Huawei Mate 10 Pro vs Mate 10 lite: Συγκριτικό βίντεο [combo]

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας τα νέα Huawei Mate 10 Pro και Huawei Mate 10 lite και αναλύουμε τις διαφορές τους στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που τα δυο μοντέλα συναντώνται επίσημα και δεν χάσαμε την ευκαιρία να τα τσεκάρουμε πλάι-πλάι σε δύο διαφορετικά χρώματα το κάθε ένα!

Το Mate 10 Pro έρχεται με οθόνη 6″ AMOLED με ανάλυση 2160×1080 pixels και κάδρο 18:9, οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 970, μνήμη RAM 6GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB (δέχεται micro SD έως 256GB), διπλή κάμερα 20MP + 12MP και μπροστινή κάμερα 8MP. Ενσωματώνει αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων, λειτουργικό σύστημα Android 8.0 Oreo με EMUI 8 και μπαταρία με χωρητικότητα 4000 mAh.

Το Mate 10 Lite έρχεται με οθόνη 5.9″ LCD IPS με ανάλυση 2160×1080 pixels και κάδρο 18:9, οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 659, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB (δέχεται micro SD έως 256GB), διπλή κάμερα 16MP + 2MP και διπλή μπροστινή κάμερα 13MP + 2MP. Ενσωματώνει αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων, λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nougat με EMUI 5.1 και μπαταρία με χωρητικότητα 3340 mAh.

Mate 10 Pro κόντρα Mate 10 lite, Huawei Mate 10 Pro vs Mate 10 lite: Συγκριτικό βίντεο [combo]

Τα νέα Mate 10 Pro και Mate 10 Lite θα έχετε την ευκαιρία να τα δείτε πρώτοι από κοντά αυτή την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στο 6ο Techblog Workshop Θεσσαλονίκης!

Bonus video το combo unboxing των Huawei Mate 10 lite

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Καλά για το 10 pro δεν το συζητάμε είναι κινητάρα. Το 10 lite μου αρέσει αρκετά αλλά νομίζω το θάψανε λιγάκι με τον επεξεργαστή είναι απλά λίγο καλύτερος από αυτόν που φοράει το p9 lite και το honor 6x που τα βρίσκεις στα 200 ευρώ. Νομίζω αν έρθει στα 400 ευρώ υπάρχουν καλύτερες επιλογές όπως το honor 9 και ας έχει μικρότερη οθόνη, στα υπόλοιπα είναι πολύ ανώτερο. Νομίζω 300 ευρώ είναι μια πιο λογική τιμή, εκτός και αν έχει τόσο καλές κάμερες.

Nik

Η huawei με αυτα τα 2 κινιτα κανει μικρα βηματα αλλα σταθερα και τα 2 δειχνουν φοβερα κινιτα τουλαχιστον εμφανισιακα και σιγουρα μπαινει ακομα ποιο καλα στο πλασαρισμα τον 2 μεγαλων εταιριων καλα τι mate pro απλα δεν παιζετε και εμφανιση και,χαρακτιριστικα

Gvirginia

Κώστα αν μπορείς να μου λύσεις μία απορία.
Έχουν διορθώσει το “πρόβλημα” να μη μπορείς να επιλέξεις ως γλώσσα τηλεφώνου τα Αγγλικά αλλά με περιοχή την Ελλάδα?

(Ρυθμίσεις>Συνθέτες Ρυθμίσεις>Γλώσσα και Εισαγωγή>Γλώσσα>Προσθήκη Γλώσσας — Εκεί αν πατήσεις στα English θα πρέπει να έχει την επιλογή Greece. Πχ έχει Cyprus)

Gvirginia

Aaaand there it is

JohnWave

Τούμπανο το Mate 10 Pro και κορυφαίο σε εμφάνιση για φέτος μαζί με τo S8. Περιμένω με ανυπομονησία να δω συγκριτικά κάμερας στo auto στo supersaftv καθώς και το hands on του K.Βλαχάκη. Επίσης ελπίζω η οθόνη του να μην είναι της ίδιας ποιότητας με αυτή του Pixel 2 που προβλημάτισε αρκετούς reviewers και χρήστες.

Spyro

Πάντως τα ακουστικα που δίνει ολίγον σάπια μου φαίνονται…

Darth

@tech τα ναρκωτικά που παίρνεις έχουν λυξει

mech.al.

σε λιγο παμε 2018, πως τους ηρθε να συνεχισουν με micro usb b στο mate 10 lite???

sifis

Με λιγο παραπανω απο 400 ευρω παιρνεις mate9, δεν νομιζω να προτιμησει κανεις το lite σε αυτη τη τιμη

Γιωργος

Πιο ομορφο και απο τα δυο ειναι το honor 9 και οικονομικο θα ελεγα αλλα γουστα ειναι αυτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.

Reviews featured Hands-on Samsung

Samsung Galaxy S24 Ultra: Ελληνικό unboxing και hands-on video

Το Samsung Galaxy S24 Ultra φέρνει την φωτογραφική εμπειρία σε νέα επίπεδα με τον καινοτόμο ProVisual Engine. Μάθε τα πάντα μέσα από το video του Techblog.