Huawei MediaPad X2 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

TechblogTV. Αυτό είναι το Huawei MediaPad X2 το νέο premium phablet όπως το ονομάζει η εταιρεία με οθόνη 7 ιντσών 1920×1200 pixels και δυνατότητα πραγματοποίησεις τηλεφωνικών κλήσεων και αποστολής SMS. Ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 3GB/ 32GB ενσωματωμένη μνήμη ή 2GB με 16GB και μπαταρία 5000 mAh.

Huawei MediaPad X2 MWC 2015, Huawei MediaPad X2 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Huawei MediaPad X2 MWC 2015, Huawei MediaPad X2 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Huawei MediaPad X2 MWC 2015, Huawei MediaPad X2 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Huawei MediaPad X2 MWC 2015, Huawei MediaPad X2 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Anima mundi

Μα καλά αυτές οι εταιρίες τόσο άχρηστες ειναι να δημιουργήσουν κάτι δικό τους?!
H HUAWEI δεν ειναι καμια εταιριουλα μικρη!Μεχρι και το καινουριο nexus θα φτιάξει και όμως ανίκανη να φτιάξει ένα δικό της skin.
Κοιτάχτε τα εικονίδια του music,settings,videos,messaging είναι ίδια IOS.
Και μετά αναρωτιούνται γιατί η apple κοπανάει ένα χιλιάρικο τα iphone και παρόλα αυτά πουλάει 75 εκατ. συσκευές.Aφού οι υπόλοιπες δεν έχουν προσωπικότητα!!!!
Χρήστης Galaxy s3.

cmvrgr

Η συσκευή είναι καλή για αυτόν που θέλει ένα 7″ phablet. Το κακό είναι ότι η κάρτα γραφικών είναι απαράδεκτη. Το κατά πολύ φθηνότερο asus έχει καλύτερη απόδοση.

Δεν ξέρω αν μπορεί παράλληλα να έχει 2 κάρτες sim και κάρτα sd.

alexandros k

@Anima mundi έχεις τι συσκευή η είσαι κάτοχος κάποιας με EMUI 3?επειδή τελικά η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας και ο καθένας “κράζει” χωρίς να ξέρει τι του γίνετε άκου ότι τα εικονίδια αλλάζουν μέσα από πάρα πολλά θέματα που σου δίνει η ίδια η huawei μέσα από τα themes.κάποια ίσως μοιάζουν του ios κάποια ίσως με της lg η και της sony.και στο φινάλε πώς να φτιάξεις το εικονίδιο του μηνύματος?δες δεκάδες επιλογές “μαμάς” για αλλαγή και μετά κράξε.μακάρι και η samsung να σου έδινε τόσες επιλογές!!!

George Gemi

Είμαι κάτοχος του καταπληκτικου tablet. Ότι και να πω είναι λίγο. Δουλεύουν όλα τέλεια και είναι και Dual active παρακαλώ για όποιον ξέρει. Συγχαρητήρια στη Huawei!!!

Υ.Γ= Πήρα και το Huawei Honor Note 8 (6,6 ιντσες). Από άλλο πλανήτη αυτό!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.