iPad 2, Δοκιμή κάτω από τον ήλιο

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το iPad 2. Μάλλον, προσπαθώ να σας παρουσιάσω το iPad 2. Από το πρωί που σηκώθηκα και ήξερα ότι αργότερα θα πάω να συναντήσω για πρώτη φορά από κοντά το iPad 2 δεν ήμουν ενθουσιασμένος όπως συμβαίνει συνήθως με άλλες συσκευές. Αρκέστηκα σε μια γρήγορη περιγραφή των βασικών χαρακτηριστικών κάτω από τον ήλιο. Weird!

Το iPad 2 είναι μια καταπληκτική συσκευή, μάλλον όμως επειδή είχα ζήσει με το iPad 1 δεν βρήκα κάτι να με ενθουσιάσει στο 2. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι εσωτερική, στον Dual Core επεξεργαστή.

Τιμές iPad 2 στην Ελλάδα
iPad 2 16GB Wi-Fi 509 ευρώ
iPad 2 32GB Wi-Fi 619 ευρώ
iPad 2 64GB Wi-Fi 719 ευρώ
Οι τιμες του Wi-Fi μοντέλου είναι 20 ευρώ κάτω από του iPad 1.

iPad 2 16GB 3G 639 ευρώ
iPad 2 32GB 3G 739 ευρώ
iPad 2 64GB 3G 839 ευρώ
Οι τιμες του 3G μοντέλου είναι ίδιες με αυτές του iPad 1.

Οι θήκες θα κοστίζουν: 45 ευρώ με πολυουρεθάνη και 75 ευρώ με δέρμα.

, iPad 2, Δοκιμή κάτω από τον ήλιο
, iPad 2, Δοκιμή κάτω από τον ήλιο
, iPad 2, Δοκιμή κάτω από τον ήλιο
, iPad 2, Δοκιμή κάτω από τον ήλιο
, iPad 2, Δοκιμή κάτω από τον ήλιο
, iPad 2, Δοκιμή κάτω από τον ήλιο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Petros Xalkida

Super!!!!!!

Giannis

Το αγαπώ το iPad 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marios

αυτη την αισθηση αφης δεν την εχει κανενα αλλο ….. !!!!!!!!

Costas Blioumis

Κωστα, εσυ το προτεινεις σε αυτους που εχουνε το 1;

michalis_Mclaren

προτιμώ το galaxy tab 10.1 που είναι πιο λεπτό και έχει και άλλα καλά αλλα αυτό που γουστάρω στα apple είναι οτι δεν συναντάς συχνά κολλήματα! Σαν να είναι μαμά που λένε και όχι φτιαγμένο και δουλεύουν όλα σωστά! Στους υπόλοιπους τομείς σε σχέση με galaxy κλπ προσωπικά θεωρώ οτι υστερεί αλλα και πάλι οχι για πολύ!

panos

ο αλλος με τη μηχανη του δινει και καταλαβαινει χαχαχαχ στο θεμα μας τωρα η θηκουλα ομορφη ωραια αλλα 45 ευρω?? μπορουσαν ωραιωτατα να την δινουν στο ”πακετο”

xristos

ειναι πολυ superrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!! ειναι το καλυτερο που εχουν δει τα ματάκια μου

ΔΙΟΝΥΣΗΣ

Ποτε θα κανεις μια κανονική παρουσίαση του ipad2? NA το δουμε ΚΑΛΥΤΕΡΑ να το τεσταρεις λιγο.
Κανε ΕΝΑ μεγάλο βιντεο να το δουμε-ταχύτητα-χάρτες-ήχος αν μπορεις να δουμε ΛΙΓΟ την καμερα μπρος και πισω και FaceTime

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Reviews Android Smartphones Smartphones TechblogTV

Vodafone Smart 4G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Vodafone Smart 4G με οθόνη αφής 4.5 ίντσες LCD IPS ανάλυσης qHD 960×540 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel, Android 4.2 Jelly Bean και φυσικά 4G! Το Smart 4G κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στην αγορά από τη Vodafone με τιμή […]

Reviews Android Android Tablets featuredtv

LG G Pad 8.3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το tablet LG G Pad 8.3 με οθόνη αφής 8.3 ιντσών LCD IPS ανάλυσης Full HD+ 1920×1200 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 χρονισμένο στο 1.7GHz και μνήμη RAM 2GB. Το G Pad 8.3 τρέχει Android 4.2.2 Jelly Bean, έχει κάμερα 5 Megapixel και δεύτερη μπροστινή 1.3 Megapixel, […]

Games games PlayStation 4 PS4

PlayStation 4 ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το PlayStation 4 (PS4). 7 χρόνια μετά το πρώτο PS3 η νέα next-gen κονσόλα έρχεται 10 φορές πιο ισχυρή από τον προκάτοχό της με οκταπύρηνο επεξεργαστή AMD και custom GPU, μνήμη RAM GDDR5 8GB και πλήρως ανανεωμένο χειριστήριο DualShock 4 με touchpad. Με Blu-ray drive και 500GB σκληρό, […]