iPhone X ελληνικό hands-on video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το iPhone X με οθόνη 5.8 ιντσών Super Retina OLED 1125×2436 pixels, εξαπύρηνο επεξεργαστή A11 Bionic, μνήμη RAM 3GB, dual κάμερα 12 Megapixel, selfie κάμερα 7 Megapixel, κάμερα True Depth με Face ID για να ξεκλιεδώνει με το πρόσωπό σας και μπαταρία 2716 mAh.

Το iPhone X διατίθεται με δυο εκδόσεις με ενσωματωμένη μνήμη 64GB και τιμή 1199 ευρώ και 256GB και τιμή 1399 ευρώ. Το iPhone X μας το παραχώρησε η COSMOTE και στο δίκτυό της μπορεί να αγγίξει ταχύτητες mobile internet έως και 500 Mbps.

iPhone X ελληνικό hands-on video, iPhone X ελληνικό hands-on video

iPhone X ελληνικό hands-on video, iPhone X ελληνικό hands-on video

iPhone X ελληνικό hands-on video, iPhone X ελληνικό hands-on video

iPhone X ελληνικό hands-on video, iPhone X ελληνικό hands-on video

iPhone X ελληνικό hands-on video, iPhone X ελληνικό hands-on video

iPhone X ελληνικό hands-on video, iPhone X ελληνικό hands-on video

iPhone X ελληνικό hands-on video, iPhone X ελληνικό hands-on video

iPhone X ελληνικό hands-on video, iPhone X ελληνικό hands-on video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Πολύ καλό το hands on. Τελικά δεν το επέστρεψες ακόμα.😂😂😂😂

Πάντως στο Αγρίνιο που μένω το συγκεκριμένο προϊόν δεν έχει ζήτηση. Έχω δύο φίλους που δουλεύουν ο καθένας σε ξεχωριστή μεγάλη εταιρία τεχνολογίας και μου είπαν χθες πως κανένας πελάτης δεν έχει κάνει παραγγελία για το Χ και πως πέρσι τέτοια εποχή γινόταν πανικός με τα 7/7plus σε σημείο που καθυστερούσαν τις παραγγελίες λόγω μεγάλης ζήτησης. Η φετινή εικόνα όμως δεν έχει καμία σχέση με την περσινή μου είπαν

James

Μου έδωσε την εντύπωση beta έκδοσης προϊόντος. Αν έπρεπε να δώσω έναν τίτλο στο βίντεο, θα έδινα τη φράση που συνεχώς επαναλάμβανε ο Κ. Βλαχάκης: “iPhone X: το συνηθίζεις”

wrangler10

“Δεν θα στείλει πολλούς ταμειο¨?Δεν είσαι ενημερωμένος Κώστα.8.000 προπαραγγελίες στην Ελλάδα και δεν υπάρχει πουθενά στην Αττική.

nikos2017

Ωραίο το βίντεο (όπως πάντα), ακόμη πιο ωραίο το σχόλιό σου Κώστα στο τέλος !!!

Δεν με κέρδισε αν και iphon-ας (εδώ και 4 χρόνια), η συσκευή θυμίζει περισσότερο prototype, παρά ολοκληρωμένο smartphone.

Το ότι υπερθερμαίνεται με απλό browsing είναι τουλάχιστον ανησυχητικό (πολλά έχουμε δει στο προσφατο παρελθόν… ακόμη κι από ναυαρχίδες), όταν με τον ίδιον ακριβώς επεξεργαστή το iphone 8 plus ΔΕΝ έχει τέτοιο πρόβλημα.

Το μαύρο “ταμπελάκι” της οθόνης θα μπορούσε να μην υπάρχει (ας ήταν από άκρη σ’ άκρη, η οθόνη και πάλι μεγάλη θα ήταν) ήδη η δυσλειτουργία με την απουσία ποσοστού της μπαταρίας ενοχλεί.

Η κάμερά του σπέρνει (το ίδιο εντυπωσιακή με αυτή του 8 plus), τα emoji πλάκα έχουν αλλά αφαιρούν από τη σοβαρότητα της συσκευής, ιδίως όταν για την αγοράσεις θέλεις περίπου 1.500 ευρώ !!!!!

Σε γενικές γραμμές, πέραν από τους προ-παραγγείλαντες, δεν νομίζω ότι θα κάνει πάταγο όπως αριστερά και δεξιά μοιράζει non-paper η apple.

Οι περισσότεροι ψαγμένοι περιμμένουν το ΧΙ.

NikosAr

@nikos2017 +
Με κάλυψες εντελώς

Wolf

Εγώ πάντως δεν βλέπω τίποτα το ιδιαίτερο… περισσότερο μια wanna be galaxy συσκευή…! Γυαλί πίσω, super amoled bezel less οθόνη της samsung μπροστά..! Εντάξει βγήκε λίγο αργότερα από το s8 οπότε λογικό να είναι ίσως(Ίσως και όχι) λίγο καλύτερο στα σημεία όπως κάμερα και bezel…! Έτσι είναι αυτά… Κάθε καινούρια συσκευή είναι λίγο πιο εντυπωσιακή και πάει λέγοντας…! Όσον αφορά τη τιμή.. καλά… Σας κοροϊδεύει κανονικά Apple…! Τόσο καιρό έβγαζε μπακατελες με τεράστια bezel και εκτός εποχής design που ντρεποσουν να τις βάλεις δίπλα δίπλα με τις περισσότερες Android ναυαρχιδες…! Και τώρα ξαφνικά τι…?! Ανακάλυψαν τον τροχό…? Δηλαδή σου λένε ότι αν γουστάρεις iOS και θέλεις συσκευή με σύγχρονο design θα πρέπει να τα σκάσεις χοντρά…!! Και το χειρότερο είναι ότι θα το κάνεις γιατί έχεις βαρεθεί να ζηλεύεις το design σε κάτι galaxy s κτλπ..κτλπ…! Τα κακα του μονοπωλίου..!! Γελάνε και οι πέτρες..!

JohnWave

Ευχαριστούμε Κώστα Βλαχάκη για το πολύ ωραίο hands on σου. Προσωπικά συμφωνώ με όλα όσα είπες στο video.

Petros

η fun Apple δεν ελεγαν οτι η amoled οθόνες ειναι με υπερκορεσμενα καρτουν χρώματα? το S8 plus νομίζω ειναι πιο όμορφο

Παπαροκας tiamat

κορυφαιο hands on. η apple ζητα 1200 δινει ομως τελοσπαντων ποιοτητα παντου στο κινητο… ,η google ζητα 1000 και σου δινει τα @@ της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i