iPhone X ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το νέο iPhone X το πρώτο μοντέλο της Apple με οθόνη τεχνολογίας Super Retina OLED και bezzel-less σχεδιασμό με 82.9% sceen-to-body αναλογία. Το iPhone X ενσωματώνει τον πανίσχυρο εξαπύρηνο επεξεργαστή A11 Bionic, μνήμη RAM 3GB και έρχεται με dual camera 12 MP και 4K video με 60fps.

Το iPhone X κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα εχθές Παρασκευή 3 Νοεμβρίου με τιμή 1200 ευρώ για την έκδοση με τα 64GB ενσωματωμένης μνήμης και 1400 ευρώ για την έκδοση με τα 256GB. Δείτε το βίντεο και κάντε υπομονή για το hands-on video με την εμπειρία μας…

Το iPhone X της δοκιμής μας το παραχώρησε η COSMOTE και στο δίκτυό της το iPhone X μπορεί να αγγίξει ταχύτητες mobile internet έως και 500 Mbps.

iPhone X ελληνικό unboxing video, iPhone X ελληνικό unboxing video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Melenegiorgo

Παρόλο που δεν είχα ποτέ iPhone και δεν πρόκειται να έχω μάλλον ποτέ (λόγο του Πολλά λεφτά γιατί? Ερωτηματος) δεν μπορώ να μην επισημάνω το γεγονός ότι δείχνει πολύ ωραίο, σχεδιαστικά τουλάχιστον.

Chris _BMW

Πολυ ωραίο τηλέφωνο .. Κώστα μια επισήμανση θα σου κάνω στο κατα τα αλλα κλασικό unboxing σου .. Γύρω γύρω έχει ατσάλι κ όχι αλουμίνιο κ μάλιστα εξαιρετικής αντοχής (ουτε σημάδι δεν γίνεται ύστερα απο πτώση )

Παπαροκας tiamat

ειναι το μοναδικο iphone που θα μπορουσα ανετα να το προτιμησω απο καθε αλλη ανδροιδ συσκευη. το θεωρω πολυ ανωτερο του s8 αλλα σιγουρα θα ναι κατωτερο απο το s9 που δεν αργει και πολυ και θα κανει πιο φτηνα. χτες πηρα ενα θεικο blackberry passport στα 210 . αξιζει γιατι εχει βγει και η blackberry 10.3.3 os εκδοση πια που το κανει ακομη πιο android friendly . λοιπον οσοι θελετε τηλεφωναρα που θα τριβετε τα ματια σας σαν ασυλληπτη κατασκευη υλικων ,ποιοτητα οθονης , λογισμικο και ηχεια ανωτερα και απο htc ….οχι apple σκατουλες για μπαρμπι και κουδουνιστρες δωστε στα χρηματα σας νοημα και καντε vfm αγορες που δειχνουν ψαξιμο ,μη πετατε τα λεφτα σας σαν τις τρυπιες . το συγκεκριμενο εδω iphone δεν αξιζει παραπανω απο 850 ευρω αρχικη τιμη και 600 σκρουτζ αρα απορριπτεται ! με ενδιαφερον θα παρακολουθησω 1) ποσο καλη καμερα θα εχει ,που θα ναι θεικη σιγουρα! 2)ποσο αψογη μπαταρια θα εχει αφου μιλαμε για χωρητικοτητα μεγαλυτερη και απο iphone 8plus εδω! 3)ποσο καλη oled θα εχει και αν μετα απο ενα δυο χρονια θα βγαλει και αυτη burn in οπως ολες οι oled. υποψην η εγγυηση θα εχει χαθει…..και ολοι θα κλαινε τα… Συνέχεια »

mech.al.

Αν και πανακριβω, ειναι πανεμορφο… Να το χαρουν οσοι θα το αγορασουν και παρουν παντα καλα νεα…

giannis

Πολύ όμορφο τηλέφωνο. Θα το ψάξω σήμερα σε κάποιο κατάστημα να το περιεργαστώ. Αν πετύχει και το στοίχημα του Face ID η συσκευή θα σαρώσει.

costas_bg

Διαβάζοντας αναλυτικά forums εξωτερικού Κωστα δες αν ισχύουν τα παρακάτω: >Ζεσταίνεται πολυ η συσκευή ακόμα και αν πλοηγηθείς για λίγο στις ρυθμίσεις >Ιριδίζει η οθόνη εμφανίζοντας “ζεστες” και “ψυχρές” περιοχές στα άκρα της >Καθυστερεί στο face unlocking όταν το κοιτάζεις υπό γωνία >Δεν μπορείς να προβάλεις το ποσοστό της μπαταρίας στην οθόνη όπως στα προηγούμενα μοντέλα. Προσωπικά ΔΕΝ θα το αγοράσω γιατί… >1200 ευρώ είναι ακριβά για κάτι “αναλώσιμο” αγγίζοντας τα όρια μιας σοβαρής επένδυσης και ΚΑΝΕΝΑ τεχνολογικό προϊόν δεν μπορεί ούτε κατά διάνοια να θεωρηθεί επένδυση όταν σε 4 χρόνια θα είναι για πέταμα . >Υπάρχουν πολύ πιο καινοτόμα και χρήσιμα πράγματα που μπορώ να πάρω πάντα μεμονωμένα ή συνδιαστικά με 1200 ευρώ. >Η οθόνη είναι βιαστική επιλογή της Apple για να καλύψει το τεχνολογικό χάσμα με τον ανταγωνισμό που η ίδια άφησε να μεγαλώσει (του χρόνου θα έχει έτοιμη την οθόνη που έπρεπε να έχει φέτος το Χ από την LG). >Αφαιρείς touch id επειδή δεν μπορείς να το ενσωματώσεις και την 3.5mm θυρα ακουστικών για να πουλήσεις ασύρματα σου γιατί δεν παίρνεις ποσοστά από αυτή (βλέπε lightening). >Μεγαλώνεις την οθόνη αλλά κρύβεις το ποσοστό της μπαταρία (ιδαίτερα χρήσιμο) επειδή δεν σου φτάνει η οθόνη για να το… Συνέχεια »

Μιχάλης

Παρα πολύ όμορφο. Οι έχοντες όμως iPhone plus θα απογοητευτούν απο το μέγεθος της οθόνης που ειναι αισθητά πιο μικρή. Ας περιμένουμε λοιπόν του χρόνου για κάποιο iPhone x plus θελω να πιστεύω.

NikosAr

Πολύ καλή παρουσίαση Κώστα … περιμένουμε παρατηρήσεις σε νέο βίντεο …προσωπικά έχω το 7 plus και δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου … σίγουρα δεν πρόκειται να προβώ σε αγορά του !
Κι επειδή βλέπω από τις απαντήσεις εδώ των επισκεπτών ότι αρέσει ..καταλαβαίνω ότι μπορεί να αρέσει σε αυτούς που δεν είχαν apple συσκευή ( όχι ότι δεν μου αρέσει το baseless σχέδιο, αλλά πέρα από αυτό … τι νέο έχει να μας παρουσιάσει για τόσα χρήματα ; )

Chris _BMW

@NikosA

Νίκο και προς εσένα κ προς τους υπόλοιπους .. Τι νέο θέλετε να σας παρουσιάσει δηλαδή για να εντυπωσιαστείτε ;; Δηλαδή ήμαρτον τηλέφωνο ειναι.. Εννοείτε οτι αυτός που έχει το αμέσως προηγούμενο δεν θα δει κάτι το τελείως διαφορετικό . Αν και αυτό λόγο της απουσίας του home bottom προσφέρει μια τελείως διαφορετική εμπειρία χρήσης ..

Έχει ίσως τις καλύτερες κάμερες εκει έξω
Στέρεο ηχεία (πολυ καλα κ δυνατά )
Αισθητήρες πίεσης στην οθόνη
True Tone display
OLED οθόνη απο άκρη σε άκρη
Νέο τροπο ξεκλειδωματος πολυ αποτελεσματικό κ σχεδόν άψογο (face ID)
Επαγωγική φόρτιση
Τον πιο γρήγορο επεξεργαστή εκει έξω
AR δυνατότητες
Άψογη συναρμολόγηση κ υλικά κατασκευής
Αναβαθμίσεις 5 ετιας τουλάχιστον

Δεν λέω οτι ολα τα προηγούμενα δικαιολογούν την τιμή των 1200€ πλην όμως τι άλλο θα ήθελες να έχει είμαι περίεργος να μάθω ..

vladimiros

Ρε τον παπαροκα μια ζωη κοροιδευει την Sony,και τωρα μας λεει πηρε το blackberry passport 200ευρω… πεταμενα λεφτα δηλαδη χαχαχα!! το προτεινει κιολας,ασε μας ρε αδερφε! ζηταω συγνωμη που βγηκα εκτος θεματος

Giannis

Δεν μπορώ να πω σαν τηλέφωνο είναι πολύ ωραίο αλλά για 1200€ είναι πάρα πολλά λεφτά αν δείτε σήμερα με την τεχνολογία που διαθέτουμε αυτές η τιμές είναι εξωφρενικές δεν ζούμε στο 1980 αλλά στο 2017 ο κόσμος φταίει που τα αγοράζει η βιομηχανίες μας περνάνε για χαζούς εγώ προσωπικά εργάζομαι στο εξωτερικό με πολύ υψηλό μισθό και πότε μου δεν δαπανησα πάνω από 200€ για τηλέφωνο ο λόγος απλός σήμερα 1200 αύριο 900 και μεθαύριο 400.

NikosAr

@Chris _BMW

Chris θα σου απαντήσω διαφορετικά …
Θα αγόραζες κάθε χρόνο iMac ή MacBook pro ?
Αν η τιμή πλέον καθορίζει και το προϊόν τότε ο λόγος που ερχόμαστε σε αντιπαράθεση με αυτούς που κατέχουν android είναι πολύ περισσότερο από ποτέ εμφανής.

Βασιλης

Πριν λίγο πήγα και το είδα.Το κινητό είναι πραγματικά μέτριο,θυμίζει Κύκλωπα μπροστά και πίσω η κάμερα πετάει σαν κουκούτσι ελιάς.Απορω πως αρέσει σε τόσους πολλούς αυτό το πράγμα.Ωραιο το IOS δεν λέω αλλά με τόσα πολλά λεφτά απαιτώ το κάτι παραπάνω και από εμφάνιση…Αν βέβαια είσαι συνειδητοποιείμενος καταναλωτής και όχι να αγοράζεις ότι σου πασάρουν.

Prideous

Συγγνώμη που το λέω αλλά είναι απαράδεκτο να ακούω να αποκαλείς το iPhone 10 iPhone X
Έχεις ένα site τεχνολογίας και καθημερινά ασχολείσαι με κινητά
Κάνε μια έρευνα πρώτα αν δεν γνωρίζεις πως διαβάζεται

makls

Chris _BMW Καλά εσύ δεν έλεγες ότι το S8 δεν προσφέρει τίποτα το καινούργιο και ότι δεν αξίζει να το αγοράσεις παρόλο που είχε αναβαθμιστεί σε αρκετά σημεία σε σχέση με το S7 συν ότι είχε “οθόνη απο άκρη σε άκρη” όπως λες?

Όσο για την επαγωγική φόρτιση θυμάμαι πολύ καλά να λες ότι είναι ανούσια και ότι δεν έχει λόγο ύπαρξης, τώρα απ’ότι βλέπω την βάζεις στα συν.

Τέλος πάντων, προτιμώ το S8 που αυτή τη στιγμή κοστίζει 699 στις μεγάλες αλυσίδες και αρκετά χαμηλότερα στο Skroutz.

nikos2017

Συμφωνώ με costas_bg.

Δεν υπάρχει “νέα καινοτόμος τεχνολογία” πίσω από το face-id, το μόνο που υπάρχει είναι κερδοσκοπική οικονομική πολιτική (as usual) και δραστική μείωση κόστους, έρευνας, δοκιμών και παραγωγής που πλασσάρονται στους queuers ως η ανακάλυψη της Αμερικής.

Να σημειώσω ότι σήμερα το έπιασα στα χέρια μου σε istorm δίπλα δίπλα με 8 plus και 8…. ήταν το μόνο απ τα τρία που είχε υπερβολικά ζεστή πλάτη (δεν υπερβάλλω) λες και έπαιζα κανα δίωρο real racing αν και φοράει τον ίδιο επεξεργαστή με το plus…..

bezilys

@Παπαροκας tiamat ακόμα και το z3 να το είχαν 200 ευρώ θα το σκεφτώμουν πολύ για να το πάρω!!!!

Chris _BMW

@NikosAr

Εννοείτε πως όχι ..
Οπως εννοείτε οτι δεν αγοράζω κάθε χρόνο I phone.. παλαιότερα το έκανα κάθε δυο χρονια.. φέτος μπορει να κλείσω για πρώτη φορά 3 ετια με το 6s..

@makis

Ναι καλα θυμάσαι ! Και συνεχίζω να το πιστεύω.. !! Εκτός κ αν έχεις να μου παραθέσεις τις οποίες διαφορες που εγώ προσωπικά δεν μπορω βα τις εντοπίσω ..
Επίσης αν διάβασες προσεκτικά το σχόλιο που έκανα στο Νίκο θα καταλάβαινες πως του λέω πως εφόσον έχει το 7 plus δεν έχει νόημα βα το αλλάξει γιατι δεν θα δει μεγάλες διαφορες πλην της ίσως κάπως διαφορετικής εμπειρίας που προσφέρει το 10 με βάση τον ιδιαίτερο χωρισμό του απουσίας home bottom..
Τέλος όσον αφορά την επαγωγική φόρτιση ΝΑΙ συνεχίζω να τη θεωρώ ανούσια κ δεν θα με πείραζε καθόλου αν δεν την είχε αλλα εφόσον την έχει (για κάποιον ειδικά που τη θεωρεί ουσιώδη ) να μην την αναφέρω ;;

Ειλικρινά δεν μπορω να σας καταλάβω μερικούς .. ψάχνεται τον αντίλογο ; Θέλετε βα την πείτε στον άλλο ;;
Α και που εισαι περιμένω τις διαφορες του s8 με το s7 ….

Chris _BMW

@nikos2017

Λογικό το βρίσκω ως ένα σημείο εφόσον όλοι αυτό επεξεργαζόταν στο κατάστημα .. Εγώ φαντάσου για να το επεξεργαστώ περίμενα κανα 10λεπτο κ αφού το έκανα με το που το άφησα το έπιασε άλλος …

nikos2017

@Chris _BMW

Πίστεψέ με, αρκετός κόσμος μέσα, όλοι επεξεργάζονταν και τραβούσαν φώτο κλπ. και τις 3 συσκευές, δοκιμάζοντας και συγκρίνοντας.

Πάντα την πρώτη βδομάδα επισκέπτομαι apple store σε νέες κυκλοφορίες και ομολογώ δεν είχα παρατηρήσει σε καμία από τις προηγούμενες τέτοια αυξημένη θερμότητα συσκευής, γι’ αυτό και το σχόλιό μου εδώ.

Πάντως από φωτό σκίζει (το ίδιο φυσικά και το 8 plus).

Παπαροκας tiamat

bezilys πριν κανα χρονο ηταν που το z3 ειχε 249 στα public μαυρο και νομιζω 267 χρυσο! το εκανα παραγγελια και επειδη το χρυσο το φερναν απο καταστημα που το χε νομιζω θεσσαλονικη βαρεθηκα να περιμενω και δε το παρελαβα!

γενικα οπου προσφορα ειμαι μεσα! δε κολλαω με εταιρειες και θελω να τα δοκιμαζω ολα!

καλα ο vladimiros κορυφαιος…. με κραζει που λεω παρτε τηλεφωναρα με 200 μην σας πιανουν μ@@κς και δε κραζει τα 1200 για το iphone.

bezilys

@Παπαροκας tiamat εγώ το είπα γτ και τα δύο αυτά κινητά είναι του 2014 και έχουν κλείσει τρία χρόνια και εμείς πάμε για 2018 όσο και καλά να ήταν έχουν παλιώσει…..

Παπαροκας tiamat

διαφωνω λιγο περιθωριε υπο την εννοια οτι πλεον φτασαμε σε ενα σημειο που μας υπέρκαλυπτουν κινητα με τον snapdragon801 και δεν υπαρχει καποια εφαρμογη που να μη την εξυπηρετει αυτος ο επεξεργαστης. οι καμερες επισης των galaxy s5, z3, passport ειναι παρα πολυ οκ….

οι εταιρειες το εχουν καταλαβει αυτο οτι πια εχουμε χασει το ενδιαφερον μας και η αγορα smartphones εχει πια γεμισει και βρωμισει με καθε καρυδιας καρυδι και αυτος ειναι ο λογος που ανεβασαν τις τιμες

σου λενε οσα χανω απο την επιβραδυνση ανανεωσης αγορας, θα τα κερδισω αυξανοντας τις τιμες στα κινητα!

JohnWave

Εξαιρετική συσκευή και είναι η 1η φορά όλα αυτά τα χρόνια που το λέω αυτό για ένα iphone. Έφυγαν τα παλαιολιθικά bezels, μπήκε amoled οθόνη, βελτιώθηκε αισθητά η κάμερα. Όλα μια χαρά. Παρεμπιπτόντως έγινε και το συγκριτικό των καμερών με το Note 8 : https://www.youtube.com/watch?v=FIt7SBOmpKs Από την άλλη value for money ή “έξυπνη” αγορά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί με τίποτα το iphone X ( ούτε το Note 8 αυτή την περίοδο αποτελεί “έξυπνη” αγορά). Όπως είχα γράψει σε ένα άλλο post για κάποιον που δεν θέλει αυστηρά iOS και δεν είναι gamer μπορεί να πάει στο S8 χωρίς να στερηθεί τίποτα σε design και οθόνη. Ως προς τη φωτογραφική θα χάσει το καλύτερο zoom και το bokeh effect αλλά θα κερδίσει σε θόρυβο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και σε selfies ( το iphone X συνεχίζει να έχει κακό dynamic range στη μπροστινή κάμερα). Επίσης ο ίδιος χρήστης που δεν θέλει αυστηρά iOS και δεν είναι gamer μπορεί να εξετάσει και τις περιπτώσεις του LG V30 και του Huawei Mate 10 Pro ( το Pixel 2 Pro δεν το αναφέρω γιατί έχει θεματάκια). Συμπέρασμα : Μπράβο στην Apple που επιτέλους κατάφερε να φτάσει τον ανταγωνισμό σε σχεδιασμό, οθόνη, κάμερα και fast… Συνέχεια »

bezilys

@Παπαροκας tiamat εντάξει αυτό είναι υποκειμενικό ανάλογα την χρήση που κάνει ο καθένας πάντως κάποιον απαιτείτικο χρήστη δεν το καλύπτει ο 801 λόγο και την κάρτα γραφικών που φοράει που είναι παλιά! Όσο για το τελευταίο που λες θα συμφωνήσω…

Παπαροκας tiamat

bezilys δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ παιχνιδι που ο 801 ενα να μη το παιζει. τον δουλευα με moto x 2nd gen! το χω ακομα το κινητο

πραγματικα ολο αυτο το σκηνικο που εχουν στησει τυπου ο 835 ειναι 30% καλυτερος κλπ κλπ ειναι απατη αφου οι developers δεν φτιαχνουν καμια απολυτως εφαρμογη για αυτους τους επεξεργαστες!

οι εφαρμογες φτιαχνονται για να παιζονται σε οσο το δυνατον μεγαλυτερη μαζα χρηστων για να φερνουν κερδη απο τις in app αγορες

αλλο ενα παιχνιδι να μπορει να το παιζει το 10% που χει snap 835 και αλλο να μπορουν ολοι με snap 800 και πανω

bezilys

@Παπαροκας tiamat εντάξει μην λέμε και ότι θέλουμε δεν μπορεί ο 801 να σηκώσει βαριά παιχνιδια στο max τα γραφικά, εδώ ο 600 κάτι που φοράει το x που έχω που είναι καλύτερο από τον 801 δεν μπορεί να σηκώσει βαριά παιχνιδια χωρίς να πέφτουν τα fps πόσο μάλλον το z3…. Άμα μπορούσε ο 801 να κάνει την δουλειά του 835 δεν θα αλλάζαμε κινητά!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.