Huawei MediaPad X1 hands-on [MWC 2014]

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Huawei MediaPad X1 με οθόνη 7 ιντσών ανάλυσης 1920×1200 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon Kirin 910 χρονισμένο στο 1.6GHz, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 13 Megapixel με LED flash και Android 4.2 Jelly Bean. Δείτε το βίντεο.

Με το MediPad X1 μπορείτε να πραγματοποιήσετε τηλεφωνικής κλήσεις και να στείλετε SMS.

, Huawei MediaPad X1 hands-on [MWC 2014]

, Huawei MediaPad X1 hands-on [MWC 2014]

, Huawei MediaPad X1 hands-on [MWC 2014]

, Huawei MediaPad X1 hands-on [MWC 2014]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος Παπαχρήστου

Πολύ καλό!

Kostasrodos

Πολυ ομορφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.