Reviews

Huawei P30 ελληνικό hands-on review video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Huawei P30 ένα από τα πιο ενδιαφέροντα smartphones εσοδείας 2019 με οθόνη 6.1 ιντσών τεχνολογίας OLED με ανάλυσης FullHD+ (1080×230 pixel), επεξεργαστή Kirin 980, 6GB μνημη RAM, ενσωματώμενη μνήμη 128GB και triple camera 40MP + 16MP + 8MP με τις ευλογίες της Leica.

Το Huawei P30 έρχεται με selfie camera 32 Megapixel με αναγνώριση προσώπου, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη, πιστοποίηση IP53 (splash proof) και μπαταρία με χωρητικότητα 3650 mAh με γρήγορη φόρτιση 22.5W. Η τιμή του είναι 749 ευρώ και πωλείται ήδη στην ελληνική αγορά. Δείτε το βίντεο.

Επεξεργάστηκε την 22 Απριλίου 2019 13:07

Σχόλια

  • Το ρεβιου βιντεαρα!! Και Βαθυστόχαστο! Αναφέρεται στα πατροπαραδοτα ηθη της ισιας οθονης με παραβολες στο βαθύ ΠΑΣΟΚ 😂
    Μακάρι να ηταν και μεγαλύτερο να παίρναν πόνο οσες κλαίνε για τα μεγάλα hands on!
    Τωρα ομως πηραμε εμείς πόνο που μας αρέσουν...

    Δεν το συζητάμε το κινητό αυτό το προσπερνάς για το πολυ καλύτερο pro! Με 200 που θα εξοικονομηθουν € δε σωθηκε κανεις!...

    Βλέποντας το emui που ολοι το κράζουν να πω και μένα δε μαρεσε καθολου μα καθόλου ... Βγαζει μια βλαχια τυπου lg... Δεν ειναι όμορφο και polished η κλασσατο ui

    Στη huawei Αντιγραφουν που αντιγράφουν day one τα πάντα απο apple και samsung,αυτό βρήκαν να μην αντιγράψουν και να χουν κανα ui της προκοπής!??

  • Μια χαρά είναι το EMUI ειδικά το 9 , μάλιστα επειδή είχα πολλά χρόνια Samsung είναι γρηγορότερο και με πολύ λιγότερο bloatware από το skin των Κορεατων.

  • Κωστή νομίζω ότι το P30 δεν έχει OIS στην κύρια κάμερα και αυτό θα έπρεπε να είχε σχολιαστεί. Εκτός κι αν κάνω λάθος.

  • Κώστα καλυτερη κάμερα έχει το p30 ή το s10e??και αν μπορείς να μου πεις σαν overall performance εσύ πιο θα προτιμούσες απο τα 2??το ρωτάω επειδή εχεις κάνει review καί για τα 2!!εκτιμώ αν απαντούσες θα με βοηθούσες πολύ.

  • εχω μεινει αφωνος , δεν ξερω τι να πω .χρωμα , δυνατότητες, ολα αψογα να το αγοράσοπυμε και αυτό .

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.