Huawei MediaPad X2 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

TechblogTV. Αυτό είναι το Huawei MediaPad X2 το νέο premium phablet όπως το ονομάζει η εταιρεία με οθόνη 7 ιντσών 1920×1200 pixels και δυνατότητα πραγματοποίησεις τηλεφωνικών κλήσεων και αποστολής SMS. Ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 3GB/ 32GB ενσωματωμένη μνήμη ή 2GB με 16GB και μπαταρία 5000 mAh.

Huawei MediaPad X2 MWC 2015, Huawei MediaPad X2 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Huawei MediaPad X2 MWC 2015, Huawei MediaPad X2 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Huawei MediaPad X2 MWC 2015, Huawei MediaPad X2 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Huawei MediaPad X2 MWC 2015, Huawei MediaPad X2 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Anima mundi

Μα καλά αυτές οι εταιρίες τόσο άχρηστες ειναι να δημιουργήσουν κάτι δικό τους?!
H HUAWEI δεν ειναι καμια εταιριουλα μικρη!Μεχρι και το καινουριο nexus θα φτιάξει και όμως ανίκανη να φτιάξει ένα δικό της skin.
Κοιτάχτε τα εικονίδια του music,settings,videos,messaging είναι ίδια IOS.
Και μετά αναρωτιούνται γιατί η apple κοπανάει ένα χιλιάρικο τα iphone και παρόλα αυτά πουλάει 75 εκατ. συσκευές.Aφού οι υπόλοιπες δεν έχουν προσωπικότητα!!!!
Χρήστης Galaxy s3.

cmvrgr

Η συσκευή είναι καλή για αυτόν που θέλει ένα 7″ phablet. Το κακό είναι ότι η κάρτα γραφικών είναι απαράδεκτη. Το κατά πολύ φθηνότερο asus έχει καλύτερη απόδοση.

Δεν ξέρω αν μπορεί παράλληλα να έχει 2 κάρτες sim και κάρτα sd.

alexandros k

@Anima mundi έχεις τι συσκευή η είσαι κάτοχος κάποιας με EMUI 3?επειδή τελικά η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας και ο καθένας “κράζει” χωρίς να ξέρει τι του γίνετε άκου ότι τα εικονίδια αλλάζουν μέσα από πάρα πολλά θέματα που σου δίνει η ίδια η huawei μέσα από τα themes.κάποια ίσως μοιάζουν του ios κάποια ίσως με της lg η και της sony.και στο φινάλε πώς να φτιάξεις το εικονίδιο του μηνύματος?δες δεκάδες επιλογές “μαμάς” για αλλαγή και μετά κράξε.μακάρι και η samsung να σου έδινε τόσες επιλογές!!!

George Gemi

Είμαι κάτοχος του καταπληκτικου tablet. Ότι και να πω είναι λίγο. Δουλεύουν όλα τέλεια και είναι και Dual active παρακαλώ για όποιον ξέρει. Συγχαρητήρια στη Huawei!!!

Υ.Γ= Πήρα και το Huawei Honor Note 8 (6,6 ιντσες). Από άλλο πλανήτη αυτό!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Η μεταγραφή φωνητικών μηνυμάτων κυκλοφορεί στο Android

Το WhatsApp κυκλοφορεί μεταγραφές φωνητικών μηνυμάτων στην εφαρμογή Android beta, με τη λειτουργία να είναι πλέον μέρος της WhatsApp Beta.

Smartphones Android featured iPhone

Αυτή την κίνηση πρέπει να κάνετε μία φορά την εβδομάδα για να μη σας χακάρουν

Η NSΑ συμβουλεύει τους χρήστες iPhone και Android που ανησυχούν μήπως πέσουν θύματα απάτης να απενεργοποιούν και να ενεργοποιούν ξανά τη συσκευή τους μία φορά την εβδομάδα.

Software Android Bluetooth

Android 15: Bελτιώνει την υποστήριξη ακουστικών βαρυκοΐας με Bluetooth LE Audio

Το Android υποστηρίζει ακουστικά βαρηκοΐας για το μεγαλύτερο μέρος της ύπαρξής του αλλά η υποστήριξη έγινε πιο ουσιαστική το 2019 όταν η Google κυκλοφόρησε το Live Transcribe.

Software Android Google

Google: Νέα δυνατότητα σου επιτρέπει να ζητάς από έναν φίλο ή συγγενή να σου πληρώσει μια εφαρμογή

Στο Google I/O παρουσιάστηκε ένα νέο κουμπί που θα εμφανίζεται στο στάδιο του ταμείου αφού αποφασίσετε να αγοράσετε μια εφαρμογή.