Πέμπτη
19/03/2009

HTC G1 Android – BeeTagg QR-Code application

Πως θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που θα βλέπατε σε διαφήμιση σε περιοδικό ή σε αφίσα στο δρόμο, χρησιμοποιώντας το κινητό σας. Δεν εννοώ να πάρετε τηλέφωνο, αλλά να χρησιμοποιήσετε την κάμερά του. Η τεχνολογία QR-Code είναι ευρέως διαδεδομένη στην Ιαπωνία και σε άλλες τεχνολογικά ανεπτυγμένες χώρες όπως η Σουηδία. Δείτε στην πράξη πως λειτουργεί το QR-Code με ένα Android κινητό.

HTC G1 Android – BeeTagg QR Code application

Kill Zone 2 QR-Code example

Χρήσιμα links με περισσότερες πληροφορίες για το QR-Code:
http://en.wikipedia.org/wiki/QR_Code
http://qrcode.kaywa.com
http://www.denso-wave.com/qrcode/index-e.html
http://www.beetagg.com
https://techblog.gr/what-is-rss

Το HTC G1 μας το παραχώρησε η kinitomania.com

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

4 Σχόλια

 1. Ο/Η cghera λέει:

  έχω κι εγώ στο ΝΟΚΙΑ κινητό μου (6300) το Kaywa reader αλλά η κάμερά μου δεν έχει καλό macro για να τραβάει από κοντά τα QR codes :(. Και μόνο αν είναι λιγο τεράστιο το code το αναγνωρίζει

 2. Ο/Η cVlachakis λέει:

  Μπορεί να γίνουν πολύ ενδιαφέρουσες εφαρμογές με το QR-Code. Δεν ξέρω αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτή την τεχνολογία.
  Κώστα είδες την HD2000 ;)

 3. Ο/Η Antreas λέει:

  Παρόμοια εφαρμογή έχουν και τα Nokia και ονομάζεται Barcode (χθες το ανακάλυψα).Το δοκίμασα (το έχει εγκατεστημένο το Νόκια από τον καιρό που το πήρα) και τα βρίσκει σε δευτερόλεπτα. Δηλαδή μόλις πλησιάσω την κάμερα κοντά στο QR Code το βρίσκει!!!

 4. Ο/Η cVlachakis λέει:

  Και στο Android το αναγνωρίζει αμέσως, απλά έπρεπε να έχω το κινητό μέσα στο πλάνο της κάμερας και δεν το κρατούσα σταθερό. Αν προσέξεις, τη δεύτερη φορά το διαβάζει κατευθείαν.
  Έψαξα και υπάρχουν εφαρμογές και για Windows Mobile.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.