iPhone 4 unboxing

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας το νέο iPhone 4 και ξεκινάμε τα βίντεο με το καθιερωμένο unbox. Το iPhone 4 εντυπωσιάζει με την ποιότητα κατασκευής και τον στιβαρό σχεδιασμό του. Διαθέτει οθόνη αφής 3,5 ιντσών, τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS 4 και θα το βρείτε αποκλειστικά σε Vodafone και Cosmote. Δείτε το βίντεο.

Σκέτη συσκευή:
iPhone 4 16GB: 659 ευρώ
iPhone 4 32GB: 779 ευρώ

Προγράμματα συμβολαίου:
Προγράμματα Vodafone iPhone 4
Προγράμματα Cosmote iPhone 4

, iPhone 4 unboxing

Δηλώσεις Γενικού Εμπορικού Διευθυντή της COSMOTE, κ. Ζαχαρία Πιπερίδη
“Το iPhone 4 διατίθεται από την COSMOTE με οικονομικά προγράμματα συμβολαίου που συνδυάζουν δωρεάν χρόνο ομιλίας για κλήσεις και video κλήσεις, δωρεάν μηνύματα SMS/MMS, καθώς και δωρεάν Mbytes για πρόσβαση στο Internet.
Το προσωπικό μας με την εξειδίκευσή του, αλλά και το ευρύ εμπορικό μας δίκτυο με τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και τα ΟΤΕ Shops σε κάθε γειτονιά, επιτρέπουν στο κοινό να ενημερωθεί για το iPhone 4 και να γνωρίσει από κοντά τις δυνατότητές του. Με το μεγαλύτερο ευρυζωνικό δίκτυο στην Ελλάδα, η COSMOTE δίνει την ευκαιρία στους συνδρομητές της όπου κι αν βρίσκονται να γνωρίσουν την εμπειρία που μπορεί να προσφέρει το iphone στην καθημερινή τους επικοινωνία.
Η εμπορική διάθεση του iPhone 4 στην Ελλάδα από την COSMOTE εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεργιών εντός ομίλου Deutsche Telekom που συνεχίζονται με θετικά αποτελέσματα”.

Δηλώσεις Chief Operating Officer της Vodafone Ελλάδας, κ. Δαμιανού Χαραλαμπίδη
“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας το νέο iPhone 4. Η ποιότητα του δικτύου της Vodafone αποτελεί έναν σαφή διαφοροποιητικό παράγοντα για τους συνδρομητές. Η Vodafone Ελλάδας προσφέρει στους χρήστες iPhone το δίκτυο με τις μεγαλύτερες ταχύτητες, δίνοντας τους έτσι τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτό το εξαιρετικό προϊόν”.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

117 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

τελειο οπως παντα!!! Μπραβο!!

stratos

Νομίζω πως έχεις κάνει λάθος στην τιμή. 659 έχει το 16άρι.

Dimitr10s

Κώστα, νομίζω οτι έχεις κάνει ένα λαθάκι!659 κοστίζει το 16gb!!
Μακάρι να έκανε 559!!!!!!!

Frank16

και χαρηκα πως ειχε 560 🙁

chris

Κώστα εσύ ακούγεσαι στο βίντεο ? 😛

Stefos

και εγω το ιδιο…αμα ειχε 560 δεν θα εβγαζαν το 3GS 8GB με 540 ευρω

REDODIN7

Αν δεν έχεις μακ η δεν έχεις λογαριασμό στο αι τιουνς τι γίνεται πρέπει να κάνεις για αν ενεργοποιηθεί το κινητό , αν ναι το θεωρό απαράδεκτο !!!!!!!!

DoukiMan

κωστα ποιο smartphone μου προτεινεις? samsung galaxy s – iphone 4 η κατι αλλο?

alex

οχι μπορεις και μαι γουιντος απλα πρεπει να κατευασεις αι τιουνς απο https://www.apple.com/itunes/ οσο για λογαργιζμο
αι τιουνς πμορεις να φτιξης η να πατισεις σκιπ εκει που
στο βγαζει

guest

Me to provlima me to sima,kitriniles stin othoni kai ta ypoloipa gnwsta provlimata ti ginete?
Vevaia apo oti exw katalavei,pleon to provlima me to sima den tha fenete stis mpares,alla tespa…

Sorry gia ta greeklish,alla exw provlima kai to keyboard layout!

Giorgos

Βρε παιδιά σκέφτομαι να το αγοράσω αλλα στην Ελλάδα είναι πολύ ακριβό … Ξέρετε αν το αγοράσω από αμερική ή ιρλανδία αν θα έχω κάποιο πρόβλημα για παράδειγμα αν έχω κάποιο πρόβλημα με τις μπάντες και τέτοια ? Από την αμερική θα το αγοράσω με 580 και από την ιρλαδνία με 700. Plz , πείτε μου γιατί έχω μπερδευτεί :/

Αριστείδης

Giorgos αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα ΜΗΜ το πάρεις από Ελλάδα. Εδώ την έχουν καταβρεί…. Εγώ το αγόρασα (16GB) από Σκωτια (περίμενα όμως 3 βδομάδες) μέσω γνωστού μου. Επίσης πήρα και την υπηρεσία me.com και όλο το πακέτο βγήκε 650€.
Μόνο το τηλέφωνο θα μου στοίχιζε 600€.
Απλά micro sim έφτιαξαν μόνος μου. Κατα τ´ αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις συχνότητες.

Giorgos

Θενκς αλλά εγώ έλεγα από αμερική , γιατί τα 32 που θέλω εγώ κάνουν εκεί 580 δλδ 200 ευρώ λιγότερα ! Κι εγώ πιστεύω πως αν το αγοράσω από ευρώπη δε θα έχω κάποιο πρόβλημα … Κανείς που να το έχει αγοράσει από αμερική να μου πει εκείνος ? 😀

Dimitris

Καλα όλα αυτα. Aλλά, ποτε το κληρωνεις Κωστα? 😀

Νικος

εχουν περασει τα καλυτερα κινητα απο τα χερια μου αλλα το iphone 4 ειναι απλα απιστευτο.

Ερωτοκριτος

sorry κιολας, αλλα τι να το κανεις το “Το iPhone 4 διατίθεται από την COSMOTE με οικονομικά προγράμματα συμβολαίου που συνδυάζουν δωρεάν χρόνο ομιλίας για κλήσεις και video κλήσεις”

αφου δεν εχει βιντεοκληση μεσω δικτυου κιν. τηλεφωνιας? 😛

anyway, συγχαριτηρια γι’ακομη μια φορα Κωστα.

και οντως, ποτε το κληρωνεις? ^_^

alex

και αλλα video from iphone 4

Panos

Εγώ πάντως διαπιστώνω ότι το πρόβλημα τελικά με την κεραία υπάρχει. Μόνο όταν το έχω σε θήκη λύνεται το πρόβλημα. Δεν πιστεύω ότι θα μου δημιουργήσει ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά νομίζω ότι είναι απαράδεκτο για τόσο ακριβή συσκευή και απαράδεκτο από μια τόσο μεγάλη εταιρία να μην το παραδέχεται.

Επίσης κάτι άκουσα από έναν γνωστό μου (μπορεί να είναι ραδιο-αρβύλα) ότι θα κυκλοφορήσει καινούρια παρτίδα μέσα στον Οκτώβριο με λυμένο το πρόβλημα. Και επειδή είδα ότι free θήκη δικαιούται όποιος το πάρει μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου πήγε ο νους μου στο πονηρό.

Υπάρχει τέτοια περίπτωση Κώστα???

Αν είναι έτσι να το γυρίσω πίσω μέσα στον μήνα (όπως δικαιούμαι) για να προμηθευτώ κάποιο από τα καινούρια.

Paulinho

Ισχύει όντως αυτό που είπε ο φίλος ότι δεν έχει βιντεο-κλήσεις μέσω δικτύου;;; Αν ναι τότε είναι άλλος ένας (από τους πολλούς) λόγος για να μην το πάρω…

gerasimos

κυριε vlachaki,στο video καποια στιγμη κανει την εμφανιση ενα laptop της apple:)ποιο μοντελο ειναι αυτο?δειχνει ωραιο κ σκεφτομαι να παρω καποιο τελευταια αν βρω το καταλληλο!

antonio

telika to iphone egw to agorasa apo dw ellada kai einai ena apo ta kalutera kinita pou exei vgalei h apple

akis

Κώστα , μεθαύριο πετάω για Αμερική και λέω να το πάρω απο εκεί…μόνο 235€ τα 32gb…υπάρχει καμία περίπτωση όταν το φέρω Ελλάδα να μήν πιάνει στο δίκτυο της cosmote ή να μην έχει ελληνικό μενού ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ερωτοκριτος

Φιλε Άκη δεν παίρνεις και σε μένα ένα και να μου το στείλεις αντικαταβολη;

(erotokritos.90@gmail.com αν ενδιαφέρεται και αν δεν θα έχει πρόβλημα όπως λες)

Spiros

Ας απαντήσω σε μερικές ερωτήσεις σας:
Μπορείτε να κάνετε FaceTime χρησιμοποιόντας το δίκτυο σας αλλά χρειάζεστε να κάνετε το κινητό σας Jailbreaking. Και φυσικά θα σας καταναλώνει το data σας. 5 λεπτά FaceTime είναι περίπου 15MB μείον από το data σας. Επίσης λένε πως στην 4.1 που βγαίνει σε λίγο θα μπορείς να κάνεις και επίσημα κλήσεις FaceTime από το δίκτυο σου αλλά δεν παίρνω και όρκο για αυτό.

@gerasimos το MacBook Pro είναι. Μου φαίνεται για το 13᾽᾽ 🙂

@akis 235 ευρώ κάνει με 2 χρόνια συμβόλαιο στην AT&T και φυσικά πληρώνοντας μηνιαίο συμβόλαιο στην εταιρία. Σκέτο στην Αμερική δεν πουλιέται τουλάχιστον επίσημα…

Ερωτοκριτος

καλα μεταξυ μας, ποιος παιρνει iphone και δεν το κανει jailbreak?

και αυτο που λες για το συμβολαιο, μαλλον δικιο εχεις, να δουμε τι εχει να πει και ο φιλος Ακης.

Themis Germania !

Na sou po ! Ida sto videaki sou oti to ekanes restore.PROSEKSE !!! Egw to ekana restore dld apo to 3gs —–> Iphone 4 kai me kolouse !! Kanto mia Delet olo k kanto kanonika syncronize me to mac book dld na to balis san NEO Iphone oxi RESTORE !! Tha dis meta poso smooth pai !! xere THEMIS apo HOCKENHEIM

Petr@n

εμένα πειράζει που δεν με εντυπωσιάζει καθόλου το iphone4? καμία καινοτομία στο design του, ίδιο λειτουργικό με το 3GS-πλέον- και καμία τεχνολογία/καινοτομία που να το διαφοροποιεί από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό (βλ. samsung galaxy s, htc desire). το 3GS ήταν αναμφίβολα πολύ μπροστά από την εποχή του όταν βγήκε, αλλά αυτό δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από τα άλλα smartphones

chris

Tα 235 ευρώ λογικά αφορούν συμβόλαιο για 2 έτη.
Θέλει κι ένας φίλος μου να το φέρει απο Αμερική, μου είπε ότι κοστίζει κάτω από 200 ευρώ το 16αρι.

Spiros

Επίσης κίτρινη οθόνη δεν υπάρχει στην νέα Retina στο iPhone 4.

Fadasma

Τη micro-sim που δέχεται την έδωσε δωρεάν η cosmote;

Panos

όχι. Την πληρώνεις περίπου 14 ευρώ

Fadasma

Οπότε το κινητό κοστίζει 659 ευρώ + 28 ευρώ = 687€
Έβαλα 28 ευρώ επειδή κάποια στιγμή θα αλλάξουμε κινητό και θα πρέπει να ξαναγοράσουμε την κανονική sim.

Panos

Εμένα πάντως η καρτούλα κάνει και στο παλιό το κινητό ευτυχώς. (Το χρησιμοποιώ όταν πάω για μπάνιο και για ειδικές καταστάσεις.)

Αλλά όπως μου είπαν στο κατάστημα σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει ειδικός αντάπτορας για να μπαίνει και στα άλλα κινητά. Οπότε δεν θα χρειαστεί να ξανά αλλάξεις κάρτα

manolis

Παιδια οι τιμες που λετε για αμερικη ειναι ΜΕ συμβολαιο.. Επισης δεν το δινουν οι εταιρειες ξεκλειδωτο. Ψαξτε στο google και θα βρειτε χωρες που διανεμεται ξεκλειδωτο αλλα οχι προς US

Aris

εγω την καρτα microsim την παρασκευη απο
vodafone την ειχε 5Ε.
και 2Ε τον ανταπτορα…απλα ελεος.

kostas

Ποτε θα μπει σε διαγωνισμο….?? 😛

chris

Flash έχει?Για να βλέπω τα site μου.

Άκης

Τελικά δυστυχώς απο Αμερική είναι με δύο χρόνια συμβόλαιο οπότε αναγκαστηκά θα το πάρω από Ελλάδα (πήρα τηλ. στο apple store Αμερικής).

Ερωτοκριτος

flash? φυσικα και οχι. και ουτε προκειται να αποκτησει.

Panos

Δεν χρειάζεται flash. Όποιος χρειάζεται flash ας πάρει κάποιο άλλο κινητό. Απλά είναι τα πράγματα

Ερωτοκριτος

μ’αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι παντως. τωρα που στηριζεις οτι δεν το χρειαζεται δεν ξερω, αλλα θα εχεις τους λογους σου 🙂

chris

το flash μια χαρά χρειάζεται κατά γνώμη μου, το καλύτερο θα ήταν να μπορούσες να επιλέξεις αν ο browser θα κατεβάζει με flash ή χωρίς τις σελίδες.

κάτι άλλο: αναφορά στα μηνύματα έβαλε η Apple? με τα email αντίστοιχα τί γίνεται ?

Fadasma

@chris αναφορά παράδοσης δεν ξέρω αν υπάρχει πάντως υποστήριξη για 160 χαρακτήρες στα ελληνικά sms σίγουρα δεν υπάρχει, το κάθε sms δέχεται μέχρι 70 χαρακτήρες.
τα android κινητά στέλνουν 160 ελληνικούς χαρακτήρες με αναφορά παράδοσης.

chris

με jailbreak φαντάζομαι θα γίνεται

Ερωτοκριτος

παιδια, ναι μεν ειπα πιο πανω, οτι “ποιος παιρνει iphone και δεν το κανει jailbreak” αλλα μηπως θα πρεπει να σταματησουμε να θεωρουμε οτι jailbreak=out of the box?

και το android στελνει απεριοριστο μηνυμα, με αναφορα 😉

basilhs

me olla auta pou diavasa tha parw to nokia n8 kai timi 500 eurw pisteyw se polla pragmata kalhtero oti einai to n8 exei kai 12mega bixels

Themis Germania !

Ο/Η basilhs λέει:
Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010 στις 2:11

me olla auta pou diavasa tha parw to nokia n8 kai timi 500 eurw pisteyw se polla pragmata kalhtero oti einai to n8 exei kai 12mega bixels

E kala fenete oti exis idea ti na sou po !

basilhs

eironika to les?

basilhs

akou ligo prwton h timh tou einai megalh 660 eyrw kai prepei na agoraseis micro sim pou exei 14 eurw exei provlima me to shma vasiko auto etsi?
den mporeis na kaneis video klhseis kapio provlima me thn othonh kai gia na leitoyrgisei arxika xreiaazetai na exeis pc internet kai alla polla den ta lew egw alloi ta lene!

Alex

Όποιος δώσει τόσα λεφτά για ένα τηλέφωνο που κάνει ένας υπολογιστής και υπάρχουν άλλα που κάνουν τα ίδια με λιγότερα λεφτα ε sorry κιόλας αλλά θα είναι μεεεεεγγγγγάαααααλλλλοοοοο κορόιδο.

Και μετά μιλάμε για κρίση και μ@λακίες.

basilhs

wntos re file

pakitgr

Κώστα καλημέρα,τόσο μικρό φορτιστή έχει και το δικό μου 3GS,που το έχω 6 μήνες.

Kapoios

Καλό είναι να λείπουν οι χαρακτηρισμοί και οι αντιπαλότητες. Ένα κινητό είναι, όποιος έχει λεφτά το παίρνει όποιος θέλει κάτι άλλο τα σκάει αλλού.

Πάντως και αντίστοιχα κινητά με android δεν τα δίνουν και τσάμπα. Το γκαλαξυ 600 ευρώ κάνει το desire 500 και το xperia 500 κάτι. Δεν ήταν δυνατόν το iphone να είναι και πολύ φθηνότερο. Αν και το περίμενα γύρω στα 600

Alex

Μόνο που οι τιμές των παραπάνω πέφτουν κατά τη διάρκεια του χρόνου!

Δεν ξέρω αλλά νομίζω οτι δεν υπάρχει λογική πλέον.

Εαν είστε ικανοί να δώσετε ο,τι ποσό ζητάει η apple για να το αγοράσετε και μάλιστα μόλις βγαίνει, ε τότε τι να λέμε;;

Όσοι σκέφτονται με την παραπάνω λογική τότε τους εκμεταλλεύεται η apple.Αυτή είναι η αλήθεια. Ψάξτε λίγο να δείτε στο internet πόσο κοστίζει αληθινά αυτό το κινητό.

Kapoios

Δεν πέφτουν οι τιμές φίλε μου σε κανένα. Τον Οκτώβριο βγαίνει το desire hd. Μετά θα βγάλουν το Galaxy S2 και πάει λέγοντας. Θα αποσύρουν τα άλλα και οι τιμές θα μείνουν οι ίδιες.

Εσύ τι κινητό έχεις αν επιτρέπετε?

Alex

Έχω ένα e72 που το πήρα ακριβώς 440 σκέτη συσκευή.

Δεν παίρνω από τα παραπάνω γιατί τα θεωρώ λίγο παντόφλες λόγω της μεγάλης οθόνης…

basilhs

κωστα εσυ τι προτινεις το iphone 4 η το νοκια ν8?
απαντα σε παρακαλω

Petros

einai omorfo to atimo…..
esy ti proteineis?iphone 4 i HTC desire?

konstantinos

IPhone 4 Κωστα το κληρωνεις ?

Marios Basileiou

Ωραιος Κωστα,τα ακουστικα νομιζω ειναι τα ιδια με το καινουργιο ipod shuffle!!Εγω παντως που το επιασα στα χερια μου δεν μου φανηκε τοσο στιβαρο οπως τα προηγουμενα οπως καθως και το “σιδερο” γυρω γυρω ειναι λιγο φτηνιαρικο νομιζω.Μπορω να πω οτι ειναι αρκετα γρηγορο και σε συκριση με τα προηγουμενα και η καμερα ειναι η πιο γρηγορη που εχω δοκιμασει σε κινητο μπορω να πω!!!Αλλα τοσα λεφτα δεν θα τα εδινα 😛

sofia

αχ και νάχα τα λεφτά να το αγόραζα και ας λένε η ali ότι είναι μ@λ@κι@!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(

xristos

parte 1 kalo pc kai afiste ta iphone to pc krata kero k meta to anava8mizis me ligo kostos sketika. eno 1 iphone an pesi 5-6 fores ta ide ola k meta apo 3 xronia 8a paliosi (sorry gia ti grafi )

kapoios

Εκουμε πισι φίλος . Παρε εσυ ένα που να γράφει ελληνικα

basilhs

χαχα

Ερωτοκριτος

και συ ενα που να εχει αυτοματη διορθωση. ε μα δεν μπορω με κατι τετοιες εξυπναδες.

kapoios

Σωστά το έγραψα. Δεν ήθελε διόρθωση.

Ερωτοκριτος

εκουμε? στο α’ προσωπο ειναι εκω? εκω? οπως το πρατηριο ας πουμε? :Ρ

(φιλικα παντα 😉 )

MalFUNct10N

χαχα ερωτόκριτε δεν υπάρχεις απλα! 😀

Ερωτοκριτος

XD

giwrgos

αυτο παλι να παιρνετε ενα κινητο και να το θαβετε τι μ@@@ ειναι?εγω με το 4 δεν εχω κανενα προβλημα ουτε προβλημα σηματος ουτε κιτρινισματος οθονης.το τηλ ειναι καταπληκτικο και περιμενω να παρω και το ν 8 και ειμαι πληρεις για αρκετα χρονια μαζι με το galaxy s που εχω¨)

basilhs

πλουσιος εισαι ρε φιλε με τρια τοσο ακριβα κινητα που θα εχεις μαζι με το ν8 που ερχεται τελος σεπτεβρη

kostas

to macbook pro poy fenete sto video to 13,3einai? kane ena Review

Panos

ginete na kaneis dwrean video call ,, me alo iphone ,, me alo kinito ginete ?? isxiei kai gia kanonikh klish ??

Σπυρος

Είμαι σε τεραστιο διλημμα…….ποιο κινητο να αγορασω samsung galaxy s or iphone 4…???

Panos

Πηγαινε σε ενα καταστημα να τα δεις απο κοντα σε ενα καταστημα. Να τα πιασεις στα χερια σου να τα δουλεψεις λιγο

Σπυρος

πες μου ομως τι γνωμη εχεις??

Panos

Εγώ το iphone4 έχω πάρει πάντως. Έχει πολύ καλύτερη μπαταρία, εντυπωσιακή οθόνη και περισσότερες εφαρμογές αυτή τη στιγμή. Το πρόβλημα με το σήμα υπάρχει αλλά δεν με έχει ενοχλήσει μέχρι στιγμής.

dennis

Σκεφτομαι να παρω το iphone 4 απο την Αγγλια και να το κανω να εχει ελληνικο μενου??Τη λετε δεν ειναι καλυτερα??Και ηθελα να ρωτισω κατι.Αμα χαλασει το κηνιτο πρεπει να το στηλω πισο στην Αγγλια για να μου το φτιαξουν??

Panos

Παιδιά να ρωτίσω κάτι ?? Εδω λέει https://reviews.cnet.com/iphone-4-review?tag=contentMain;contentBody iphone 4 32 GB 300 $ ,, αν το παρω απο το εξςτερικό ,, γήνετε να περάσω ελληνικό Keyboard και να το κανω να τα λέει στα ελληνικά ολα ?? Αν μπορεί καποιός να με βοιθίσει ??

pavlos

Kωστα αν γινεται κανε και κανα review-unboxing για macbook,please

traianos

παιδιά το iphone 4 έχει τη δυνατότητα μεταφοράς αρχειων μέσω bluetooth?? πχ να θέλω να στείλω έντα τραγόυδι σε ένα φίλο μ………. ευχαριστώ

konstantinos

@ traianos δεν μπορεις να στειλεις με bluetooth οπως και σε ολα τα iphone , αλλα μπορεις να συνδεθεις με ακουστικο bluetooth…
costa το 3gs γιατι το αποχωριστικες ?

konstantinos

Τωρα ομως κυκλοφορεις με το 4… 😛 Ποιο θα παρεις αν δωσεις πισω το 4 ?

stratos

pairnei diaforetiki sim?
an nai apo pou prepei na tin promi8euto

stelios7

Κωστα θελω να μου πεις αν μπορω να κρατησω την σιμ που εχω αν παρω το iphone4.

Frank Katsougkris

88 σχολια μετα το προηγουμενο μου, εχω να πω οτι επιτελους θα το παρω κι εγω σημερα – αυριο – μεθαυριο … πριν τα Χριστουγεννα παντως. Καθυστερω γιατι προσπαθω να καταληξω σε προγραμμα, τελικα λεω για το cosmote i-35. 100 λεπτα,150 sms, 500MB. συνολο 36 ευρω για 12 μηνες και την συσκευη 480 (το 16αρι αρκει, εδω στο ipad 32αρι μου περισσευουν 10gb)

Απο την μια χαιρομαι που θα το παρω απ την αλλη τελειωνει ο Δεκεμβρης οπου να ναι και σε 9-10 μηνες θα βγει το 5 … αρκετα το καθυστερησα :/

stelios7

ΚΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ το htc desire z ή το iphone4

nikos

κωστα οταν πας για να παρεις microsim γινετε να μεταφερεις τον αρι8μο σου σε αυτην???

giwrgos

παιδια νασ ρωτησω την αλλη βδομαδα θα πας ισπανια συγκεκριμενα μαδριτηκαι εμαθα οτι το iphone 4 κοστιζει λιγοτερο απο τι εδω!μηπως ξερεται λεπτομεριες γοα τιμη αν ειναι unlockk κτλ…!

kostas

ποσο εχει να αγορασεις ια μικρο σιμ?
και στην παραδιδουν εκει?(εννοω εκεινη τη στιγμη με το προηγουμενο νουμερο σου..)
–για να του κανεις σταρτ πρεπει να εχει καποιος οπως εσυ μακβοοκ???
ή γινεται και με κανονικό pc..?

kostas

πιστευεις οτι ειναι δυσκολο να το σεταρω?
και κατι πολυ σημαντικο:αμα το αγορασω μπορω να βαλω μουσικη απο τα υπαρχουσα κομματια που εχω κατεβασμενα στο pc μου ή πρεπει αναγκαστικα να τα πληρωνω απο το i-tunes?
εχουν 0,99 το κομματι ελεος..
για να εχεις μεσο ορο 100 κομματια που ειναι το ελαχιστο που εχει καποιος θελει 100ευρω μονο για να ακους την μουσικη σου..:p

kostas

και τοτε γιατι εχουν κανει το αππ στορε?
😛

Kostas

παιδια τελικα το αγορασα..ειναι πολυ καλοο…εχει τις επαφες του προηγουμενου και ειναι αρκετα πολλες..378…υπαρχει καπου επιλογη ολικης διαγραφης;ή αναγκαστηκα πρεπει να τις διαγραψω μια μια;;;;:@@

kostas

ειναι σπασμενο για να κατεβαζω εφαρμογες απο το instalous..
εχει jailbreak..
δεν γινεται να κανω restore γιατι θα διαγραφουν ολα..

kostas

παιδια δεν βρισκω το face time στο ιφονε μου τι να κανω>?
μαλλλον το εχασε κατα το σπασιμο..
μπορω να το κατεβασω απο καπου?
..

kostas

χαχαχαχα δεν μου επεσε κατω αγκραντζουνιστο ειναι το jailbreak εννοω σπασιμο..:P

kostas

αα,και το iphone 4 εχω ξεχασα να το γραψω..

kostas

καμια ιδεα πως μπορω να ξαναβρω το facetime?
εχει ξανατυχει σε κανεναν?..

Kostas

μπορουμε να βαλουμε στο iphone4 εναν ηχο κλησης εκτος απο τους προκαθορισμενουσ εναν που εχουμε εμεις αποθηκευμενο στο ipod ή αναγκαστικα μονο εκεινους που εχει;;πληροφορια εχει ios4,1

george

κωστα εσυ πιο θα μου προτεινες να παρω το zte blade ή το sony ericsson xperia x8;

Αθηνά

Ποιό κινητό να επιλέξω το iphone 4s ή το xperia neo V ποιό είναι καλύτερο;

Νινα

Εγω με την σειρα μου θελω να ρωτησω το εξης και θελω την καταλληλη συμβουλη..! ψαχνω κινητο, ειμαι αναμεσα σε i phone 4 και samsung galaxy s ii ποιο μου προτεινετε??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 4

Η στιγμή που iPhone πιάνει ξαφνικά φωτιά [βίντεο]

Ένα πρόσφατο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο καταγράφει τη στιγμή που ένα iPhone 4, που λειτουργούσε τέλεια, τυλίχτηκε ξαφνικά στις φλόγες.

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Smartphones Apple iPhone iPhone 4

Ο Κινέζος που πούλησε το νεφρό του για ένα iPhone 4 το 2011, θα υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση για το υπόλοιπο της ζωής του

Το 2011, ο Xiao Wang στην Κίνα ήθελε να αγοράσει τόσο πολύ το iPhone 4 που έκανε μια συμφωνία για να πουλήσει το νεφρό του και να αγοράσει τη συσκευή της Apple. Πλέον η ζωή του κινδυνεύει μιας και εξ αιτίας μόλυνσης θα πρέπει να υποβάλλεται πλέον σε αιμοκάθαρση για το υπόλοιπο της ζωής του.

Smartphones Apple iPhone iPhone 4

Πόσο εύκολα μπορούν όλοι να ξεχωρίσουν iPhone 4 από iPhone X;

Η Apple με το επετειακό iPhone X έχει κάνει τις μεγαλύτερες αλλαγές στο iPhone συγκριτικά με τα τελευταία χρόνια, για την ίδια είναι μια φουτουριστική συσκευή. Σε κάποιους αρέσει και σε άλλους όχι, αλλά σίγουρα έχει κεντρίσει την προσοχή.