iPhone 12 ελληνικό unboxing video

, iPhone 12 ελληνικό unboxing video

Κρατάμε στα χέρια μας και ξεπακετάρουμε το iPhone 12 64GB σε χρώμα μπλε. Μόλις έφτασε Ελλάδα απευθείας από Βερολίνο και ένα τοπικό εκεί Apple Store. Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο “Μανώλη” που μπήκε στην διαδικασία να το παραλάβει για εμάς και να μας το στείλει την ημέρα την παγκόσμιας κυκλοφορίας του.

iPhone 12

Το iPhone 12 είναι το βασικό μοντέλο της σειράς και έρχεται με αναβαθμισμένη OLED οθόνη, αλλά και με το ανανεωμένο διπλό σύστημα κάμερας. Διαθέτει έναν νέο βιομηχανικό σχεδιασμό με επίπεδες γωνίες και λεπτότερα πλαίσια. Έχει Super Retina XDR οθόνη υψηλής ανάλυσης με ειδικά σχεδιασμένη επίστρωση, που ονομάζεται Ceramic Shield και παρέχει τη μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στη φθορά.

Παράλληλα, είναι 5G, ενσωματώνει τον ταχύτατο, νέο επεξεργαστή A14 Bionic, σύστημα διπλής κάμερας με ευρύτερο διάφραγμα, video ασυναγώνιστα υψηλής ποιότητας και την προσθήκη της λειτουργίας Night mode Time-Lapse. Το iPhone 12 θα διατεθεί σε πέντε φινιρίσματα αλουμινίου: Blue, Green, Black, White, και (PRODUCT)RED.

, iPhone 12 ελληνικό unboxing video

Τιμή στην Ελλάδα

iPhone 12 64GB, τιμή 969 ευρώ
iPhone 12 128GB, τιμή 1029 ευρώ
iPhone 12 256GB, τιμή 1159 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2020

ΜΕΓΕΙΕΣ Κώστα !!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ !!!!!

Νίκος

64gb το 2020 και 1000€, κάπου πάλι το χάνει το μηλαρακι

Γιάννης

Α ρε Κωστή, να ‘ξερες πόσο χαίρομαι για το Techblog. Ακόμη μία πρωτιά για την σελίδα. Συνεχίζουμε δυναμικά, όλοι μαζί. Η τεχνολογία μας ενώνει.

Mike2019

Κώστα ποτέ θα έρθει Ελλάδα ξέρεις ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.