Jabra Elite 85h: Ασύρματα ακουστικά noise calceling κλειστού τύπου και έξυπνες λειτουργίες

Jabra Elite 85h review, Jabra Elite 85h: Ασύρματα ακουστικά noise calceling κλειστού τύπου και έξυπνες λειτουργίες

Τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους επαγγελματίες που ταξιδεύουν συχνά, δουλεύουν σε ανοιχτούς χώρους ή σε μέρη με πολύ θόρυβο. Οι περισσότεροι όταν ακούνε για ακουστικά μείωσης θορύβου σκέφτονται τη Bose και τη Sony, οι οποίες διαθέτουν κάποια από τα καλύτερα μοντέλα της αγοράς. Τι κι αν σας λέγαμε ότι τα Jabra Elite 85h προσφέρουν ότι τα προϊόντα των παραπάνω εταιρειών, αλλά σε καλύτερη τιμή;

Τα Jabra Elite 85h χρησιμοποιούν ένα σύστημα χαμηλής τάσης για να παραμένουν σταθερά στο κεφάλι μας χωρίς όμως να ασκούν μεγάλη πίεση στα αυτιά μας. Σύμφωνα με τους μηχανικούς της εταιρείας, έχουν σχεδιαστεί ώστε να φοριούνται με άνεση ακόμη και από άτομα με σχετικά μεγάλη περιφέρεια κεφαλ ής. Μπορούμε να πούμε ότι όντως τα ακουστικά είναι αρκετά άνετα και τα μαξιλαράκια των αυτιών είναι ιδιαίτερα ευρύχωρα.

Jabra Elite 85h review, Jabra Elite 85h: Ασύρματα ακουστικά noise calceling κλειστού τύπου και έξυπνες λειτουργίες

Τα περισσότερα κουμπιά βρίσκονται στο αριστερό ακουστικό των Jabra Elite 85h. Συγκεκριμένα, στο εμπρός τμήμα βρίσκουμε τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης τους ήχου και το κουμπί παύσης/έναρξης. Στην περιφέρεια του ακουστικού υπάρχει το κουμπί του ψηφιακού βοηθού, η θύρα 3.5mm jack και η USB type-C.

Στο αριστερό ακουστικό υπάρχει μόνο ένα κουμπί, που ενεργοποιεί/απενεργοποιεί την ακύρωση θορύβου. Επίσης, υπάρχει μία μεσαία ρύθμιση η οποία ενεργοποιεί τη λειτουργία “hear through” που αναπαράγει ελαφρώς τον περιβάλλοντα θόρυβο. Η hear through λειτουργεί αρκετά καλά χάρη στη multi-microphone διάταξη της Jabra. Η απενεργοποίηση και ενεργοποίηση των Jabra Elite 85h πραγματοποιείται με την περιστροφή του δεξιού ακουστικού.

Jabra Elite 85h review, Jabra Elite 85h: Ασύρματα ακουστικά noise calceling κλειστού τύπου και έξυπνες λειτουργίες

Τα Jabra Elite 85h αντιλαμβάνονται το πότε τα τοποθετούμε στο κεφάλι μας και ενεργοποιούνται αυτόματα, ενώ καταλαβαίνουν και πότε τα αφαιρούμε από αυτό και απενεργοποιούνται. Ενδιαφέρον έχει ότι με το σύστημα SmartSound και τα ενσωματωμένα μικρόφωνα “ακούν” διαρκώς τον περιβάλλοντα ήχο και δημιουργούν ανάλλογα το απαιτούμενο noise canceling (η επιλογή SmartSound μπορεί να απενεργοποιηθεί).

Η ποιότητα του ήχου των Jabra Elite 85h ήταν καλύτερη από ότι περιμέναμε. Προσφέρουν ισορροπημένα μπάσα και σε λογικά επίπεδα ισχυρές μεσαίες συχνότητες, ενώ στις υψηλές ο ήχος είναι αρκετά καθαρός. Γενικότερα ο ήχος τους είναι αρκετά ισορροπημένος και ξεκούραστος, ειδικά αν πρόκειται να τα χρησιμοποιούμε για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Jabra Elite 85h review, Jabra Elite 85h: Ασύρματα ακουστικά noise calceling κλειστού τύπου και έξυπνες λειτουργίες

Η ενεργή ακύρωση θορύβου που προσφέρουν τα Jabra Elite 85h είναι εξαιρετική. Σε σχέση με άλλα ακουστικά του είδους είναι λιγότερο επιρρεπείς στις παρεκκλίνουσες δονήσεις, που για παράδειγμα μπορεί να δημιουργηθούν από την μετακίνηση μας στο κάθισμα του αεροπλάνου. Γενικότερα, η ενεργή ακύρωση θορύβου προσαρμόζεται αρκετά καλά στις περισσότερες καταστάσεις και συνθήκες, φυσικά πάντα σε λογικά πλαίσια.

Τα Jabra Elite 85h συνοδεύει η δωρεάν εφαρμογή τόσο για iPhone όσο και για Android η οποία βοηθά στη δημιουργία, διαχείριση και χρήση πολλαπλών προφίλ, για διαφορετικές συνθήκες θορύβου. Η εφαρμογή τρέχει διαρκώς στο παρασκήνιο, κάτι που σημαίνει ότι καταναλώνει αρκετή μπαταρία από το smartphone μας.

Τα Jabra Elite 85h έχουν τιμή 299 ευρώ και θα τα βρείτε στα μεγαλύτερα και πιο γνωστά καταστήματα τεχνολογίας αλλά και στην επίσημη σελίδα της Jabra. Στην συσκευασία περιλαμβάνεται θήκη μεταφοράς, καλώδιο 3.5mm, καλώδιο φόρτισης USB type-C και προσαρμογέας δύο ακίδων για τα παλιά αεροπλάνα. Κάνοντας registration το προϊόν σας μέσα από το application θα έχετε και εγγύηση δύο ετών για προβήματα με νερό και σκόνη.

Jabra Elite 85h τεχνικά χαρακτηριστικά
  • Βάρος: 296 γραμμάρια
  • Ακύρωση θορύβου: Ενεργή Ακύρωση Θορύβου η οποία χρησιμοποιεί τέσσερα μικρόφωνα
  • Αυτονομία μπαταρίας: 41 ώρες χωρίς την Ενεργή Ακύρωση Θορύβου, 36 ώρες με την Ενεργή Ακύρωση Θορύβου
  • Χρόνο φόρτισης: 2,5 ώρες
  • Συνδεσιμότητα: Bluetooth 5.0, USB tyoe-C, 3.5mm jack
  • Μικρόφωνα: Οκτώ
  • Υποστήριξη ψηφιακών βοηθών: Amazon Alexa, Google Assistant, Siri
  • Επιπλέον χαρακτηριστικά: Προστασία από τον αέρα, αντοχή στο νερό της βροχής
  • Αξεσουάρ: Θήκη μεταφορά, καλώδιο φόρτισης USB type-C, καλώδιο ήχου 3.5mm, προσαρμογέας δύο ακίδων
  • Διαθέσιμα χρώματα: Navy, Titanium Black, Copper Black, Gold Beige
Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικ

Τζάμπα πράμα

Κώστας Βλαχάκης

Εκεί είναι η τιμή των noise calceling ακουστικών κλειστού τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones IFA 2023 Jabra

Jabra: Αποκαλύπτει τα δύο πιο προηγμένα wireless ακουστικά της [IFA 2023]

H Jabra λάνσαρε στην IFA 2023 στο Βερολίνο τα νέα της wireless ακουστικά από τη σειρά Elite, τα Jabra Elite 8 Active και τα Elite 10.

Gear Hands-on Jabra

Jabra EVOLVE2 85: Η ποιότητα στον ήχο αλλάζει επίπεδο

Τα νέα ασύρματα ακουστικά Jabra EVOLVE2 85 απευθύνονται σε επαγγελματίες αλλά και σε όσους θέλουν να απολαμβάνουν τη μουσική, τα video games και τις συνομιλίες στη δουλειά με ποιότητα.

Gear Jabra

Jabra Elite 75t: Ακουστικά True Wireless με ηψηλή ηχητική απόδοση

Μία από τις καλύτερες δημιουργίες της Jabra είναι τα True Wireless ακουστικά Bluetooth, Elite 75t. Πάμε να τα δούμε μαζί!

Gear Έκθεση IFA 2019: Όλα τα νέα τεχνολογίας Jabra

Jabra Elite 75t: Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και USB-C [IFA 2019]

Τα νέα Elite 75t earbuds της Jabra θα αντικαταστήσουν τα Elite 65t και θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και θήκη με USB-C θύρα.