μια πολύ καλή lcd παρά κάποια χαμηλής ποιότητας oled που περίσεψε σε κάποια αποθήκη της Lg η της Boe απο κινητά 5ετίας. Δεν θα εχεις πονοκεφαλο με burn in και μείωση φωτεινότητας με τα χρόνια. 2 οθόνες… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.